Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti to by bol ale záááááázrak 😵 ale aj záááázraky sa dejúúúú 😉 ze by si patrila medzi nich 😉
megy kde sa nam tulas 😉
aj lusi je zazrak dve miesto jedného bejby 😀 tak aj ja chcem už nejaky zazrak 😅 uvidíme ako to dopadne 😵 ale tak som sa rozhodla že tehulka budem umelo alebo prirodzene a basta 😉 😎
baby vy ste stratené niekde 😀
ahojte 😉 ako vidim nikde nikoho 😉 iba ty chudatko marti nasa si tu pise sama so sebou 😀
dnes som bola u imunologicky s dcerou 😉 tak jej zistili ze ma alergiu na vsetky kvety,,travu,,stromy,,pel,roztoce,,atd.,, 😖 este jej robili nejake vysetrenie,,ale vysledky budu za tyzden,,tak uvidim co dalej 😒 dali jej lieky,,dufam,ze zaberu 😉 teraz budeme musiet pomaly zlikvidovat kvety,,lebo ich mamr hrozne moc,,aj v zahradku mame velku,,tak mna porazi 😠 ja som zvedava kam to vsetko dame 😀 mama hrozne miluje kvety a preto ich mame tolko,,kazdy mesiac jej nejaku kupim taku ktoru este nemame 😉 a teraz to vsetko znicit 😠 nevadi,,ak to pomoze dcere tak to bude stat zato 😵
ahojte..je tu niekto?
ahojte 😉
baby vy co strajkujete 😀 tak ani ja sa uz neozvem az ked budem tehu 😀 😀 😀
lusi ahoj,,ty mi krasne oddychuj a lezkaj 🙂 posielam veeeeela bostekov malym drobcom 😵
marti dufam ze budes mat pre nas zazracne spravy 😉
kiari este nefunguje pc 😉
wodanka nikde nikoho 😉
ahojte 🙂
dakujem,ze na nas myslite 🙂
manzel dnes isiel do prace uz od pol.10 a pride az o pol.22 taze som sama 😒
ale uz som zlanarila jednu kamosku co chodi ku mne uz roky 😀 ze nech konecne pride na kafe tak okolo 15 pride tak trosku poklebetime a potom zase veget.... 🙂
dnes idem len taku rychlovku si urobit jest vyprazim syr...... 🙂
ahojte, nejak nestíham, všetko sa mi akosi nakopilo, povinnosti v práci aj v škole aj doma a to ešte 20.5. začíname s tým psychologickým kurzom na adopciu, a stále prší a prší
silvi ale sledujem vás len akosi fakt nestíham ☹
marti čo ms? ešte stále nič?
lusi tak ty si to tehotenstvo úplne užívaš, samá pohoda a kávičky a kámoškami, to je fajn
wodanka, kiari ahojte 🙂
megy snazim sa uzivat v plnomprude tehotenstvo 🙂
ale bola by som pokojnejsia keby bolo vsetko ako ma byt....ale verim,ze to co je nieje nic strasne a drobci su v poriadku 🙂
lusi nemas za co 😉 ja na teba stale myslíím aj na drobcov 😵 prajem prijemne klebetenie s kamoskou 😵
megyyyy no konecne 😅 aj u nas stale prsííí a prsíííí 😒 uz mi to ide riadne na nervy 😠
silvi 🙂 si zlata 🙂
teraz som sa najedla,som si vyprazila syr,zemiaciky ale nejak mi je malo....mam este jeden taze si dam o chvilu 😀 🙂
idem sa natiahnut a cakat kamosku 🙂
ahojte ako sa máte baby? megy kde si stratená? lusi babetka sa už tlačia nezbednici 😀 inak u mna nič nové akurat som volala do centra že nemam menzes sestrička bola velmy zlatá pokecali sme si. ak nie som tehu tak v pondelok mi kludne može dat vyvolavačku stimulku to neovplyvní tak som sa upokojila 😉
marti tak ja som sa najedla,potom som si fajne pospala... 🙂 potom prisla kamoska o 15h.teraz odisla a idem sa zase najest 😀
no drobci moji zlati uz teraz tlacia,ale citim uz ovela lepsie,uz ma asi posluchol a vysiel hore uz netlaci 😉
uz nech pridu pohyby strasneeeeeeeeee sa tesim 😉
veru lusi už teraz treba začat z výchovov aby nebolo potom neskoro 😀
marti no tak tak 🙂
taze daju ti vyvolavacku a mozes zacat so stimulkou?super.... 🙂
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂 rychle sa ober 🙂 😀
zbieraaaaaaaaaaaaaaaam ano pondelok vyvolavačka a dufam že už konečne začinam 🙂
tak tfuj,tfuj,tfuj.... 🙂 😉 aby si spravnou nohou vykrocila 🙂 a konecne sa dockala.... 🙂
lusi 😀 ja dufam že sa už konečne dočkam. nechapem prečo mi ten menzes nedošiel ešte sa mi to nikdy nestalo že by mi jeden ciklus vynechalo. ty si už mala také?
marti tak držím palce nech sa ti to už rozbehne tým správnym smerom rovno k bábätku alebo ešte lepšie k dvom bábätkám
baby práve pozerám správy, v Bulharsku 62 ročná lekárka ktorej odmietli adopciu pre vysoký vek, podstúpila umelé oplodnenie a porodila dvojičky, je to možné že by sa nám to nepodarilo, to čo už by bol za svet
megy 😀 tak mame ešte čas
marti ale dúfam, že toľko čakať nebudeme 😀
marti jaaaaaaaaaaaaaj a kolko krat som take mala,ze som jeden mesiac vobec nemala ms...a dnes bola u mna ta kamoska uz vyse mesiaca nema menzes,jasne testy negativne....taze nic si z toho nerob.....
no megy,aj ja som pozerala to je uz sila,vsak?? 😒
ja v 60tke chcem byt už babka ale najprv musim splodit potomka aby som mala vnuča 😅 lusi 😀
no lusi to už nie je normálne 😒 marti správne, my už budeme babičky, aj keď ja ešte neviem, vzhľadom na svoj vek 😀
megy to stíhaš ešte aj rezervu maš neboj 😉 prekoname všedky prekažky a budeme tehu 🙂
inak megy ta vaša labradorka je náááááádherná 🙂
marti, to je teraz také naše deco 😀 rozmaznaná je 😀
ja by som ju tiež rozmaznala 😀
marti zachvíľku budeme rozmaznávať detičky 😵 inak naša krásna labradorka robí stále diery do steny ale linka ju už prestala baviť 😀

silvi 🙂 bodaj by si mala pravdu 😉