icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
10. máj 2010

no ale 400e.a potom este inj.nie ci to je vsetko v cene??

baby idem ja do postele,boli ma chrbat uz,idem sa vystriet... 🙂

martineluska
10. máj 2010

lusi to je už spolu. ferticent je nemecký a najlacnejší 😉

martineluska
10. máj 2010

vás kolko vyšlo?

kiara15
10. máj 2010

ahojte moje tak ja mam pokazeny monitor tak som u segry urobila kuk co tu mate nove 🙂

lusi krasne brusko 🙂 🙂
wodanka ja som teraz vo stvrtok podavala ziadost a idem do toho v seéptembri takze sa mozno budeme aj stretavat v heliku 😉
marti skoda ze testik nevysiel som inak zvedava co ti povie doky 😉
megy silvy ahojte moje 😉 😉 😉

martineluska
10. máj 2010

kiari už som bola dnes všedko je v poriadku nemam ani cistu neviem prečo mešká dohodli sme sa že ked do piatku nič tak idem na vyvolavačku. a dnes ma už dost boli brucho takže každu chvilu čakam 🙂

silvia545
11. máj 2010

dobre ranko baby 😉
u nas svieti slniecko 😵 som zvedava dokedy 😀 dnes idem dr na tie chlamydie,,dufam ze vsetko bude ok 😉 len neviem ci mykoza zmizla,,lebo od nedele zas citim nieco 😠 ved ma pozrie a uvidíííme 😉

lusi ako ste sa vyspinkali 😉
megy kam si nam zmizla 😀 v robote ako 😉
marti 400e za co budes platit,,,to ta vyjde aj zmrazenim 😉
kiari ahoooj ty pracujuca zienka 😉

wodanka
11. máj 2010

dobre rano z prace sa praje vsetkym...
kiara aku poistovnu mas? nevies kolko ma platnost ta ziadosT? ja mam VSZP a niekto mi hovoril, ze u nich by mala platit az rok..

megynka
11. máj 2010

dobré ránko 😉 len vás pozdravím, z práce už písať nebudem, je to tu o nervy a človek nevie kedy a za čo ho dodrbú 😠 ale želám všetkým krásny dník 🙂

silvia545
11. máj 2010

ahoj wodanka 😉
aj ja mam VSZP,,tiez sa mi zda ze plati az rok 😉

silvia545
11. máj 2010

megy nedaj sa 😉 dodrb ich aj ty 😀

lusinkaj
autor
11. máj 2010

Ahojte 🙂
silvi,vyspinkali sme sa dobre 😉 hned musime papat,lebo sme hladni....idem si urobit kavu vcera som nepila 😉
dnes u nas vyzera pekne,ale ci to vydrzi aj cely den....
a ty co dnes mas na plane??

silvia545
11. máj 2010

lusi u nas sa uz zamracuje 😠 dlho slnko nesvietilo 😀 na 13hod. som objednana j dr,,tak uvidim ci tam este sarapatíííí mykoza 😀 dnes robim langose

lusinkaj
autor
11. máj 2010

langose???posli par 😀 🙂
tak u nas nieje teplo,mam otvorene okna ale sedim v mikine....ale dala som na balkon postelne nech sa vyvetraju potom sa dobre spi....ale som zvedava do kedy vydrzi take pocasie... 🙂

silvia545
11. máj 2010

posleeeeem 🙂 akeeee,,so sunkou a tatarskou,,kecupom alebo klasickeeeee 😵

lusinkaj
autor
11. máj 2010

silvi,tatarska,syr...to mi staci 😀 🙂

silvia545
11. máj 2010

ok posielam 😉 len syr si musis kupit,,lebo na ten som zabudla 😉 a ja ze co mi este chýýýýýba 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
11. máj 2010

silvi tak ked uz tak vsetko posli,po ceste ak pojdes k dr.kup a tak posli 😀 😀 🙂
ja som sa konecne pustila,zacala som varit polievku.... 🙂

silvia545
11. máj 2010

no vidííís to ma nenapadlo 😉 kupim a poslem,,,budu k veceri 😀 no este ze si zacala,,horsie by bolo keby si vobec nezacala varit 😀

lusinkaj
autor
11. máj 2010

no ved to...strasne uz som si zvykla na nic nerobenie,len take nevyhnutne..... 😉
ale potom to uz zacne ked tu budu mali..... 🙂 ale uz sa na nich tesim 🙂

silvia545
11. máj 2010

veru lusi,,teraz len oddychuj 😉 potom budes mat prace 😉 hlavne aby boli zdravýýýýý 😵
tak ja uz odchadzam k dr,,sadnem na tatosa a mizíííím 😀 😀 😀

martineluska
11. máj 2010

ahojte silvi inekcie 200 eur plus 150eur to spf a zmrazovanie je asi200 eur nam zmrazovali aj spermoše to ešte neviem či platim za to. a ešte nič čo sa tika menzesu. čakáááám 😝 😀

silvia545
11. máj 2010

ahojte 😉
tak uz som doma,,este som bola na navsteve 😉 ta svina mykoza je este tam 😠 tak mi dal dve masticky,,jednu si musim celu vytlacit dnu,,ucinky ma 5 dni 😉 neviem co to je lebo take som este nemala,,ta masticka je jednorazova 😉

marti a nestoji zmrazovanie 150,,mne sa zda,,alebo som si to pomylila s GF 😉 tak ta mrcha ta poriadne neposlucha 😠 asi jej doslo,,ze potom tu celych 9 mesiacov nebude,,tak ta natahuje 😀

lusinkaj
autor
11. máj 2010

silvi tak z coho si dostala taku mykozu...hm?ze nechce zmiznut....bestia jedna....
ja zajtra idem zase na kont.vyter zo stolice a som zvedava ci u mna este ta bakteria je...ale dufam,ze uz nieee 😒 potvora

ale ako pozeram,vy fakt malo platite u vas v centre za ivf....

martineluska
11. máj 2010

silvi ja už ani neviem kolko mam vtom už chaos 😀

silvia545
11. máj 2010

lusi dr hovoril,,ze som to mohla dostat aj z tabletiek,,ci som nebola chora 😉 antibiotík som brala dost,,koncom marca mi seklo v krizoch,,vtedy som brala tabletky aj injekcie 😒 a potom nas obidve prehanalo,,aj vtedy som brala tabletky,,tak to mozem mat aj z toho 😉 ale sa drzíííí fakt,,bestia jedna 😀 😀 😀

marti 😀 ved aj ja som z tych cien mimo 😉 asi sa mi to mota s gf 😀

martineluska
12. máj 2010

baby dnes všedky spíte? či čo v tomto počasí 😀

silvia545
12. máj 2010

ahojte 😉
marti mas pravdu,,mna to zenie len spat a spat 😀 u nas bola prietrz mracien 😠 nieco hrozneeeee 😒 teraz prestalo prsat,,ale uz mi ten dazd ide riadne na nervy 😠 a ty ako mrska este neprisla 😉

lusinkaj
autor
12. máj 2010

ahojte,ja len tak na rychlo nedalo mi to tak som isla dnes k dr.lebo mi tak tvrdlo v podbrusku...tak jeden drobec mi hlavickou tlaci taze preto ....tak mam viac lezat....ale krcok je ok 🙂

martineluska
12. máj 2010

lusi dobre že si v poriadku 🙂 silvi ešte stale nič 😅 neviem neviem čo so mnov bude ☹

silvia545
12. máj 2010

lusi tak len lezkaj 😉 to je dobre ze je vsetko ok 😉 drobcek jeden ale sa natahuje 😵

marti tak ti zelam aby sa dr pomylil a aj testíííky 😉 aby si bola tehulka 🙂