Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dnes nám majú prísť zamerať vstavanú skriňu do spálne, sa na ňu hrozne teším lebo už nemám kde dávať veci 😉
ahoj marti? ako sa máš? 😉
Tak jeden drobcek je dievcatko 🙂 🙂 🙂 ale druhy sa nam neukazal....taze si musime pockat co to bude 🙂
ale inak su ok.vsteko je dobreeeee 🙂
len som mala infekciu v moci tak mi dal antib.tak musim vybrat,hadam zaberu a bude dobreeeeee 🙂
A este dala som fotku nasho dievcatka......druhe sa nedalo odfotit pekne kedze bolo zle otocene 😉
lusi no vidis vsetko je ok 😉 vyberies tabletky a bude dobre 🙂 blahozeláááááám k dcerke a dufam,,ze ten druhy drobcek bude chlapcek 🙂
lusi, krásne dievčatko 😵 a druhé je chlapček ako píše silvi a budeš to mať jedným razom, nádherný párik detičiek 😵
dakujem vam baby velmi krasne 🙂
aj mi si myslime,ze to druhe bude chlapec tak uvidime....9.6.vtedy idem na to 3D 🙂
lusi super tešim sa stebov tak ja pichám v piatok idem na prvu kontrolu 😉
ahojte 😉
vstavaná skriňa je zameraná, do dvoch týždňov ju budeme mať a čo je najhlavnejšie, žiadosť je schválená 😵 😵 😵
megy supeeeer. kedy začinaš? 😉
baby aj mi si vravime,ze dievcatko a druhe je chlapcek 🙂 urcite to tak bude...moj manzel do zaciatku vravi ze to tak bude 🙂 😀
no bola som dnes na infek.na kontrolu predstavte si este stale ta bakteria v crevach je...hnusoba jedna ale dr.mi povedala ze nemam si nic z toho robit,kedze hnacky nie su...ze to neskodi na plody,ani do krvi to nejde taze dobreeee....len mam vybrat ant.a hadam uz bude dobreeeeeeeeee 🙂
megy vyborne...drzim prsty 🙂
no pekne lusi maš dve detičky a ešte ti nestačí? ty potrebuješ aj bakteriu 😉 si sa riadne poistila moja 😀
lusi ďakujem, hádam sa podarí 😉 marti neviem kedy začnem lebo cez leto majú v CAR nútenú dovolenku 2 týždne tak to musíme dnes večer s manželo prebrať a aj kvôli financiám, musím teraz zaplatiť školu, o dva týždne bude tá vstavaná skriňa a manžel teraz vyplatil auto čo buchol, tak neviem koľko má ešte financií na účte lebo ja už nulu 😀
marti 😉 no vidis vyberam si este 😀
megy,musis verit ze sa podari....prajem vam vsetkym 🙂
ahojte babulky no ja mam stale pokazeny monitor nie a nie prist na to co s nim je tak abstinujem od pocitaca dnes som u segry tak som vas prisla aspon pozdravit a pozret co mate nove 🙂
lusi ze dievcatko no super 🙂 🙂 🙂
No mali sme navstevu.... 🙂 teraz varim zel.polievku dojedli sme halusky so sld.kapustou ale co bude na zajtra na obed netusim,poradte 🙂
megy,ani ty uz nemas fotku? ☹
kiari,no dievcatko uvidime co je druhy drobec....na 3D nam uz povedia isto sa tesim 🙂
lusi ty este nevies ci su jednovajecne??
ahojte babenky 😉
baby vam mizne to foto jedno po druhej 😉 co sa im nepaci 😖 este aj ja zmiznem 😀
kiari ahoooj 😉 mali ste opravara na monitor 😉 nakoniec budes musiet kupit novy 😉
megy najprv si dajte vsetko do poriadku 😉 neboj nic nezmeskas 😉 babo ked ma prist tak príííde,,ci to bude teraz alebo potom 😵
lusi od 13:30 som sa nemohla prihlásiť na fórum a teraz keď som sa prihlásila tak zasa nemám foto, už ma to štve tak foto si tu už ani nabudem dávať, kašlem na to a zmazala so si aj celý fotoblog 😠
kiari ahoj 😉 🙂
lusi ja som dnes robila fasirky,,ak mate radi tak zajtra mas co varit 😉
megy ale aj mne to dnes hapruje 😠 zas maju nejaky skrat 😠
fakt o chvilu tu nikto nebude mat fotku 😒 neviem co robia..... 😒
silvi,v nedelu som robila taku dlhu fasirku s vajickom..... 😀 taze nieco ine porad 😀
lusi a tie francuzske zemiaky si robila 😉 neviem co ine,,,palacinky,,prívarok alebo nejake cestoviny s masom na stave 😵 zajtra nevarím,,idem zaniest imunologicke testy co nam dala domov robit a potom dcere na prax ma zdruzenie,,tak tam pridem skor,,lebo to maju az o 15hod.a to sa mi znovu nebude chciet trepat do Nitry 😉
ahojte 😉 kde ste všetky? som sa včera aj dnes vyhriala v solárku, super v tejto zime 🙂 o 15:00 ideme na tú prípravu a na ivf ideme hneď teraz, večer sme sa tak rozhodli pri poháriku červeného 😀 manžel povedal že čo budeme čakať a má pravdu nie je na čo čakať, chceme to už mať za sebou a ak sa nepodarí môžem dať aspoň výpoveď v práci a naplánovať si dovolenku, ale ja dúfam že sa stane zázrak, ale ak by nie tak táto kapitola bude pre nás definitívne uzavretá a konečne začneme normálne žiť a nebudeme riešiť stále dookola neriešiteľné 😉
ahoooj megy takže supeeer ja idem zajtra na prvu kontrolu 😉 ja tiež stale riešim moju robotu potrebovala by som zmenu 😔 fakt ma to už nebaví dufam že teraz ta zmena príde 🙂
a kedy začneš stimulku?
ahoj marti 1.6. sme objednaní pre lieky do CAR a ja mám dostať ms cca 28.5. a začína sa 16 deň cyklu tak by to vychádzalo niekedy koncom druhého júnového týždňa
tak teraz už pojdeme pekne za sebov a dufam že tehulkovski aspon z polovice ako lusi 😉 😀
tak marti to dúfam aj ja a ty sa zatiaľ ako cítiš?
ja zatial v pohode trocha ma sem tam pichne niekde a mam trochu nafuknutejšie brucho ale inak ok.. dnes už končim z gonalom od zajtra do zadku merional 😅

ahojte baby. neboj lusi všedko bude ok 😉 a čakáááám potom novinky 🙂