icon

Po očkovaní sa mi nedarí otehotnieť

slavkajurko
2. nov 2021

Mame s manželom 2 deti, ktoré sme splodili bez problémov. Manžel je očkovaný, ja nie lebo ešte kojim dvojročneho (ale len pred spaním), tak som sa nedala. Snažíme sa už pol roka. Ja som po gynekologickej stránke ok. Myslíte že to môže byť tým ze sa manžel dal zaočkovať?

Strana
z3
mircalla
2. nov 2021

@derdia Dobreee🙂

elizabet173
2. nov 2021

@derdia si zabilááááá!!!!

sticker
vv88
2. nov 2021

@matkahelka U nas (v reprocentre) sme sa so zhorsenymi parametrami spermiogramu pred a po stretli iba v pripadoch prekonania covidu s klinickymi priznakmi, pri ockovani zatial nie. Podla stanoviska europskej asociacie asistovanej reprodukcie ockovanie proti Covid 19 nema negat. vplyv na muzsku plodnost a ani v odbornej literature sme sa doteraz nestretli s opisom statisticky vyznamneho poklesu tvorby, resp. kvality spermii po ockovani.

kvecinka321
2. nov 2021

S manželom sme obaja očkovaní, v auguste som otehotnela, bolo to mimomaternicove a teraz som opäť tehotná a je všetko v poriadku.. a teda od laparoskopickej operácie sme boli s mužom 1x a podarilo sa hneď.. moja skúsenosť tehotenstvo vs očkovanie..

ailiba
2. nov 2021

@derdia nebuďte predsa takí ironicki... My ženy, ktoré sme mali problém otehotnieť to chápeme. Proste clovek chce dieťa a hľadá v čom by mohol byť problém.....netreba v tom hneď hľadať nejaké komploty.

mery333
2. nov 2021

Ja len čumím ako puk aké odborníčky na očkovanie sú na koňovi. Pritom sa jedná o EXPERIMENTÁLNU VAKCÍNU, kde nikto nevie z dlhodobého hľadiska o nežiadúcich-vedľajších účinkoch tohto preparátu, čo honosne označujú média a politici vakcínou (pritom nespĺňa náležitosti sa označovať týmto názvom). Na oficiálnej stránke Pfizeru je jasne napísané, že ŠTÚDIUM týchto účinkov bude prebiehať do roku 2023. A potvrdil to aj sám najsamhlavnejší odborník Krčméry (mimochodom sám priznal, že mu funguje len polovica mozgu) že vedľajšie účinky budeme poznať najskôr o 5 rokov. Ježiši, to sme dopadli ... stačí sa opýtať na MK a hneď sa zíde konzílium odborníkov, ktoré je schopné poprieť aj to o čom nikto na svete netuší.

K tej PLODNOSTI známy patológ na konferencii hovorí o tom, aké poškodenia v tele spôsobujú MRNA vakcíny... http://sp.rmbl.ws/s8/2/3/K/1/g/3K1gc.caa.mp4?fb...

kulumulu123
2. nov 2021

@slavkajurko keď kojis máš zrejme zvýšený prolaktin a preto to nejde. Daj si zmerať hladinu prolaktinu ten totiž zabraňuje tehotenstvu...

katulienkax
2. nov 2021

mate 2 zdrave deti, tak bud rada 🙂 tretie netreba silit

h2
2. nov 2021

@mery333 Ako som tu už raz písala jednej podobne začudovanej osobe: autorka sa pýtala, či si MYSLÍME, že to, že sa jej nedarí otehotnieť, je spôsobené tým, že jej manžel je zaočkovaný. Nepýtala sa nás na klinické štúdie v tejto oblasti.

veronice
2. nov 2021

@slavkajurko prve dieta bolo na prvy sup, druhe dieta sme splodili 2 mesiace po muzovej druhej davke astry.

maciatkolulu
2. nov 2021

Takže po prečítaní tejto diskusie som presvedčená, že dievčence co nemôžu otehotnieť hor sa na Pfizer, ideál 3 až 4 dávky a pôjde to ako po masle, jednoznačne tvrdím, že to tak je, lebo susedovie Mara, jej sesternica Beta a mam podozrenie, že aj Idiko z Potone je v tom a všetky nemohli a po očkovaní zázračné hej🤣🤣🤣🤣.... Ja fakt neverim🤣🤣🤣......

bublanina1
2. nov 2021

@matkahelka 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

ummimaryam
2. nov 2021

@slavkajurko moze byt. Kazdy organizmus reaguje inak a nevie sa skoro nic v suvislosti s vplyvom vakciny na plodnost. Ale kedze milionom zien sa totalne rozhadzal menstruacny cyklus, nieco na tom musi byt.

pr85
3. nov 2021

@slavkajurko A cim sa dal ockovat?

ejanjelik
3. nov 2021

@slavkajurko svagor ockovani svagrina nie- momentalne tehotna. Susedia dlhsie sa snazili nedarilo sa. Obaja ockovani momentalne cca 2 tyzdnova princezna

zun
3. nov 2021

@slavkajurko môže aj nemusí v Tvojom prípade- máš otestovaný prolaktín, keď to tvrdíš? Zase logicky nepresne tvrdenie

kvetinka75
3. nov 2021

ťažko povedať, na takéto závery je ešte priskoro. Ak by časom bolo viac takýchto párov, tak je to možné vyhodnotiť ako áno. Počas života aj u muža nastávajú zmeny v spermiograme. Či to môže spôsobovať vakcína, teraz ti ešte asi nikto na to nedá presnú odpoveď.

gabu_lienka
3. nov 2021

@slavkajurko namiesto zamysla sa nad suvislostou s ockovanim, sa treba zamysliet, ci ma muz v poriadku spermiogram. A vyslat ho na vysetrenie. Ty tvrdis, ze si ok, takze asi hormonalny profil mas spraveny aj ovulaciu odsledovanu. Moj muz mal ukazkovy spermiogram, o necely rok na to, spermiogram totalna katastrofa s odporucanim na isci. Bolo to sposobene neskutocne stresujucim rokom co sme mali. Takze treba sa aj zamysliet nad jeho zivotospravou - stres, fajcenie, alkohol, strava/nadvaha. Nedarilo sa nam otehotniet 5 rokov a o ziadnom covide a ockovani nebolo este ani chyru. Teraz sa nam druhe zadarilo na prvy sup a teda nedovolim si tvrdit, ze to bolo vdaka ockovaniu, ktore obaja mame 🤣

anne_mary2
3. nov 2021

My sme s manzelom obaja ockovani ( som v 5 m), snazenie 2 roky, muz mal robeny spermiogram vo februari - aprili- juni , z toho april ockovanie ( bez akelkolvek zmeny, morfologia 1% ,navstevovany car, kam sme sa uz chystali na jesen ), prero som si v maji / juni povedala ze sa dam zaockovat aj ja kedze nic.. 10 dni po 2 davke som uz bola tehotna.
Takze na nas to malo skor asi opacny efekt 😃🙂
Neriesim kto sa ockuje / neockuje - kazdeho vec, za mna ale s takym vysledkom, a ziadny spojitost s ne-ockovanim v tomto pripade nevidim, ani nikde v okoli som sa s tym nestretla. Ani ziaden lekar takyti nazor nevyslovil ( ale prekonany covid dokaze vraj zmenit spermiogram dost )
👍🏼

vaazka
3. nov 2021

@slavkajurko pocuj, neviem ci by nebolo produktivnejsie skusit sa zamerat na veci, na ktore mas sily a moznosti zmenit ich. Vakcina je vec, ktoru nezmenis, uz sa to stalo tak neminaj energiu a zbytocne sa tymto smerom neuberaj, len ta to psychicky zdepta a polozi, este horsia verzia by bola ak by vas to s muzom malo rozostvat proti sebe a vytvarat v tebe nejaky hnev za jeho rozhodnutia. Skus to pustit, odstrihnut sa a ist dalej. Co mas v rukach a vies na to vplyvat? Jedna vec je aj to kojenie - ja som najprv dceru tiez nechcela obetovat a mala som skusenost, ze otehotniem aj popri kojeni, ale postupom casu a narastajucim neuspechom opatovne otehotniet mi vyslo, ze je cas na kompromis a obmedzila som dojcenie -najprv nocne, potom aj cez den, aj ked kojenie ako take som nezrusila uplne, len som tomu dala trosku mantinely. Ruka v ruke s tym slo aj to, ze som sa cez noc lepsie vyspala ked sa mala naucila zaspavat bez kojenia, a podla mna aj telu to pomohlo zregenerovat sa a pripravit na dalsie tehu. Dalej vies pomoct telu nakopnut ovulaciu aj tym inofolicom a folandrolom, co ti uz baby spominali, ja som pocula o dobrych ucinkoch vcelej kasicky a brala som ju, a potom som vyskusala zamenit za gynex kvapky, vraj su na prirodnej baze, 2mesiace po nasadeni som potom konecne otehotnela ale netrufnem si hodnotit, ci to bolo z toho. A samozrejme nic nedas ani za ten hormonalny profil, myslim ze si ho vies aj ako samoplatca cez medirex dat spravit, ak by gyndos nebol ochotny, a muza poslat na spermiogram

erickatt
3. nov 2021
Strana
z3