icon

Po potrate sa bojím opäť otehotnieť

tanja40
1. feb 2017

Mám 40 a 3 ročnú úžasnú dcérku. S manželom by sme chceli ešte jedno dieťatko. Nedávno sa to aj podarilo ale v ôsmom týždni som spontánne potratila. Odvtedy sa s tým neviem nejako vyrovnať. Odvtedy sa bojím otehotnieť, bojím sa tehotenstva, pôrodu, šestonedelia, bojím sa toho, aby sa to nezopakovalo, bojím sa toho, aby sa nestalo niečo horšie, mne alebo tomu dieťatku, napadajú ma samé negatívne scenáre. Neviem či sa mám ešte pokúsiť o bábätko. Neviem čo mám robiť. Neviem či ešte chcem druhé dieťatko. Poraďte mi čo mám robiť. Zažili ste aj vy niečo také? Som zmätená a je mi z toho smutno.

Strana
z2
3petka
12. okt 2020

@tanja40 Ahoj ja mám to iste. Tento rok som 2 krát potratila a druhý krát aj napriek liekom ktoré mali tehotenstvo udržať. Mame jedno dieťa a chceli sme druhé. No po druhom potrate sme si povedali že asi to tak má byt a proste už nie som ochotná do seba pchať hormóny. Ak to má byt tak to bude bez akýchkoľvek komplikacii. Aby som sa bála pomaly aj pohnúť je choré... Mame jedno krásne a za to sme vďačný a budeme si ho užívať naplno...

Strana
z2