Po potrate znova skúšame
Minulého roku som potratila... mala som kopu problémov no minulý mesiac sme sa snovu odhodlali to skúšať... beriem siofor a duphaston... no aj tak sa bojim ci sa to zas nezopakuje.. ci sa nam to vobec znova podari....
@kristina1818 neviem, femibion 800 je kys.listova plus ine vitaminy a latky potrebne na vyvin dietatka
@kristina1818 Este neni manzel, len priatel....nebyvame spolu, takze mozem skusat najskor zajtra, ked pride z prace ak bude "ciste pole" 😅
@kristina1818 ano,ano, mozem, jasnajda....len mne zrejme ovu sprevadzaju aj bolesti, len to som chcela...ze ani testy netreba 😀
@p_etrisha inak vidim na foto ze si taka baculatejsia (bez urazky) lebo aj ja som hihi a citala som ze to tiez nie je moc dobre ked chces byt tehotna... sa aj snazim chudnut ale vacsinou to u mna skonci zajtrajsou dietou ze od zajtra :D
@kristina1818 v pohode 😀 ty nemas foto, tak neviem....Ale vies co...prvy raz to nebol problem, takze neriesim 😀 A mam v okoli aj gulatejsie a pobehuju s detmi 😀 tak neviem, ako a ci to na to vplyva...A moje chudnutie je tak, ze ked uz zacnem, tak vydrzim len kym doma nevaria dobroty...Lebo u nas doma vsetci len fnukaju, ako idu chudnut a nik sa neodhodla no a zer travu, ked ma zbytok domu na obed rezne 😀 😀
@p_etrisha 😀 😀 mi daco hovor :D ja zas mojmu manzelovu stale vyrabat bagetky a kadejake dobrotky lebo on ma dva metre a sto kil takz ma spotrebu no a ja nedokazem jest polystyreny... a najlepsie je na tom ze som ho donutila mi kupit orbitrek a asi dva razy som na nom cvicila a sluzi ako nemi sluha 😀
@kristina1818 veru je to nas anjelik v nebicku 😉
zienky aj ja som mala doma stacionarny bicykel a je z neho dobry vesiak u nasich... 😀
no to tak byva so strojmi na cvicenie.. ja ho mam v zalohe ked sa uz naozaj rozhodnem od pondelka chudnut 😀
@kristina1818 Ja mam tak v kute rotoped 😀

@p_etrisha a ked mas iba sopel ale bolesti nie aj vtedy mozes otehotniet? 😝