Po sexe vždy zo mňa všetko vytečie

9. feb 2021

Ahojte, možno bude moja otázka divná alebo nevhodná, ale chcem sa to opýtať, lebo mi to vŕta hlavou.
Snažíme sa o babo po potrate. Viem že sa hovori že spermie vydrzia aj 3-5 dní. Viem ze ovulacny hlien pomáha k ich pohybu smerom k vajíčku. Viem si odsledovať aj ovu. Všetko toto viem.
Avšak. Myslím ze každá z nás vie, že po sexe, je jedno v akej polohe keď sa postaví, vytecie to z nej. Pripadne ked tak na druhy deň ráno keď idem klasický na WC, mám pocit že to zo mňa všetko vybehne. Je to normálne podľa mňa, alebo aj nie? Nevadí to? Keď vlastne nemajú spermie čas ísť ďalej, alebo ako toto funguje. Možno blbá otázka, ale príde mi to ze keď to zo mňa vytecie, že vlastne čo je to normálne a spermie aj tak pokračujú ďalej alebo mam tomuto nejak zabrániť?
Vysvetli mi to niekto?
🙄😇🤗🙏

marseillefan
9. feb 2021

Je to normálne a nevadí to... tá pravá si cestu nájde 🙂

clori
9. feb 2021

spermiam sa staci dostat sa na krcok, postaci chvilocku polezat, netreba ziadne krkolomne pozicie, ani nohy hore. ak nieco vytecie, to nevadi. to, co je potrebne, to dnu zostalo 🙂 spermiogram partner ma spraveny?

autor
9. feb 2021

@clori ďakujem, áno snažím sa vždy po ležať pripadne hneď zaspim😂 ale toto ma vždy zaujímalo a nejako som nevedela čo s tým, ďakujem za radu.. Spermiogram nie, ani ja nemám ešte žiadne vyšetrenia, prvé sa podarilo asi po 4-5 mesiacoch, žiaľ nedopadlo to dobre a rodila som predčasne a teraz sa snažíme druhý mesiac, ale minulý mesiac sme nestihli ovu... Spermiogram a seba nechcem riešiť, až keby sa dlho nedarilo. Len toto som nevedela

hipuska
9. feb 2021

Množstvo ejakulátu je 2-5 ml, v 1 ml je priemerne 50 mil.spermii....takze je ich tam veeela a určite sa dajaka nájde čo pocestuje smerom hore.....

zuzadielko4
9. feb 2021

Ahoj ja som po styku pouzivala tampón

clori
9. feb 2021

@zuzadielko4 tampon ti nepomoze, lebo ejakulat sa donho nasaje.

autor
9. feb 2021

@hipuska pravda. 🙂 dakujem.. Ved ja som to aj vedela, len mi toto vŕta v hlave už veľmi dlho😂 tak reku ze sa opýtam 🙂

zuzadielko4
9. feb 2021

Ja som ho pouzivala len keď sme si spravili pekné ráno inak n anoc nic

alexk12
9. feb 2021

Skus spraviť sviečku nech máš pocit ze to z teba nevytecie😄

dusankomoj
9. feb 2021

Na počatie stačí jedna spermia😉 nepotrebuješ za kanister.

euka210
9. feb 2021

Jasne ze vytecie, ved kde by sa to malo skladovat. Materialu je dost aby ta jedna dosla tam kam ma.

bolarazjedna
10. feb 2021

Ak by to bolo také jednoduché, že postavia sa a všetko z teba vytecie von, tak ženy by nepotrebovali antikoncepciu, ani umele potraty...z ejakulatu sa počas erekcie dostane iste množstvo okamžite az ku krčku maternice a oni už cestujú ďalej, aj keď sa postavia a začneš skákať, aj keby si sa to snažila vysprchovat vodou....takze sa neboj, môžeš robiť po sexe co len chceš. Ale pre dobrý pocit polež pár minút so zodvihnutymi nohami.