Pocity po ovulácii, luteálna fáza
Aké ste mali príznaky keď ste otehotneli? Vedeli ste to ci nie?
@divokykonik noo ved ani mne nič nieje, žiadne bolesti picahnia atd. Ale som ako na ihlach už, nedočkavá som.
Ja neviem, či to je príznak.. neviem kedy som otehotnela presne, lebo sa nám šmyklo. Ovulaciu som mala 17.4 .. to aom bola akurát na preventivke a mi vravela že prebieha ovulacia.. dňa 19. až 20.4 som mala strašne kŕče v podbrušku, asi vaječníky ? Nikdy som taký pocit nemala, a to už mám dve deti. No myslelal som si, že nejaka novinka plodných dni v mojom tele🤣 ale menzes nechodil, a 30.4 duch na teste 🤔 aj to som ten test robila “len tak” lebo som ho doma mala a nemala som vôbec pocit žeby mal menzes prísť a hľa..
Ja som niektore mesiace mala obcas nejake "priznaky" a nikdy nic z toho nebolo. No naposledy som nemala.ziadne priznaky iba 3-4 dni pred terminom ms uz take zacinajuce menstruacne bolesti...bola som presvedcena ze nic z toho nebude ten mesiac a prave vtedy to vyslo ...
v mesiac kedy som otehotnela som nemala ziadne priznaky. mna vzdy po ovu boleli prsia a par dni pred ms ma boliet prestali. v ten mesiac to bolo tak isto, po ovu brutal bolestive prsia, dva-tri dni pred ms sa uz bolest stracala, tak uz som sa pripravovala, ze to zas nevyslo, ale ked mi na 16dpo vyskocila bazalna teplota (merala som si BT) nad 37 stupnov, uz som vedela kolka bije, spravila test a boli 2 ciarky. ale podla priznakov som si myslela, ze sa nepodarilo

Ja som nič netušila a v ten mesiac som úplne vypustila z hlavy to, že by som mohla byť tehotná. 😀