Podarilo sa nám otehotnieť?
Ahojte tak s manželom sa snazime o babo myslíte ze sa podarilo mne sa zda ze sa nieco crta som 4 dni pred Ms 😘

@diaalex bohužiaľ mala som mimomaternicove tehotenstvo a prišla som o babätko a pravý vajičkovod v 8tt😏 ale ako vravím mne test ukázal 3 dni pred MS
@samanthasilvia to mi je veľmi ľúto :( presne pre toto sklamanie, radšej brať test negatívny a keď nepríde ms, tak ostane veľká radosť, ako potom smútok :(
@samanthasilvia Viackrat som citala, ze pri mimomaternicovom stupne hcg viac a test velmi skoro ukaze dve ciarky. Neviem ci je to pravda.
Kym je vysledok taky nejednoznacny, tak je rozumne pockat kym bude menstruacia meskat aspon 1 den a az vtedy testovat.
@diaalex aj mne je to ľuto vieš ale hcg bolo vysoke všetko ako normalne tehu len s tym rozdielom ze bolo ulozene mimomaternice
@fokuska vieš ja som bola aj na gynde aj odber krvy a nič mi nebolo išla som s manželom v deň mojích narodenín po foto babätka a nebolo tam kde by malo okamžita operacia hrozne niečo a či ukáže skôr to netušim je to normálne tehotenstvo príznaky všetko len sa vyvíja mino 😏 ešte žilo keď som prišla do nemocnice...
@samanthasilvia To mi je kuto :( A to v 8tt si mala prvy ultrazvuk a vtedy na to prisli? :(
@fokuska no spravil mi skôr ale bola som na začiatku tehu takže nebolo nič vidieť tak mi vzal hcg a bola som tehotna 😊 no a na druhý krát som šla na ďalši a už mi to zistil vraj sa skôr ani nechodí lebo vraj tam nič nieje vidieť...aj keby som šla skor nezabránilo by sa tomu 😏 a teraz mam dosť s tým problém...po zákroku som hneď na 3 den som dostala kramy a od vtedy nič...takže som napochybach čo sa deje s mojím telom..bola som na gynde a vraj sa to ma rozbehnuť samo uz je to 2 mesiac a nič tak rozmýšlam že znova navštívim doktora nech mi pichne vyvolavačku..chceli by sme sa znova snažiť zakrok som mala v maji 16teho 😏 najhorši darček k 30tim narodeninam 😏
@samanthasilvia Velmi ti drzim palce aby bolo vsetko ok a aby ste cim skor mali babatko.
@fokuska ďakujem krásne 😍
Ja neviem, ja vzdy vidim opacne ako vsetci.
Normalne, sice slaba, ale jednoznacna druha modra ciarka tam je.
@samanthasilvia po kyrete je bežne že niekomu aj pól roka trvá kým sa telo samo s tým vysporiada 😕 každopádne netreba zúfať, určite bude vsetko v poriadku 😉
@diaalex po kyretaži ano ale mne ju nerobili chvala bohu preto mi je čudne že som hneď dostala kramy po zakroku co mi kleslo hcg a na druhy mesiac nič a zatiaľ ani tento mesiac nič...tak neviem kde sa stala chyba a vyvolavačku mi nedal 😏
@samanthasilvia a nejake vysvetlenie?
Podľa mňa nič.. nechápem ako sa môžte takto sledovať ženy, veď keď to príde tak to bude..
@diaalex vysvetlenie bolo že mám čakať 🤔 už sa mi zdá že dosť dlho čakám na mrchu....tak asi tam budem musieť ísť znova 🙈
@samanthasilvia chod za ním, nech ti dá nejake vysvetlenie alebo povie čo mas robiť 🙂 zaujímavé že ti nič nedal ani nepovedal
@diaalex veď aj mne to prišlo čudné lebo kramy som mala hneď po zákroku po laparke na 3 deň tak som si myslela že sa to na druhý mesiac samo pekne rozbehne a nerozbehlo sla som za ním a nakoniec mám čakať ...a čakám do dnes...a pritom sa chceme znova snažiť 😏 zápal vajickovodu som nemala bral mi krv až do ružomberku a vyšiel negatívny tak nechápem 🤔
@samanthasilvia vôbec nechápem prečo ta nevyšetrí že kde je problém... a ovuláciu si nesledujes? Lebo keby bola, tak sa môžete snažiť 🙂
@diaalex vieš čo mala som ju minulý mesiac ale až na konci mesiaca a ak mám pravdu povedať že nešla ani kvapka na zmar 😂😂😂 ale to sa ešte uvidí či sa zadarilo alebo príde mrcha 🤔 😂
@samanthasilvia každá kvapky je potrebná 😁 držím palce aby to vyšlo 😉
@diaalex 😂😂 veď to 😂😂 ďakujem dal by Boh 🤗 aby to vyšlo ❤
@samanthasilvia naše malé je tiež vymodlene ❤️ Treba veriť že sa to podarilo 😉
Baby, toto sialenstvo s testami pomaly priamo po styku s partnerom je na hlavu. Doslova a do pismena. Ak si tehotna, si tehotna, ak nie si, nie si. Minut peniaze po kazdom cykle na testy pre nedockavost a ta kopa nestastia ak to nevyslo, fakt to stoji za to?
Ved tehotenstvo ti lekar potvrdi zhruba v 8 tyzdni tehotenstva. Ak sa tak velmi na to tesis, staci proste nepit alkohol a dat sa do pokojoveho rezimu v zmysle "bude co ma byt". Ja som tymto nadsenim, posadnutostou az psychiatriou trpela pred mnohymi rokmi a hovorim z vlastnej skusenosti, ak nechcete skoncit s pomocou, treba sa prestat brat tak vazne.
Hlavne v diskusiach "brala som 10 rokov HA a prave som vysadila", kde telo ma co robit aby sa spamatalo z hormonalneho soku alebo "zacali sme sa pred mesiacom snazit, kedy to bude?"... Za mojich "mladych cias" nas lekar otocil vo dverach, ze mame prist po dvoch rokoch normalneho partnerskeho existovania, na snazenie sa mame vykaslat, lebo nam z toho preskoci. A mal pravdu, preskocilo. Vztah sa rozpadol, lebo som uz pomaly nic ine nerobila len pocitala dni, tesila sa a potom mala depku.
Hlavu hore, srdce na miesto a hor sa zit! Takyto zivot uz nikdy nebude, ked to vyjde a baby, sakra viem o com hovorim, lebo milujem svoje vyplakane deti nadovsetko, ale neviem co by som dala zase za momenty, kedy som si mohla uzivat svojho partnera a zivot a ja som marnila cas v buducnosti a minulosti.
Nech sa vam vsetkym poplnia sny, len bacha co si zelate. 😉
@diaalex tak to ti gratulujem už v dnešnej dobe je ťažko otehotnieť 😏 držím ti palce a veľa zdravia tebe a babatku 😍
@samanthasilvia Ďakujem 😘 ja som začala brať femibion 1, skoromanžel začal brať zvýšenú dávku vitamínu C a B a nejak sa to o mesiac na to podarilo 🙂
@diaalex to je súper teším sa s tebou 😍 najkrajší dar 😍😇
Tak co myslite dievcata som uplne v šoku robila som si ho teraz den mi meska pomoooc 😉

@samanthasilvia a v ktorom si týždni? 🙂 Lebo dosť veľa tém tu už bolo ohľadom pozitívneho testu a ešte viac ohľadom príchodu ms