icon

Podarilo sa vám hneď po prvom menzese po kyrete otehotnieť?

malllal
9. aug 2023

Baby som po kyrete a podarilo sa vám hneď po prvom menzese otehotnieť?

mimuska328
•
9. aug 2023

@malllal čo ti povedal lekár? Ja by som po kyrete ešte počkala lebo je to dosť zásah do tej maternice a kým sa zotaví a hlavne ma sa dodržať 600nedelie aj so sexom lebo môžeš dostať nejakú infekciu a to môže až neplodnosť spôsobiť mi povedal lekár

anjelicek26
•
9. aug 2023

Nepodarilo sa nam to 1.5 roka po kyrete.. Ale je pravda,ze prve tri mesiace sme sa ani nesnazili,lekar nam to neodporucil, aby sa zahojil krcok a stielka maternice.. a aj psychika...

malllal
autor
•
9. aug 2023

Keby človek mohol by už začal sa snažiť aj hneď 😏len musím čakať

bejka90
•
9. aug 2023

@malllal ja som teraz 3.cyklus po kyrete, minuly cyklus sme sa zacali snazit, takze hned to nebolo a teraz uvidime, akurat cakam ovulaciu dnes/ zajtra takze uvidime vyskedok za 2 tyzdne

jaskolka
•
9. aug 2023

@malllal celkovo sa neodporúča hneď po kyrete, aspoň pár mesiacov treba počkať. Musí sa zahojit kŕčok, zregenerovať sa maternica. Mne gynekologicka odporúčala aspoň 3 cykly počkať, to sme aj dodržali. Otehotnela som potom o dva mesiace, čiže 5 mesiacov po kyrete.

nicole003
•
9. aug 2023

@malllal zadarilo sa az po roku a štyroch mesiacoch ak mam byť uplne presná. Ale ja mam hematologicku diagnozu tak mozno aj to bol dôvod

as1184
•
9. aug 2023

@malllal Sú ženy, ktorým sa podarí hneď. Ale je tam väčšie riziko potratu. Radšej počkaj ešte, nech sa ti všetko vnútri zahojí a začne fungovať ako má. Predsa si bola tehotná a následny kyret, to všetko sú veľké hormonálne zmeny a telo sa musí spametať a nato potrebuje čas. My sme s mužom dodržali po kyrete 6mesiacov a keď sme si povedali, že si už nebudeme dávať pozor, hneď som ostala tehotná🍀 😊

wishes
•
9. aug 2023

podarilo sa po dvoch menzesoch 🙂

malllal
autor
•
9. aug 2023

Ďakujem za názory budem musieť byť trpezlivá a vydržať a začať pracovať potom natom 😊

benny2020
•
10. aug 2023

@malllal anooooooo ❤️❤️❤️❤️

selena_luna
•
10. aug 2023

@malllal so sexom sme pockali noormalne 600nedelie, nech sa telo zotavi a nezanesiem si infekciu. A zacat sme sa snazili po 3 mesiacoch , nech je maternica uplne zotavena. podarilo sa na druhy krat. Ja uplne chapem ze chces hned, ale daj telu cas. Naco ti bude oplodnenie, ked bude vystelka nizka a neuhniezdi sa?
Ale treba sa riadit v prvom rade nazorom dr. Ak zhodnoti ze je maternica zahojena a mozete ist na vec po prvej ms, tak smelo dotoho!
Drzim palce. Verim ze coskoro pride tvoje duhove babatko