icon

Podarilo sa vám otehotnieť pri každodennom styku?

5. apr 2021

Dobry podvecer vsetkym zelam. Chcem sa opytat, ci sa vam podarilo otehotniet pri sex styku kazdy den ak ste predtym mali napr kazdy 2.den a nepodarilo sa vam dlhsie tymto sposobom?
S muzom si dali 3 tyzdennu sex.pauzu, a vygradovalo to teraz tak ze od sme 1.sex mali 10 DC a kazdy den do 15 DC 🙂 a tak si teraz par dni po ovulacii (ovu test pozitivny 13 DC)hovorim, ze uz ked to teraz nevyjde, tak uz pojdeme na umele (obom nam nenasli lekari ziaden problem, vysetrenia mame porobene).
Asi tu hladam povzbudenie, mozno vase skusenosti, ci ked ste zmenili sposob na "splodenie", zeby ste sa podelili o to co ste spravili inak a vyslo to 😉

simona1998
5. apr 2021

Ja k tomu len to , že keď to bude mat prísť tak to príde , my skúšame tiež no uvidíme 🙂 ale sexovat sa ma každý 2-3den pretože sexovanim každý deň sú neni spermie “dozrete a silne” takze budeš mat menej percentnú šancu na otehotnenie ako keby máte sex každý 2-3 deň 🙂 tak mi to povedal doktor

autor
5. apr 2021

@simona1998 teraz sme ten sex nevedeli ovplyvnit, bola taka chut... 😊😀 nieco s tymi spermiami bude pravda, zrovna na 14.a 15.dc kedy mohla byt ovulacia, zo mna skor voda isla ako nejake spermie 🤔 vsak uvidime ci o par dni pride mrchana, ak ano, tak uz asi len to umele po par mesiacoch prichadza do uvahy.

c_est_la_vie
5. apr 2021

Nam sa tak podarilo na prvý mesiac snaženia😉.

mamickalisticka
5. apr 2021

My sme mali sex každý deň v mesiaci, keď sme si povedali že skúsime bábätko.. A o 14 dni budem mama dvojičiek.

anne_mary2
5. apr 2021

no vela zalezi aj na to , ako dlho sa o dieta snazite?

autor
5. apr 2021

@anne_mary2 ahoj, snazime sa 15 mesiacov. Ja mam 31 a mm 41r.

autor
5. apr 2021

@mamickalisticka gratulujem 😊😊😊

misik14
5. apr 2021

Neodporúča sa. Jednak si môžeš privodiť protilatky proti spermiam, druha vec že ani spermie niesu ok. Potrebuju nejaký čas na "dozretie ". Keď sa snažíte viac ako rok, navštívte lekára..

anne_mary2
5. apr 2021

tak to mate skoro ako my aj s vekom. aj s casom snazenia sa... manzel bol teraz na spermiogram ( vlastna iniciativa ) - cakame na vysledok. Zatial sa v nas moc nechcem sprtat - ale zaujimali ma zakladne veci - spermiogram, a ci prebieha ovulacia.. ( akoze zbytocne budem natesene ocuravat tehotenske testy ked napr zistime ze spermiogram katastrofa alebo neovulujem...)
viem ze tu je dalsich x veci, ale to budeme riesit v zime ak dovtedy nic...
Zatial som absolvovala len bezne vysetrenia ( aj ked na moj vkus mam ovu neskoro a kratky cas po novy cyklus potom- moja doktorka nic iba ze treba pockat 🙄🙄 ). Manzel si dat urobit soermiogram v centre asist. reprodukcie - ze keby nieco, aj tak skoncime tam, a neriesili sme ziadne odporucania, objednal sa, isiel, vybavene, nikto neriesil preco na co... Tak uvidime ako dalej po vysledkoch..
Zatial teda meriam bazalnu+ ovu testy, inofolic. ( ale teda zivotny styl, vaha. nie sme ani jeden ideal, tak asik popracujeme aj na tom, ked nepomoze, urcite neposkodi )
Ale osobne som zatial za sposob ze sex kazdy 2-3 den.. ako nehovorim niekedy aj kazdy, az tak neriesim... ale aj pred tym spermiogramom chceli min 2-3 dnovu abstinenciu - takze myslim ze co to do kvality moze mat..
Za seba mozem povedat ze sexovat kazdy den, kebyze tak mame fungovat rok a mat stale v hlave aby sa podarilo - dlho by ma to asi nebavilo 🙂)

deti95060810
5. apr 2021

nemyslieť na plodenie deti... sex si užívajte...

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
euka210
5. apr 2021

Ako pisalu, kazdy den nie je dobre, lebo spermie potrebuju dozriet.

sekerka18
6. apr 2021

Vieš čo keď sme začínali s mužom sa snažiť o prvú dcéry tak to bolo vášne vášne a spali sme spolu každý deň. A nič. Na ďalší mesiac sme tak kazdy druhý deň cca a otehotnela som 😊

ilovepizza
6. apr 2021

podla mna to je velmi individualne. mam min. 3 dobre kamosky, ktore v case snazenia mali sex kazdy den a podarilo sa im do troch mesiacov. my sme sa riadili doteraz tym, ze kazdy druhy/treti den a za rok a dva mesiace nic 🤷🏻‍♀️. ale tak problem moze byt aj inde, vysetrenia sme este neriesili. ja si furt hovorim, ze cim menej ludia vedeli, tym bolo lepsie. kedysy urcite necakali muzi dva tri dni na sex s manzelkou. proste nebolo inej zabavy, mali ho aj kazdy den a deti sa rodili..

lubiss
6. apr 2021

ano presne tymto sposobom sa nam to podarilo kazdy den od menstruacie... predtym s pauzami 2,3 dni absolutne nie

m_isk_a
7. apr 2021

Prvy aj druhy raz som otehotnela tak ze sme sexovali 5 dni pred ovulaciou kazdy den ;) nenechaj sa vystresova ze nemozete kazdy den alebo co.. robte tak ako to citite 🙂

ivka263b
11. apr 2021

Ahoj 🙂 my s manželom sme pred rokom prekonali MA... keďže pracuje v zahraničí, neboli sme spolu počas plodných dni každý mesiac a už keď som ho mala pri mne doma všetko som si vyrátavala, styk sme mali obdeň, vykladala som nohy na rám postele 😄 boli sme z toho už unavení, obaja sme mladí a zdraví. Tak sme si začali užívať, každý deň dokonca aj pár krát do dňa. Vyšlo nám to. Teším sa takmer po 10 mesiacoch od potratu som v 9tt. Sme veľmi radi a popravde boli sme aj veľmi prekvapení. Veľa šťastia

autor
11. apr 2021

@ilovepizza
@lubiss
@m_isk_a
@ivka263b dakujem vam velmi pekne za reakcie, my sme prvy raz vyskusali kazdy den 5 dni po sebe, tak bud to vyjde alebo zas nie, svet sa nezruti 😉 bola chut, bol styk, nie nasilu, tak inak sa ani nedalo 😃

oriesok32
23. apr 2021

Nám sa podarilo po 14 mesiacoch presne ako píšeš.