Podarilo sa vám otehotnieť vďaka Inofolicu Combi?

semisa
26. okt 2017

Ahojte baby 🙂 podarilo sa vam otehotniet pri inofolicu otehotniet alebo sa vam aspon upravil cyklus? Ja mam po vysadeni HAK 37 dnovy cyklus ale len tyzden mam tu luteizacnu druhu fazu .... a este ci sa vam podarilo schudnut alebo pribrat pri uzivani diky 😉

zuradko
27. okt 2017

Ahoj, ja som si nasadila inofolic po kyrete - zacala som mavat 25.dnovy cyklus po nom a citala som, ze to podporuje plodnost. Uzivala som ho dva tyzdne, hned ako zacal cyklus, dva sacky denne. Zaroven som pila vtedy 2x za den caj z alchemilky zltozelenej. Otehotnela som hned ten mesiac 🙂 Mohlo to byt aj niecim inym, ale dovtedy prve tehotenstvo sme sa snazili 8 mesiacov, po zacati uzivania som bola v tom hned. Bohuzial som ale opt potratila, takze ked budem fit, opat zacnem uzivat, kedze este mi zostala polovica balenia :D takze, taka moja skusenost, tiez som poradila kamoske, ktorej sa nedari, uvidíme s akym výsledkom to bude tam.

semisa
autor
27. okt 2017

@zuradko dakujem 😊skusim ho aj ja

zuradko
31. okt 2017

@semisa
a inak nepribrala som ani neschudla pri jeho užívaní, len teda iba krátko som ho na moje šťastie užívala, tak neviem, či to má vplyv.

anne_mary2
14. apr 2021

@semisa ahoj, mne po vysadeni hak gyn odporucila inofolic.. brala som klasicky 4 mesiace, teraz som si kupila kombi premium ( teda uz tablety nie sacky..).
Cyklus po vysadeni bol cez 60 dni, potom 35- naposledy 32, neviem posudit ci telo potrebovalo cas ( hak 10 rokov ) alebo pomohol inofolic.. neviem.. avsak lutealnu fazu mam kratku stale - 10-11 dni. takze tam nepomohol. Budem to riesit s gyn. nakolko tehotna nie som ani po 7 mesiacoch

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre