Podarilo sa vám znova mať bábätko?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať hlavne na vaše príbehy. Moje tehotenstvo bolo ukončené v 21. týždni kvôli zdravotným dôvodom bábätka. Veľmi to bolí, nakoľko sme sa snažili 2 roky prirodzene a dopadlo to takto.
Podarilo sa vám po takejto skúsenosti znova otehotnieť? A po akom čase? Zatiaľ sa ešte neplánujeme snažiť, ale rada by som si prečítala príbehy vás mamičiek, ktoré ste si prešli niečím podobným.
Po akej dobe sa vám podarilo mať zdravé, donosené bábätko? Alebo sa vám podarilo otehotnieť znovu?
Všetkým vám prajem veľa zdravia. 🤍
Po interupcii (mala som krvácanie niekoľko dní a na pohotovosti mi povedali že to je otázka času kedy potratim a s týmto som nemohla existovať lebo bolelo ma to) som otehotnela po 8 mesiacoch, potratila som a hneď som otehotnela ešte neprešiel ani cyklus a mám bábätko. Vekovo som okolo 40ky.
@elirai
Ahoj, moja kolegyňa rodila v 8 mesiaci, babenko už bolo mŕtve predtým, vedela o Tom. Mala viacero potratov, dr po vyšetreniach zistila, že obaja sú úplne zdraví. Potom otehotnela opäť a porodila zdravé dieťatko. Neviem presne ako dlho to trvalo kým otehotnela potom. Všetko dobré ti prajem ♥️
My sme tak mali babatko 24tt a som rodila na konci novembra a vo februári som znova otehotnela a do roka sme mali zdravú dcéru
Podarilo. Ale psychicky som bola na to pripravená po viac ako 2 rokoch. Bolo to najťažších 9 mesiacov. Taký strach ako som prežívala pri každej kontrole to bolo hrozné. Mala som to podobne ako Ty. Ale v 23tt. VVV nezlučiteľné so životom.
Po interupcii (mala som krvácanie niekoľko dní a na pohotovosti mi povedali že to je otázka času kedy potratim a s týmto som nemohla existovať lebo bolelo ma to) som otehotnela po 8 mesiacoch, potratila som a hneď som otehotnela ešte neprešiel ani cyklus a mám bábätko. Vekovo som okolo 40ky.
@anonym_d932d2 ďakujem. Som rada ze sa to podarilo nakoniec.
Podarilo. Ale psychicky som bola na to pripravená po viac ako 2 rokoch. Bolo to najťažších 9 mesiacov. Taký strach ako som prežívala pri každej kontrole to bolo hrozné. Mala som to podobne ako Ty. Ale v 23tt. VVV nezlučiteľné so životom.
@martinka13 ten strach po znovu otehotneni plne chápem. Urcite by som mala také isté obavy a myšlienky všelijaké do poslednej chvíle
@kika_44 tak to sa vám veľmi pekne podarilo. Ja som 2,5 mesiaca po strate ale ako som písala ešte neuvažujem vôbec ako ďalej.
@elirai tak my nemáme chvalabohu problem v počatí neviem aka vvch bola ale u nas to bola náhoda keďže som na začiatku ochorela od dcery s hrerpetickym vírusom a nemala som príznaky. Od kedy sa to stalo mam už dve deti a všetko v poriadku nastastie ale poviem ako pani vyššie ten strach a každá kontrola a celé tehotenstvo az po porod je katastrofa to už si musíme zvážiť ako s tym ďalšej ja som trpela celých 9 mesiacov iked som to nedavala najavo bojovala som sama so sebou.

juj, to mi je velmi luto, budem drzat palce, aby sa vam to co najskor podarilo opat.😉