Pohlavie podla čínskeho kalendára
Ahojte, chcem sa spýtať, kolko je tu z vás, komu nevyšlo pohlavie podla čínskeho kalendára ? Ja takým veciam neverím, ved stale je to len 50:50. Uz len z toho dôvodu, ze nemyslím ze je možnosť aby každá jedna žena v rovnakom veku a v rovnakom mesiaci počatia, mala len to jedno pohlavie 😅
Tak vies, komu to vyjde, neda na tuto metodu dopustit. Komu to nevyjde, povie ze blbost. Ja neviem. Mne to v pripade syna vyslo. Sestre sa to potvrdilo dvakrat. Ale to vsetko moze byt nahoda. Neviem
Mne nevyšlo, skúšala som len pre zaujímavosť, podľa toho som mala mať chlapca ale mám dievčatko 🙂
V mojej rodine vyslo aj mne vraveli ze dievca podla kalendara, kyvadlom vestili ze dievca 😂 a mame chlapca
@stellarstar ja viem, ja mam ten istý názor 😊 len jedna známa sa stale raduje ze koľkým povedala pohlavie a az na jedenkrát jej to vyslo.
Mne nevyšiel a ani ten test so sodou bikarbonou veď som sa veľmi nudila tak som si ho vyskúšala 🤣 zistila som tak jedine že mám kyslú moč 🙈 ani jedno ani druhé

Za mňa je to totálna blbosť. Presne ako píšeš, 50 :50,niekomu to nahodne vyjde a inému nie. Netuším, čo ma mesiac, či luna ci astralne výpočty neviem čoho s tým, že o pohlaví rozhoduje mužská spermia.