icon

Pokúšame sa o bábo

besser
2. feb 2017

Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂

dankabodvanka
4. feb 2017

@klarini17 Budem zvedavá, ako to dopadne🙂aj držím palce, aby tatík pookrel☹ Ale žiadať tatíka o ruku,? Keby som čakala aj štvorčatá, nikdy by som sa k tomu neznížila a skôr by som dušu vypľula, ako niekoho prosiť :(

klarini17
Autor odpoveď zmazal
klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
5. feb 2017

@klarini17 tak to by som aj chcela hlave že aby boli detičky zdravé ;)
Ten čas ide tak pomaly ! Neviem či sa mame aj po plodných dňoch snažiť alebo tak vy to aj tak skúšate ?
My ani nevrav a mam stale nízky tlak neviem čo to može znamenať cítim sa tak na odpadnutie a aj po športe je stale nízky
Najradšej by som urobila hned test ale ked ja sa v tom ani nevyznám po koľkých dňom može byť vajíčko oplodnené? 🙂 ako sa citiš dnes ty?

tanecnica82
5. feb 2017

@besser ahoj, tak ja som 7 dni od snazenia mala som plodne dni. Mrchu cakam na Valentina, ale toci sa mi hlava uz druhy den, vcerasom si vyvrtla clenok no nesla som k dokymu aby ma neposielal na rontgen. Myslim si ze tehotna nie som,lebo ma boli podbrusko ako na kramy. Aj ked vo mne hloda cervicek pochybnosti, ze co ak. Tiez som nejaka vlhka dole, no neviem co to🙄😕 Asi pred 3 dnami ma pichalo na lavej strane tam kde je vajecnik...moze byt ze mam tyzden predmenstruacny syndrom? Predsa naposledy som bola tehotna pred 15 rokmi uz si nepamatam priznaky..ale zrejme si len namyslam, nakolko mavam vysoky tlak a to tocenie moze byt z toho

besser
autor
5. feb 2017

@tanecnica82 ahoj tak to sa ti blíži už snaď mrcha nepríde a vobec si nepamataš ake si mala príznaky??ja čakám 17teho predtym som si to zle pozrela myslela som že 20 ale 17 s cez plodne sme skušali ale po plodných teraz už nie do mňa mame to skúšať aj po nich ? Či to je márne ?
Preboha čo si robila? Nejako zle si stúpila?
Mne minuly mesiac meškala mrcha 4dni bolo mi zle a aj podbruško bolelo s zrazu potom došli krámy :/
Môže to byť ale može byť možno že ti aj tam niečo vzniká neviem ti povedať lebo zatial babo nemam tak tie pocity nepoznám su odlišne od menštruačnych či?
Uvidiš na Valentína ale prajem ti to! ;)

tanecnica82
5. feb 2017

@besser dakujem, mne sa zda ze prveho syna sme splodili vtedy,kde som si myslela ze mam neplodne dni. Kdesi som citala ze treba skusat kazde 2 dni, co moj muz chudak nejako nezvlada 😎Ja som zistila az tyzden po ked mi meskala mrcha a vracala som..ALe ako vravim mala som bolesti aj vtedy ako ked na kramy len neprisli...
Snazite sa dlho? MY len prvy mesiac, moj gyndos povedal ze ak sa podari otehotniet tak bude zazrak, predsa moj vek (35) a trosku nadvaha....

cottonwomen
5. feb 2017

@tanecnica82 skoda, ze ti zrusili tu tvoju temu tááááncoška

sticker
besser
autor
5. feb 2017

@tanecnica82 ako po plodných dňoch?? Tak my to mame tazke dve hodinky denne sa vidíme tak nejak veľa šancí tomu nedávam ...
Ale cez plodne dni sme skušali každý deň
Jaj takto mne by nemusela tiež prísť
Teraz to bude tretí mesiac čo skúšame ale vtedy sme mimo plodných dni lebo cez plodne sme neboli spolu
Tak to by bolo ale radosti ale možno by to šlo sj umelým oplodnenim nie? Ak by sa dlho nedarilo alebo tak

tanecnica82
5. feb 2017

@besser juj to az tak hrotit nebudeme, na umele nepojdem ak sa nepodari tak sa nepodari,

besser
autor
5. feb 2017

@tanecnica82 no to je zas že sa to môžu aj trojičky alebo štvoričky narodiť a to by bolo asi namáhavé

klarini17
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
6. feb 2017

@ivuska00 no ahoj však som rozmýšľala kde si zmizla 🙂
Všetko v poriadku?
No možno tak pri prvom si nemala dopriate tak pri druhom určite ano! 🙂 hlavne že si sa s toho dostala a malinký je zdravý 🙂
Tak ak by sa podarilo aj dvojičky tak by sme to brali ako dar ;)
Môj chce byť velmi pri pôrode neviem prečo ale asi sa boji aby sa nestalo nič on chodí všade so mnou najradšej aj ku doktorom rôznym a tak 🙂
Mam to tak teraz ako ty som v takom divnou rozpoložení raz nervózna potom smutna zasa potom plná energie potom mi je zle alw take mávam aj pred kramami aj by som spapala všetko aj keď už neviem čo 😂 a to bruško nafúknuté som mala cez plodne dni teraz je to znovu v poriadku
Juj nech už je toho Valentína!!velmi by som bola rada keby sa tam objaví aj druha čiaročka 🙂

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
6. feb 2017

@ivuska00 jej to je krasne určite to bol krásny zažitok a aj Vám to dobre padlo 🙂 a maš pravdu keď sa ti da radšej stráviť s rodinou čas ako na nete ...len ja tu nikoho nemam okrem priatela dve hodinky denne..robim totiž 24hodinovu opateru vo Viedni..
Tak ak sa bude nato citit potom tak ho zoberiem ale takto je odvážny keď zatiaľ nič ;) mi dnes piše v kalendári že šanca otehotnenia stredná tak sme skúsili ešte ;)
No tak ja len dúfam že to bude predzvesť tehotenstva pre teba ;) no tak mne da zasa zda že teraz mam lepšiu postavu ako predtym vyhýbam sa sladkému a slanemu po sviatkoch 😂
No presne tak pomaličky to ide nech je už piatok a idem ku priateľovi budem mať väčší kľud vnútorný 🙂

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
7. feb 2017

@klarini17 uf to čo ma znamenať??chudatko snaď to prejde nejako hlavne sa netráp ..nerozmýšľala si nad návštevou gynekológa??
Ja mam zas už asi tretí alebo štvrtý deň tak že o 20večer som už unavena a budem sa tiež unavená boli ma hlava aj sa točí...a včera večer mi bolo aj tažko trochu...snažili sme sa asi 5krat a aj včera hoci bolo po plodných ... a ms mam prísť 17 teho

klarini17
Autor odpoveď zmazal
malyslonik
7. feb 2017

@besser jej, my toez druhy mesiac. Vcera som prisla domov a napadlo ma, ze si spravim test, pretoze mi meska menzes druhy den (u mna nic nezvycajne), prsia ma bolia neskutocne a brucho tiez... a vysiel pozitivny. Nemohla som tomu uverit. Stale som opakovala, ze chcem ist na polmaraton 😝😝😝

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
7. feb 2017

@malyslonik ahoj tak musim počkať do toho 17teho a ak ms nepríde urobím si test ;)
Tak to je krasne! Som rada že sa ti podarilo 🙂 bude to tvoje prve??? Hlavne nech prebehne všetko bez komplikácií!

besser
autor
7. feb 2017

@klarini17 ano to si spominala tu tragédiu a možno je to ešte stale v tebe vnútri..
Ani ja sa necítim najlepšie ocino je v nemocnici a dnes mu idu brat vzorky
Tak no toto je u mňa zložitejšie ja som na gynde ešte nebola
Lebo ked som mala mykozu mam známeho čo mi vie zohnať tie lieky na predpis tak mi to vždy prešlo...viem že sa tomu nevyhnem
No však toto pri práci trochu vypneš a prideš na ine myšlienky len si dàvaj pozor ak je tam malinké
Prajem veľa štastia ! 😁

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
7. feb 2017

@klarini17 ďakujem velmi bude to potrebovať
Tak to maš potom fajn keď nemaš nejakú namáhavú prácu potom by si to isto ťažšie prežívala..no my ani nevrav by som skákala od radosti!!ale môj stresuje viac mi volal a nech pekne papam že už papam za dvoch 😂 a že ak to nevijde pojde sa dat vyšetriť blázonko však je ešte skoro tri mesiace sa len pokúšame 🙂
Jej ty si zlata ! Aj ja čakám ale nejdem to nejak siliť aby som potom nebola sklamaná ;) by som bola najšťastnejšia keby nam to vyjde ;) podla mňa by si mala každá žena pochovať svoje babo v náručí 💕

kristinenka
7. feb 2017

Babule aj my sa snazime s muzickom, zatial len par dni, ale mala som akurat plodne dni a vcera ovulku dufam. Vyratanu len podla kalendarika appky na MT. Mam dcerku ktora ma uz skoro 8 rokov, takze najvyssi cas....ja strasne duufam ze nam to vyslo :D a samozrejme drzim palec vsetkym ktore ste tu. Mimochodom, ak by som otehotnela vcera alebo par dni pred OVU, je mozne ze mi to tehotemnsky test ukaze pred ocakavanou MS? je to 13 dni

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
kristinenka
7. feb 2017

@ivuska00 nie 13 dni pred MS, ale 13 dni po OVU :D hej aj mna pichali vajecniky vcera aj predvcerom a krize, ale dnes mam pocit akoby som mala MS dostat