Pokúšame sa o bábo
Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂
@marianna044520 a ako dlho už?? Ja mám aktuálne plodne obdobie a zajtra ovuláciu tak uvidíme pokúšame sa 2mesiac 😉
Je tu takych niekolko stoviek. Chod do skupin: Snazilky bez pravidiel a Snazime sa rok ,dva
My sa pokúšame uz 8 mesiacov..
My sa aktívne snažíme od novembra predtým sme to nechali na voľný priebeh až od novembra si robím ovu testy a beriem vitamíny no a zatiaľ stále nič :(
@marianna044520 co maju povedat baby, co sa snazia 8 alebo 10 rokov? Viete co to je trapenia, liekov, injekcii, casu.....?
My sa dokopy snažíme 4 roky ak som sa niekoho dotkla mrzí má to ale myslím že tu je to o tom že každý môže napísať svoj príbeh a verejne si napísať názor a zdôveriť sa s problémom či skutkom preto má trosku mrzí že aj keď nevieš cely príbeh hneď súdiš :( to že to riešime aktívne posledné mesiace neznamená že že predtým sme sa nesnažili len keď to nešlo a lekári nám nevedeli povedať dôvod sme si povedali že tomu necháme voľne priebeh no túžba po babetku tu je stále takze po ročnej pauze sme sa v novembri zase začali o babo aktívne pokúšať .
Prajem vám všetkým aby sa vám to podarilo nádej umiera posledná a ak sa vám to podarí a nám zatiaľ nie budenia tešiť úprimne s vami a budem rada keď sa s tou radostnou novinou podelíte 🙂
@besser neboj treba veriť aj keď boli ťažké dni vždy treba dúfať že sa to podarí ;)
@marianna044520 tak presne musime verit ;)
@ivuska00 máš inak nádherného synčeka 😍
Ani my ale potešiť sa nejakou maličkosťou alebo isť na večeru neuškodí 🙂 pôjdeme aj na omšu to je nejaká šecialna valentínska pre páry tak sme zvedaví 🙂
Ďakujeme krasne len nejak sa veľa snažiť nemôžeme pretože sa vidíme na dve hodinky denne :/ tak neviem či to bude stačiť či to nebude malo a či to vajíčko oplodní
Aj ja potom daj vedieť a aj ja píšem ! 😁
@ivuska00 poslúcha ? Či ma svoje chvíľky ako každé dieťatko ? 😊
Tak ja si to neviem zatial ani predstavit v rodine mame veľa detí o ktoré sa rada starám a pracovala som v materskej škôlke 😊
Jasne napišem určite tiez sme nato zvedaví čo nás tam čaká
Tak keby sa to podarilo tak by som asi odpadla od radosti a môj ešte 100krat viac 😂
Veď ani mi ale keď zakaždým došli krámy tak som videla na mojom ako zosmutnel a aj mne to bolo ľúto ale tak život je už taký
Toto mam aj ja večer brucho ako balón a kŕče take mam ale skor v noci
Nepamataš si ako si to mala pri prvom bábätku?ja som v týchto témach naozaj mimo tak mi aj dobre padlo keď si mi napisala a už aj jedno bábo maš 🙂
Chcela by som sa spýtať či je pravda po tom ako mame styk tak by som minimálne nemala ist na wc hodinu?presne dnes mam ovulaciu tak neviem taka som s toho v rozpakoch 🙂
Bola by som velmi rada kedy sa ti podarilo tešila by som sa s tebou a ešte keby sa nam obidvom tak by sme to mali tak v podobnom čase 😁
@ivuska00 a kolko ma rokov drobec ? 🙂
Ja milujem take male detičky ale tak to vravím asi len preto ked ich nemam každý den doma 🙂
No tak pri tých väčších takých 3,4,5,6 ano a mam vela časopisov motivacie na ručne prace pre deti a to am baví 🙂
Raz ano aj ja dufam len sa bojim že to nejako ovplyvní priateľovi fajčenie a že sme dosť unaveny často :/
Ale je to takto krasne si to prečitat ked mi to napíšeš potom aj ja seba sledujem či podobne veci nemam 🙂to naozaj takto??fakt to ma asi každá žena uplne inak 🙂 a mala si velke bolesti v tehotenstve? Mi ani nevrav mi minule 4 dni meškali a priatel už sa tešil a všade rozprával že bude tato ;)
Tak ani ja nepoznám dajak nejaké triky alebo čo čo by podporovalo otehotnenie ;) malo by to prísť prirodzene a hlavne z lásky 🙂
To by som bola velmi rada keby sme v rovnakom čase a vymienali si pocity a tak určite to ženám dobre padne ;)
Ako to že nepamataš??😂
@besser v marci bude mať 2 rôčky 😘
Ale nie, prečo? Detičky sú úžasné, či už ako bábätká alebo ked sú väčšie, každý vek má svoje čaro 🙂 Ja by som už tak rada niečo tvorila s maličkým, ale zatiaľ pri ničom veľmi nevydrží...ani ked mu čítam knižku, vtedy utekáááá 😀
Ako to myslíš s fajčením? Tak, že prestal a bojíš sa, aby potom nezačal (zo stresu)? Neboj sa ničoho, zvykneš si na všetko a aj priateľ si zvykne. Berte to tak, že toto vyčerpanie a nevyspatie si zažiješ len raz, dvakrát,....potom deti odrastú a budú samostatnejšie a bude vám to chýbať 🙂
Aj môj manželík rád "odpočíva" a zvykol si na to 😀 Proste musel...
Fakt, každá je iná. Ved aj kedysi, ked som čítala kadejaké iné skúsenosti, príznaky iných žien, tak každá to má inak. Nechajme sa prekvapiť ♥
Tehotenstvo som mala skvelé, nemôžem sa sťažovať. Bolesti boli len také silné pichanie dole asi od polovice tehotenstva. Malý mi vraj tlačil dole a aj sa rozťahovali panvové kosti. Veľakrát sa mi stalo, že mi až slzy vyhŕkli.
Ja viem, že sa obaja tešíte, ste nedočkaví. Povedz priateľovi, že už čoskoro bude ockom 🙂 Nech to nechá plynúť..... a ako hovoríš, z lásky ♥
Nepamätám preto, lebo odkedy sa narodil Matúško, tak som mala myšlienky úplne inde 😀 ...veľa som pozabúdala, čo bolo vtedy...ale bolo to prenádherné obdobie ♥ ....júúúj, už aby sa nám to podarilo!!!
Jej no to je zlate naozaj nech sa držká a hlavne nech je zdravučky a robi Vám radosť ! 😊
A to by si mala tak za sebou bábiky male ..kamoška mala babo a vraj už to nechce zažiť! Mala aj pôrod ťažký a tak všetko dokopy ju to poznačilo
Však asi tak ako vravíš v každom veku je dieťa iné a učí sa stale niečo nové objavuje svet 🙂
Nie fajčí stale a ma aj stresy z prace a aj ja mame take dost psychicky namáhavé zamestnania tak asi preto a boji sa že to ked fajčí ovplyvní jeho plodnosť a urobí ho to neplodny uz sa pokúšal s tym prestať ale ťažko mu to šlo
No však to ale chcela by som mat aspoň tri detičky niekedy v živote ked sa podarí 🙂
No veď to ale je to fajn keď ma žena oporu a podporu v mužovi a pomáha ako sa len da 🙂
No ved aj kamoška je v tom 4mediac a ma bolesti stale každý deň je jej zle a bruško ju boli :/
Och chudatko tohto sa celkom bojim ako to bude moje telo prijímať a ten pôrod to mam asi najväcší strach
Predné netreba to siliť podarí sa to asi vtedy ked to človek najmenej očakáva ❤
No však zasa toto potom sa ti narodil a musela si byt velmi šťastná a verím tomu že ej to láska na prvý pohľad !
No bola by som velmi šťastná! Za nas obidve a ked nie pride další mesiac a tak 🙂
@ivuska00 ahoj, my sa tiez snazime len od januara a tiez cakam ms na Valentna 😉 Pochybujem ze to v mojom veku vyjde na 1x..Ale kazdopadne uvidime. 😉
Skupina snazilky...
Je nás tam kvantum
@tanecnica82 jeej, vážne? Tak aj ty čakáš na Valentína? Držím všetky palce, ktoré mám!!!!! ...aaale, nehovor tak, čo tam po veku 😉
Tak nám daj potom vedieť. Ja vyskúšam test ráno, ak nepríde ms. 🙂
@ivuska00 ano vazne, doma mame 15 rocneho syna a teraz mi opat tikaju bio hodiny v 35 tke. Jasne, ze dam vediet. Aj ked som skepticka. Dakujem za podporu 😉
@ivuska00 dakujeme aj Vam prajeme vela stastia 🙂
@tanecnica82 ďakujeme 🍀

Ahoj aj my sa snažíme a zatiaľ stále nič