Pokúšame sa o druhé dieťa. Čakať na test?
Pekný deň ženy..
S mužom sa pokúšame o druhé dieťa,dcéra má 5 r a podarila sa v podstate hneď..Tehotenstvo okej, síce pôrod predčasný ale všetko je už v uplnom poriadku...
Od leta sa snažíme o dieťa, začala som uživať kyselinu listovu,, macu a s mužom užívame aj gynex.Zajtra je dátum, kedy má prísť menzes, avšak nemám žiadne PMS, okrem bolesti podbrušia..Je viac ako isté že Gynex mi to zmierňuje, vravela mi to aj gynekologička
Spravila som si dnes z nedočkavosti test značky Livsane ale bol to 20tkovy.a negativny
Pred menzesom som vždy mala špinenie tentokrát nič.Som aj mierne nachladená, dutiny upchané,, mám test opakovať až bude meškať 1-2 dni alebo to pripísať tomu nachladnutiu a zbytočne nekupovať test a počkať aspkn týžden?
Ďakujem
Vzdy je dobre testovat az ked meska ms. Bez ohlaud na to ci si myslis ze nejake priznaky mas alebo nemas.
Od leta este nie je dlha doba.
Drzim palce.
Ja som testovala ked masala tyzden ms, druhe sme dali na treti cyklus, ale realne som to podla man the prvy cyklus vobec nevychytala tie plodne dni. A to mam 39 a muz 40
V príbalovom letáku pravdepodobne píše, akú má šancu zachytiť tehotenstvo v daný deň. Pred ms je lepší 10-kový.
Testovať až po menstruacii, ešte je velmi kratka doba na zbytočný stres z neotehotnenia.. ja som tak otehotnela po 5 mesiacoch snazenia sa
Ahoj,tiez mam 5r a snazime sa od jari cca a nic.osobne uz budem testovat az v den ms resp ak bude meskat,lebo vsetky priznaky vzdy mam a nic...

Pockala by som 2 dni a zopakovala test ak nepride mezi tim menstruace.