Pomáha po sexe si dať nohy do hora?
Baby keď ste sa snažili o bábätko tak po sexe ste si dali nohy hore čítala som že to pomáha ako ste to mali vy 😊
@sara_1 nerobila som stojky, hned som sla ma WC, pripadne do sprchy. A mam 2 deti 🙂
@deti95060810 preco by nemyslela? Normalne napr.samice mackovitych seliem to robia. Tak asi na tom nieco bude, urcite to nerobia preto, ze by sa o tom docitali na MK...
@deti95060810 myslim to vazne, normalne to mi dr. povedal a ano otehotnela som a niekolko krat stale s nestastnym koncom
My sme sa s mužom snažili skoro 6mes. A stále nič. Posledný mesiac som si dávala nohy hore na najekych 10-15min. A div sa svetu som otehotnela. Tak bude na tom niečo.
Nám sa nedarilo 14 mesiacov, posledné tri mesiace mi to lekár odporučil, teda povedal že mi mám podložiť pod zadok vankúš a nemusia byť ani nohy hore. Tiež neísť hneď na wc. A podarilo sa 🙂
tak baby logika to podporuje - ak sa postavim, gravitacia pracuje proti - ale ak ostanem lezat, resp. zvysim panvu, tak gravitacia spolupracuje. jasne, ze len toto nie je dovod otehotnenia, ale mala pomoc ano.
na margo rady lekarky - keby tak zohladnovali lekari gravitaciu aj pri porode, bolo by to cool. ale tam sa na to az takto prirodzene a fyzikalne nepozeraju :(
Aj mne to pomohlo myslela som si ze je to blud 😂😂😂 A skúsila som a čuduj sa svete 2 čiarky jak hrom
@ariannazara tak to potom pravda bude viacej báb tu písalo že to pomáha aj že to Dr. odporúčajú musím to začať praktikovat 😊
@sara_1 vyskúšaj za vyskúšanie nič nedáš 🙂 veľa šťastia a čoskoro // prajem 💙
Ahoj, aj my sme sa snažili pol roka a nedarilo sa... Tak mi muž povedal ze sak skus si vyložiť nohy (že to čítal niekde) som vravela ze somarina že aj tak sa to nepodarí a začala som piť aj čaj aj nohy hore a po asi 1-2 mesiace som zistila ze sa podarilo... Malý bude mať pomaly dva roky takže som zamestnaná až až a chceli by sme druhé no žiaľ teraz sa nedarí už pomaličky rok... Asi skúsim niekedy hodiť nohy hore 😉ak sa zadari tak budem vedieť ze to funguje 😉
@sofinka1301 tak budeme skúšať 😊ani nám sa nedarí aj som jedla všelijaké vitamíny všetko je v poriadku somnou aj s priateľom nakoľko sa nam raz zadarilo ale potratila som... A teraz skúšame a nič ale tak budem praktikovat tie nohy hore a snáď už konečne 😏 a vám prajem aby sa čoskoro zadarilo nech mate ešte viac prace a druhým 😊

@sara_1 mne normalne dr. povedal ze tak mam robit 🙂
Plus neist hned cikat ani sa sprchovat aspon polhodiny tak ostat nohy hore :D