Pomohli vám kvapky Gynex?
Ahojte. Kamarátka mi doporučila gynex kvapky na upravenie cyklu, ovulaciu a celkovo na úspešné otehotnenie. Mate s nimi niektorá úspešnú skúsenosť? Ďakujem
Ahojte chcem sa opýtať známa mi poradila gynex kvapky ale nikde není písané kedy sa majú začať brat. Mam nepravidelný ms po 3 mesiacoch som dostala. Ja som ich začala užívať hneď prvý deň ms 1x7 kvapky. Dnes je 10 deň a ja stále mam mierne špinenie zmiešané s krvácaním a teraz neviem ci mam pokračovať a ďalej ich brat ešte 11 dní alebo mam ich vysadit a ísť k doktorovi... Prosim poraďte nenájde sa tu niekto stákym problémom ďakujem za odpoveď
Ahojte my sa snažíme o babo už 1,5roka , posledné cykly som brala letrazol ale nepomohol .
Gynekológ nám odporučil asistovanú reprodukciu.
Už týždeň som začala skúšať brať gynex , tak uvidíme ako nám to pomôže.
Beriem to kvôli otehotneniu , cyklus mám presne 28 dní a keď mi doktor robil folikulometriu tak som mala na 12 den cyklu ovuláciu folil bol 24mm a snažili sme sa aj predtým deň aj v den deň aj potom a napriek tomu sa stále nedarí.
Tak uvidíme či nám gynex pomôže,dám vedieť.
nevie mi prosim niekto poradit??uzivam druhe balenie gynexu a uz druhy krat sa mi stalo,ze mam vytok cca tyzden pred menzesom,akoby skorsi menzes.Zacala som to uzivat len tak v jeden den cyklu,nie ze v prvy den alebo tak.Myslite si,ze to mohol sposobit Gynex?Alebo to uzivanie?Ze mam vytok asi tyzden pred menzesom.
@babushkaem nakoniec som neuzivala nič...dva týždne na to som zistila, že som tehotná 🙂 a teraz mám doma 15.mes Tomáška 💙
@effie prosim Vas ta denna max davka je 7 kvapiek? Lebo je to velmi nezrozumitelne napisane na letaciku...alebo ako ste ich prosim brala vy? Dakujem!
@alex123andra uz si nepamätám, lebo to bolo pred 3 rokmi.. dávkovanie je 2-7 kvapiek 1-3x denne..myslim ze zo začiatku prvy tyzden som brala tych 7kv. 3x denne a neskor som davku znizila na 4-5kv.

@lenusska5 ahoj máš ešte na predaj ten gynex ? Dakujem