Pomohli vám ovu testy a meranie bazálnej teploty k otehotneniu?
Ako dlho ste si to sledovali, resp. po akom čase to vyšlo?
Nie. Ale nebolo to kvoli tomu ze to nefunguje, ale kvoli kvalite vajicok. Viac ako 2 roky.
Ak chces vediet ci a kedy ovulujes, tak si to odsleduj, ci sa snazite alebo nie. Je fajn vediet kedy asi to je, ako sa pri tom citis, zacnes si seba viac vsimat.
Ja som si merala Bt asi 2,5-3 mesiace s ten posledný mesiac som otehotnela 🙂 podľa Bt som presne vedela kedy je ovu, takze myslím že mne to pomohlo
@zanzilady tiež meriam momentálne tretí mesiac + sledujem aj ovu testami momentálne, tak dúfam že nám to tiež pomôže
Anooooo ak nie je nejaký problém tak pár mesiacov to môže trvať 🙂 dávaj si aj kyselinu listovú a selen ak neberies žiadne vitamíny 🙂
@veselo_neveselo Ahoj, prosím ťa ako zisťovali kvalitu vajíčok u teba?
Skúsila som asi 2krát a po 2 rokoch nič.Stačí mi vedieť, že ovulujem.
Prvé dieťa nám trvalo 3 roky. Merala som si BT (ale nie celú dobu). To mi nepomohlo, ja mám polycystické vaječníky, nikdy neviem kedy mám ovuláciu. BT mi len spätne ukázala kedy som mala (a či vôbec) ovuláciu. Druhé sa nám zadarilo hneď v druhý cyklus. A to som si robila ovulačné testy. Dovolím si tvrdiť, že mi veľmi pomohli
@zanzilady kyselinu listovú beriem cca mesiac a pol, selén skúsim 🙂
Ovu testy som robila 5m, cca som vedela, v ktoré dni mám ovuláciu, resp. kedy vyjde pozitívny test, takže to len na potvrdenie, a potom som pridala ešte meranie BT z dôvodu mojej zvedavosti (pridala som aj fertipronu a materskú kašičku a do dovtedy samozrejme som brala listovku, alchemilku, gynex, plus chlap folandrol a tiež materskú kašičku) a na druhý cyklus merania som ostala tehu ... Zistila som, že u mňa je pozitívny test priamo v deň ovulácie (do 6-12h), nie o 24-48h ... Momentálne som v 8m
@veselo_neveselo čiže u teba ovulácia neprebieha la ci ako tomu kam rozumieť alebo si tehu?
@sofia1979 nie, ovu prebieha, len sa vajicko neoplodni/neuhniezdi.
@medda_beda len pri ivf, az tam sa vidi, ci dozreju, ci sa oplodnia, ci sa spravne delia. Z mojho prveho odberu ani jedno :-/
@veselo_neveselo to ma mrzí a kde je chyba v tých vajíčkach
Pomohli mi ovulacne testy...ukázalo sa že ovuláciu mám oveľa neskôr ako býva bežné...vždy sme sa nimi riadili a vždy sa podarilo pomerne rychlo
používala som ovu testy a pomohli mi síce až po 8 mesiacoch snaženia ale podarilo sa.
@veselo_neveselo Aha, aj som si myslela.Ďakujem.
Ano, ovu test mi krasne ukazal najplodnejsi den a vtedy sa nam aj podarilo tehu. Testy som si robila v priebehu 7 dni, takze som videla ako ciarka postupne silnie.
@siera_springs ďakujem, aj mne zatiaľ pekne silnie - predpokladám že zajtra, max pozajtra by už mohol byť pozitívny, tak snáď to výjde
@tamta
@veselo_neveselo
@zanzilady
@majulka098
@sofia1979
@michala_1990
@sweetbrownie ďakujem vám pekne baby, zatiaľ ovu test pekne silnie - predpokladám že zajtra, max pozajtra by už mohol byť pozitívny, tak snáď to tentokrát výjde
Ano, ovu test mi krasne ukazal najplodnejsi den a vtedy sa nam aj podarilo tehu. Testy som si robila v priebehu 7 dni, takze som videla ako ciarka postupne silnie.
@siera_springs takže ste to mali tak, že ste sa snažili, nešlo to a keď ste skúsili ovu testy to vyšlo ?

9 mesiacov a momentálne v 9.mesiaci 😃