icon

Pomohol vám Inofolic otehotnieť ?

anavi_23
22. jan 2020

Ahojte dievčatá ,chcem sa opýtať ,máte skúsenosti s práškami Inofolic ? 🙂 Pomohli vám k otehotneniu? Ďakujem

Strana
z2
luciahofe
30. dec 2020

@annie125 ahoj škoda že si napísala az včera lebo akurát mi včera doniesol kuriér z lekárne ale ďakujem

annie125
30. dec 2020

@luciahofe Za malicko 🙂 Nech Ti pomôže 🙂

devilana
29. jan 2021

Zdravim. Mam na predaj uplne nove nepouzite balenie produktu Inofolic (60 sackov). Kupovane na pilulka.sk na zaciatku januara 2021. Dovod predaja je ze ked som to chcela zacat uzivat, zistila som ze som uz tehotna. Predtym som uzivala to 10 dnove balenie. Takze posuvam pre dalsiu kocku ktora tuzi po babatku. Povodna cena bola 34€ a posuniem to za 30€ aj s postovnym. V pripade BA viem aj osobny odber. Dakujem

luciahofe
29. jan 2021

@anavi_23 berieme a zatiaľ nič tak uvidíme

miskamia1
29. jan 2021

@devilana Dobrý deň. Môžem sa prosim opýtať? Ja som kúpila čerta Inofolic ale len 30sackov. Nikdy predtým som nebrala. Vám sa podarilo otehotnieť z toho 10 dňového balenia, či? 😀 my sa ideme snažiť druhý mesiac, prvý mesiac som brala len kyselinu listovú. Ďakujem!

devilana
13. feb 2021

@miskamia1 Zdravim, no pravda je taka ze uz v case ked som zacala brat to 10 dnove balenie tak som uz bola tehotna. Ale nevedela som o tom a kupila som si rovno to 30 dnove balenie nech pokracujem v uzivani. No ale teda zistila som to pomerne skoro a to balenie som uz neotvorila. Mali by ste zaujem o ten Inofolic?

miskamia1
14. feb 2021

@devilana ďakujem, mne už tiež netreba 😂

veroni13
Autor odpoveď zmazal
luciahofe
16. feb 2021

@veroni13 môžem poprosiť fotku do správy ďakujem mala by som záujem

lienka6888
22. feb 2021

Ahojte kočky, kúpila som si Inofolic 60ks balenie. Dnes mi doktorka oznámila, že čakáme bábo, tak by som rada posunula zvyšok balenia, čo mi zostal. Mám 54ks sackov spotreba do roku 2022 a posuniem za 25eur.

cataela
24. mar 2021

Ahojte kočky 🙂 rada posuniem inofolic kúpila som ho 60kapsul no 7som z toho použila čiže 53 ich ostalo ja to už nepotrebujem keďže som už 🤰🏻 Pôvodná cena 35€ posuniem to za 27 plus poštovné 🙂

smejulinko
31. mar 2021

Ahojte
Mám na predaj Folandrol(28ks) a Inofolic(54ks), všetko je zo zárukou
Celková cena 30€ aj s poštovnym

sjuzik15
7. apr 2021

@donya ahoj, prosim ťa brala si aj nejake ine lieky?
Aj mne to vcera zistili a kupila som si tie vitaminy, prášok.

lienka_9
14. apr 2021

Baby, INOFOLIC PREMIUM sa môže piť celý cyklus?

ivankamaminka
1. máj 2021

@anavi_23 áno mne pomohol, brala som ho 5 mesiacov 2x denne, cyklus som už predtým mávala nepravidelný, ktorý niekedy trval aj 50 dní ale tento cyklus, teda dĺžku mi to neupravilo. Napriek tomu som otehotnela na presne 59 deň cyklu bez toho žeby som mala zvýšenú bazalnu teplotu v tých dňoch, keďže som si ju podstivo merala, niektoré cykly boli u mňa aj anovulacne, ale nie všetky, a tak som brala podstivo ten inofolic plus femibion 1, že skúsim jeden rok na tom frčať a ak sa nepodarí budem to riešiť a podarilo sa aj pri tak dlhom cykle. Lekár povedal na to len to, že určite kvôli tomu ze som ho tak dlho a pravidelne brala aj s femibionom, že telo bolo zásobene dostatočne, nie je to lacná záležitosť ale nosiť pod srdcom bábätko, tomu sa ziadne peniaze nrvyrovnaju

zanetakaniova
1. dec 2023

@c_est_la_vie máte to ešte na predaj mala by som záujem

diaszoky
1. dec 2023
zanetakaniova
1. dec 2023

@devilana. mám záujem

zanetakaniova
1. dec 2023

@diaszoky 😊

zanetakaniova
1. dec 2023

@wierocka1 mám záujem

barus26
1. dec 2023

@zanetakaniova je to diskusia z roku 2021 takže 2 roky stara.

zanetakaniova
2. dec 2023

@barus26 ale používať to môžem máte to ešte na predaj skadiaľ sté

barus26
2. dec 2023

@zanetakaniova ja nemam nič na predaj a snažím sa ti povedať že podľa mňa ani oko keďže sú to dva roky staré inzeráty

baskakl
Autor odpoveď zmazal
zanetakaniova
16. dec 2023

@barus26 ďakujem za pochopenie

bambieblue
26. apr 2024

@anavi_23 pomohol ti nakoniec ten infolic?

dada1996
18. aug 2025
@anavi_23

Ďakujem krásne za odpovede 🙂 nakoniec som sa rozhodla,že skúsim jedno balenie,snáď sa podarí ♥️🙏 Vám tak isto držím palce 😘

@anavi_23 ahoj je to síce doba , ale chcem sa opytat ci to pomohol aj ci sa zadarilo otehotnieť 🙂 dakujem

luciahofe
6. sep 2025
@dada1996

@anavi_23 ahoj je to síce doba , ale chcem sa opytat ci to pomohol aj ci sa zadarilo otehotnieť 🙂 dakujem

@dada1996 mne pomohol odporúčam ☝️

Strana
z2