icon

Pomohol vám Inofolic Premium pri zlepšení cyklu a ovulácie?

dada1996
20. aug 2025

Ahojte, začali sme sa snažiť o maličké.. manžel uz podstúpil všetky vyšetrenia a všetko je ok , u mňa je problém s tým , že mám mierne zvýšený testosterón a mierne PCO preto u mňa nedochádza stále k ovulácií akoby malo… mám už druhú gynekologičku, keďže predošlý gynekológ je už starší a pravdepodobne už nemá energiu takéto veci riešiť … gynekologička mi navrhla antikoncepciu na 3 mesiace , lenže som povedala rázne nie a tak mi navrhla Inofolic premium na 3 mesiace a dnes som už užila prvú dávku + aj nejaké vitamíny .. čítala som na neho pozitívne recenzie, ale chcem sa opýtať či naozaj niekomu pomohol.. týka sa to iba žien , ktoré majú podobný problém ako ja … môj cyklus je nepravidelný .. 35-36 dní .. chcem vedieť iba či Vám to pomohlo zmierniť príznaky a hlavne či sa Vám to upravilo ..

anonym_2bead7
20. aug 2025

@dada1996 cyklus 35-36 dni nieje nepravidelný, je pravidelný len pravdepodobne dochádza k ovulácii neskôr, preto je dlhší.. ja by som skúsila robiť ovulacne testy, pripadne sa s dr dohodnúť na folikumetriu aby sa odsledovala ovulacia. Kľudne môže byť aj na 20dc pri tak dlhom cykle. Inofolic čo som čítala tak ženám nepomohlo, rozhadzal cyklus a tak.. skôr by som skúsila niečo iné ako inofolic. Ja som síce skúsila kadečo a nepomohlo na ovulaciu ale ja som mala ťažké pcos a bez menzesu aj ovulacia a mne pomohol až clostyl a iui

sajmonka_1216
20. aug 2025

mala som to podobne ako ty... mne pomohol aj Inofolic Combi Premium, ale nie samostatne... brala som aj Clostilbegyt, ktorý sa berie na začiatku cyklu, aby ti pomohol naštartovať rast tých vajíčok a ich dozrievanie, aby došlo k ovulácii.. potom od 17 dc som brala Progesterón...
pri prvom tehotenstve to vyšlo na 1x, teraz pri druhom som to brala až 8 cyklov
cyklus mám 33 dní, čiže aj ovulácia bola posunutá na nejaký 16 - 17 deň.

hypoteka2022
20. aug 2025

@dada1996 podľa mne áno, cyklus 30-35 dňový a polycystický vaječník...po 3 mesiacoch mi pomohol otehotnieť a to sme sa už asi rok snažili bez úspechu 🙂
ale nemala som žiadne testy, takže...každopádne, ovulácia až na 20 deň...

dada1996
autor
20. aug 2025
@hypoteka2022

@dada1996 podľa mne áno, cyklus 30-35 dňový a polycystický vaječník...po 3 mesiacoch mi pomohol otehotnieť a to sme sa už asi rok snažili bez úspechu 🙂
ale nemala som žiadne testy, takže...každopádne, ovulácia až na 20 deň...

@hypoteka2022 ďakujem… tak uvidíme , snáď to zaberie

anonym_f03ae7
20. aug 2025

@dada1996 mne inofolic tak rozhadzal cyklus ze uz 5 mesiacov ho neviem dat dokopy 🥲takze nikdy viac, tiez mam PCOS a snažíme sa od januára, 2 mesiac beriem čo mi lekar nasadil siofor tak uvidime

sajmonka_1216
20. aug 2025
@anonym_f03ae7

@dada1996 mne inofolic tak rozhadzal cyklus ze uz 5 mesiacov ho neviem dat dokopy 🥲takze nikdy viac, tiez mam PCOS a snažíme sa od januára, 2 mesiac beriem čo mi lekar nasadil siofor tak uvidime

@anonym_f03ae7 Mne predĺžil iba prvý cyklus, čo som ho brala o nejaké 4 - 5 dní.. ďalší cyklus sa mi to vrátilo na 33

dada1996
autor
20. aug 2025
@sajmonka_1216

@anonym_f03ae7 Mne predĺžil iba prvý cyklus, čo som ho brala o nejaké 4 - 5 dní.. ďalší cyklus sa mi to vrátilo na 33

@sajmonka_1216 ale pomohol Vám s niečím konkrétnym ?

sajmonka_1216
20. aug 2025
@dada1996

@sajmonka_1216 ale pomohol Vám s niečím konkrétnym ?

@dada1996 jasné, pomohol spolu s liečbou, ktorú som opisovala vyššie otehotnieť.. prvý aj druhýkrát, hoci na druhýkrát to trochu trvalo

anonym_9d091c
21. aug 2025

Ja som užívala infolic premium combi (kvôli zloženiu, aj keď mám BMI v norme) a cyklus som síce mala stále nepravidelný (35-40 dni) avšak vďaka nemu som mala ovulaciu a otehotnela som na 1x 🙂
Pri PCOS je dôležitý ešte aj vitamín D, pri tejto diagnóze býva väčšinou jeho nedostatok

Takže toto kombo z vlastnej skúsenosti odporúčam