icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

maja367
2. jún 2016

@barbi339 brala som tabletky 800mg

barbi339
2. jún 2016

k
@13091991 k tomu aby mala babetko??? a snatzila sa pred tym bez neho??

13091991
3. jún 2016

@barbi339 Ano snazili si nejaky cas bez neho, potom sa o nom niekde dozvedela tak to vyskusala a o mesiac rodi 🙂

barbi339
3. jún 2016

ako prvy mesiac ho brala druhy a uz bola teho???

henika14
23. jún 2016

Ahojte má niekto skúsenosti s gypex kvapkami?
Ďakujem za radu 🙂

huahua
23. jún 2016

Prosím vás, môže sa piť alchemilkový čaj pokiaľ stále dojčím?

henika14
23. jún 2016

aký alchemilkový čaj si mám kúpiť,lebo je ich viac druhov... 😔 😕

shia
23. jún 2016

@barbi339 aj ja som ho zacala brat a hned som otehotnela v ten mesiac 🙂 ale nemalo to stastny konec, ale otehotnet som otehotnela...neviem ci vdaka nemu alebo nie, ale vraj sa ma brat len po ovulaciu, lebo pre tehotne je uz potom zase nevhodny...vtedy sa uz pit zase nesmie

barbi339
23. jún 2016

@shia a mate niejak problem??,s tym otehotnenim??

shia
23. jún 2016

@barbi339 s otehotneneim nie, ved som pisala, ze som hend v ten mesiac otehotnela, ale v 8tt som potratila...teraz (bolo to pred 2 tydznami) ho pijem opat, aby sa mi "zregenerovala" maternica na 3 mes a potom...uvidime 🙂 Ale dajte si pozor, tehotne ho uz pit nesmu, takze pit len od zaciatku menzes po ovulaciu vraj, ak sa pokusate o babo ;) plus kyselinu listovu sa odporuca

barbi339
2. júl 2016

alchemikovy caj pomoze ak aby som dostala ovulaciu??

shia
2. júl 2016

@barbi339 za pokus nic nedas ;)

mlenna15
3. júl 2016

Ahojte
Chcela by som sa spýtať či môžem piť alchemilkovy čaj keď beriem clostilbegyt ??má niekto skúsenosti ?

perlycka
4. júl 2016

@mlenna15 Ja pijem alchemilku a beriem Clostibegyt a dokonca vcera som bola na injekciu(Pregnyl).

mlenna15
4. júl 2016

@perlycka Ďakujem za odpoveď 🙂ja začínam brat clostilbegyt od zajtra dúfam že zaucinkuje 🙂s priateľom sa snažíme už 2roky !už dlhšie beres clostilbegyt ?

perlycka
5. júl 2016

@mlenna15 Teraz to bol treti cyklus.Momentalne sme v stadiu snazilkovania.Ale ked som ho mala prvy cyklus tak sme sa nesnazili nevysiel cas.Druhy cyklus sme sa aj snazili ale sme sa netrafili.Tak dufam,ze tento sa uz trafime 🙂

perlycka
5. júl 2016

@perlycka Ale mozem povedat,ze po tej injekcii som uz mala aj bolesti v podbrusku.Ale predtym dva krat v pohode.

sisa9
5. júl 2016

Neviem či práve tento čaj nám pomohol, ale pila som ho a otehotnela som aj napriek PCO 🙂

mlenna15
5. júl 2016

@sisa9 ahoj a brala si tiež clostilbegyt ?čaj si pila celý mesiac alebo len do ovulky ?

henika14
5. júl 2016

Baby femigard alebo gynex?

sisa9
6. júl 2016

@mlenna15 neužívala som nič.mne na to doktorka prisla na začiatku snaženia,a povedala že ak sa nám to nepodarí do roka,ze mám prísť znova.pila som ho raz denne, a až tu a teraz som sa dočítala že by sa nemal piť po ovulacii.pila som ho stále až kým som nezistila že som tehotná 🙂

gabika1998
2. jan 2017
iporka
17. mar 2017

Mile babenky mala by som na vas otazocku ci vlastne pijem spravny alchemilkovy caj.pripajam aj obrazok neho.Pisali ste ze je rozdiel ci je zelana ci zlta a nedalo mi to a s netu som sa dozvedela ze jesto az 40 druhou alchemilky.
Chcela by som sa len uistit ci pijem ten spravny.

diduska777
20. mar 2017

@iporka ano je to ten správny caj 🙂

diduska777
20. mar 2017

Chcela by som sa opytat, mne pri prvom pomohol tiez 🙂 vie mi niekto poradiť, ak by som uz bola tehotná a nevedela o tom, mala by som menzes a pila dalej, moze mat nejaké negatívne účinky na udržanie plodu? Dakujem

snehuuulienka
20. mar 2017

Ano mne pomohol byt tehu

iporka
20. mar 2017

Baby a ako ste ho pili 3 tyzdne a pred ovulkou pauza a na dobu ako 2 ci 3 mesiace a k tomu nieco este a aku dobu asi sa Vam pristastilo stasticko?

blackcat8885
29. mar 2017

Ako dlho sa ma piť? Ja som zacala min.tyzden 2-3x denne,teraz mam kramy v case ovulky treba prestat piť?

iporka
30. mar 2017

@blackcat8885 ahoj ja ho pijem do periody lebo zastavuje krvacanie a preckam az do ovulacie a potom zacnem opat.

misulqaaa
7. máj 2017

Meskal vam cyklus ked ste zacali pit alchemilku?