Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
ako prvy mesiac ho brala druhy a uz bola teho???
Ahojte má niekto skúsenosti s gypex kvapkami?
Ďakujem za radu 🙂
Prosím vás, môže sa piť alchemilkový čaj pokiaľ stále dojčím?
aký alchemilkový čaj si mám kúpiť,lebo je ich viac druhov... 😔 😕
@barbi339 s otehotneneim nie, ved som pisala, ze som hend v ten mesiac otehotnela, ale v 8tt som potratila...teraz (bolo to pred 2 tydznami) ho pijem opat, aby sa mi "zregenerovala" maternica na 3 mes a potom...uvidime 🙂 Ale dajte si pozor, tehotne ho uz pit nesmu, takze pit len od zaciatku menzes po ovulaciu vraj, ak sa pokusate o babo ;) plus kyselinu listovu sa odporuca
alchemikovy caj pomoze ak aby som dostala ovulaciu??
Ahojte
Chcela by som sa spýtať či môžem piť alchemilkovy čaj keď beriem clostilbegyt ??má niekto skúsenosti ?
Neviem či práve tento čaj nám pomohol, ale pila som ho a otehotnela som aj napriek PCO 🙂
Baby femigard alebo gynex?
@iporka ano je to ten správny caj 🙂
Chcela by som sa opytat, mne pri prvom pomohol tiez 🙂 vie mi niekto poradiť, ak by som uz bola tehotná a nevedela o tom, mala by som menzes a pila dalej, moze mat nejaké negatívne účinky na udržanie plodu? Dakujem
Ano mne pomohol byt tehu
Baby a ako ste ho pili 3 tyzdne a pred ovulkou pauza a na dobu ako 2 ci 3 mesiace a k tomu nieco este a aku dobu asi sa Vam pristastilo stasticko?
Ako dlho sa ma piť? Ja som zacala min.tyzden 2-3x denne,teraz mam kramy v case ovulky treba prestat piť?
@blackcat8885 ahoj ja ho pijem do periody lebo zastavuje krvacanie a preckam az do ovulacie a potom zacnem opat.
Meskal vam cyklus ked ste zacali pit alchemilku?

@barbi339 brala som tabletky 800mg