Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
@blackcat8885 Dobrý deň a ako sa má začať pit ten alchimelkovy caj? Od kedy do kedy sa ma pit. Ja som kúpila sypany čaj . Ďakujem za rady
@tinkaronko0710 od zaciatku menzesu do ovulacie som pila aj 3x denne po 2,5deci
@tinkaronko0710 od prveho dna po ovulaciu 🙂 ja som si robila rano a poobede do velkej salky 🙂 kedze som nevedela presne kedy mam ovulaciu tak som pila proste do polky cyklu 😁 ...a teraz som ju pila aj ako pripravu na porod na konci tehotenstva a mala som lahky porod tak moznoze pomohlo
@1mina jedna strana hovorí od menstruacie do ovulacie a druhé zase od ovulky do ms. Tak a teraz ako vlastne. Mne inak neprisla ms už 3 týždeň,takže neviem zatiaľ nič a ani neviem kedy presne mám ovulku. Ďakujem. 😉
@tinkaronko0710 urcite od ms do ovulky potom sa zas nema pit aby aa vajicko mohlo uhniezdnit 🙂 takze prvu polku cyklu a druhu polku cyklu som pila anasovy dzus tusim len som zabudla k comu mal sluzit tusim ze k uhniezdeniu vajicka 😃
@tinkaronko0710 lebo potom uz aj ked je zena tehotna sa nema pit alchemilka lebo moze zvysovat prekrvenie maternice aby nedoslo k potratu alebo tak 🙂 a na konci tehotenstva ked uz je babo vyvinute sa zase moze pit ja som ju tak pila aby sa zas nabudila maternica a trenovala pekne na porod 🙂
@1mina ale ja neviem kedy mám ovulku. Lebo už druhý týždeň mi neprisla ms. Zajtra si kúpim test a uvidim.
@tinkaronko0710 ja som tiez nevedela,,,, tak som pila proste polku cyklu 🙂
@1mina dobre takže od menstruacie mám začať a 15 dní mám pit? Či to dobre rozumiem?
@tinkaronko0710 áno ak máš cca 30dnovy cyklus tak cca prvych 15 dni teda 🙂
@1mina mne ešte neprisla mrchana. 😲 ale tehu niesom,keďže test bol negativny.
@tinkaronko0710 no ja som si inak myslela ked som ju pila prvy mesiac ze mi posunula ona cyklus ta alchemilka a spravila som si test ale az 5 den ale uz bol pozitivny 😁 ale mozno vam este ukaze lebo sak mohla sa posunut ovulacia aj ked dokaze alchemilka aj cyklus upravit 🙂
Na otehotnenie Ti treba chlapa nie čaj. Čaj pomáha pri ženských problémoch😉
A koľko alchimelkoveho čaju mám nasypat do pohára? Dáva sa jedná lyzicka? Ci? Ďakujem
@blackcat8885 a koľko sa.dava tej alchimelky do pohara? Jedna lyzicka? Ci? Ďakujem za radu.
Ja som ho zacala pit ked 5 mesiacov nic a prvy mesiac co som zacala som otehotnela 🙂 nebiem ci to bolo cajom alebo nahoda ale tak ak nepomoze neuskodi ;) len sa nema pit po ovulacii
A koľko krát denne ho treba piť?
@monika20111990 2-3 šálky denne max 🙂
@katulka94 a potom ti otehotnieť?
Ahoojte poradite mi niekto ako sa ma pit ten alchemilkovy caj?vcera som dostala ms o 4 dni skor a chcela by som.ho skusit nakolko sa snazime 4mesiace o babatko🙂 a este kupuje sa normalne sypany?v lekarni?
@katika1811 ano je aj sypany aj sackovy a pije sa od 1dc po ovu
@barbi339 mozem ho zacat pit aj od zajtra? To budem mat 3dni den menstruacie
@katika1811 ano ale len do ovu
@barbi339 dakujem pekne a mozem.ho.pit aj ked mam normalny cyklus cca hore dole 25 az 28dnovy? Je to dobre ?nemoze sa mi.rozhodit?? O babo sa snazime od septembra
@katika1811 ona by ti rozhodit cyklus nemala ja ju pijem.uz pol roka cyklus mam 33dnovy +/- 2dni
@barbi339 super dakujem a sa snazis otehotniet alebo na upravu cyklu?
@katika1811 ano uz 5 rokou :(
A 14mesiacou som.na liecbe
@barbi339 joj tak to je dlha doba velmi drzim palce aby sa skoro podarilo 🙂 mozem sa opytat aka liecba?alebo kde je problem??
@katika1811 tak mam.pco .... a liecba letrozolom

@blackcat8885 a ako sa má začať pit alchemilka. Od kedy do kedy. Kúpila som syoany Ďakujem