icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

empathia
17. dec 2013

@sara32 niekde som citala ze alchemilky vsetky druhy maju rovnake zlozenie 🙂

matazo
4. feb 2014

ahojte kočky, ja si myslím, že mne alchemilkový čaj pomohol, po cca 8 mesiacoch snaženia sa, som ho pila 12 dní a na 14DC zázrakom prišla ovulka, bežne aj 27DC chodila.... a MS sa už nedostavila, dnes som bola u lekára, ešte pôjdem na ultrazvuk, ale vyzerá to dobre, 2 tehu testy krásne pozitívne 🙂

zabka79
4. feb 2014

@matazo gratulácia, ja som tiež pila alchemilkový čajík 🙂 nezabudni že teraz ho piť už nemôžeš ..

matazo
4. feb 2014

@zabka79 ahoj, ja som ho pila od 1DC do 12DC 1xdenne a pomohlo, viem, že už potom sa nesmie piť, ani som ho už nepila, pritom bol celkom chutný 🙂

zabka79
4. feb 2014

@matazo tiež som ho pila iba do ovulácie 😎

mima300
8. apr 2014

@alchemilkazltozelena Inofolic si brala jeden alebo dva sacky denne ? Dakujem

terezka1947
8. apr 2014

baby,poradte...a aku alchemilku mam pit?
...necitala som to tu cele 😅
mam ju pit nejaku konkretnu dobu...od 1dc-do kedy?dakujem za rady

alchemilkazltozelena
8. apr 2014

@mima300 1 sacok denne od skoncenia mrchy po ovu cize 10 sackov, a zvysnych 10 takisto o mesiac, a otehotnela som vtedy 🙂

@aleks_30 pozeram, ze si vtom, gratulka 😎

bajana
8. apr 2014

@terezka1947 ahoj, ja som pila obycajny sackovy caj z lekarne, od 1.DC do ovulky resp. do polovici cyklu...vela stastia

bajana
8. apr 2014

@alchemilkazltozelena ahoj, ty si v majovkach, pravda? ja som potratila a uz nie som v sukromke, len som chcela majovky pozdravit, zazelat kludny zaver tehotenstva a odkazat, ze sa nam hned po MA zadarilo a som zatial uspesna augustovka 😉

alchemilkazltozelena
8. apr 2014

@bajana odovzdaaaam a velka gratulka 😎

aleks_30
8. apr 2014
soniatko
8. apr 2014

@aleks_30 jeeeej, Sasi, ty cakas babo? gratulujem 🙂

aleks_30
8. apr 2014

@soniatko Ahoj Soni, jojo 🙂. Dakujem pekne.

soniatko
8. apr 2014

@aleks_30 pozeram, ze tiez budete mat septembrovciatko... 😉

aleks_30
8. apr 2014

@soniatko No, len vychadza to teda tesne 🙂. Tak som zvedava ci vydrzi alebo sa vypyta skor. Ale september je taky pekny mesiac, mohlo by do toho prveho vydrzat 🙂. Uvidime.

terezka1947
8. apr 2014

@bajana dakujem 🙂

nikuska1607
22. máj 2014

chcem sa spýtat ci ten estrozin je na predpis... dakujem

july41
1. okt 2014

Ahojte mam otazku čitam tu rôzne komentare ako pit alch.caj prosim vas môžete mi napisat odpovedat dakujem

168drobec
13. nov 2014

Ahojte mam otazku..mozem brat sucasne Inofolik a pit alchemilkovy caj?

adinkah
2. dec 2014

Ahojte baby ..ja som rok po transplantacii oblicky a z manzelom sa snazime o babo ..myslite ze mi alchemilka k tomu dopomoze ? Uz pol roka sa snazime a stale nic

lucinka3289
5. feb 2015

ahojte baby ako pijete alchemilkovy caj?

ichim
14. júl 2015

Ahojte ako tu citam s alchemilkou ste spokojne viacere 🙂 uvidime ci pomoze aj mne . Nechce sa mi tomu velmi verit ale bylinkami sa liecilo uz v staroveku , tak dufam sa zadari . Pokusame sa uz vyse roka a cajik pijem tyzden . O tyzden sa ma dostavit mrcha a ta nikdy nemeska mam ju pravidelne 25 alebo 26 den. Ale ak by sa nedostavila urcite napisem ;)

1234lubka
15. júl 2015

@ichim treba ju pit pravidelne len pozor moze ti rozhodit cyklus..ja som ju pila koli anovulakom s nepravidelnemu cyklu...v tom pomohla

ichim
15. júl 2015

@1234lubka hmm no pdufam mi to nerozhodi cyklus :/ ten mam v poriadku , a ty ten cajik uz akomdlho pijes? Ci si uz prestala?

1234lubka
16. júl 2015

@ichim pila som ho cez pol roka pol litra denne od 1dc do 15Dc...pred tym som mala strasne cykly..dlhe aj 56dnove, vsetko anovulaky...zrazu zazracne 30_34dnove...zrazu ovu testy ukazali ovulaciu..stacilo ze som raz dva krat zabudla vypit a uz sa cyklus predlzil...potom som zacala brat inofolic.. Ked mas pravidelny cyklus tak by som neryskovala...vela babam inofolic aj alchemilkovy caj rozhodil cyklus lebo sa prestimulovali....ked mas pravidelne radsej kup chlapovy nieco...l carnitin...manner aktiv z dm...folandrol...nieco na podporu

ichim
16. júl 2015

@1234lubka hmm no uvidim ci dostanem MS na cas alebo mi to rozhadze cyklus no dufam je! Aj ked najredsej by som ju vobec nemusela dostat 🙂 tak manzel bral zinok ale u nas je to tak ze sa inic nemoze dobrat do konca bohuzial :( Le zbehnem do lekarne a kupim mu nieco na podporu a budem dohliadat aby to bral pravidelne. A mozem sa spytat ty mas deti?

1234lubka
17. júl 2015

@ichim mam chlapca 3,5 teraz cakam druhe...ale som len na zaciatku..6tt, z krvy potvrdene, 27.7ultrazvuk...ja som svojmu davala..sam by nebral...manner aktiv z dm. Su dobre len 4e stoja obsahuju lcarnitin, extrakt z rias a tekvicovych semienok....plus horcik zinok vitaminy

ichim
18. júl 2015

@1234lubka tak ja mu to teda kupim a vyskusame ;) snad sa uz zadari konecne dam potom vediet 🙂

1234lubka
19. júl 2015

@ichim tak nemas co stratit 😉