Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
ahojte kočky, ja si myslím, že mne alchemilkový čaj pomohol, po cca 8 mesiacoch snaženia sa, som ho pila 12 dní a na 14DC zázrakom prišla ovulka, bežne aj 27DC chodila.... a MS sa už nedostavila, dnes som bola u lekára, ešte pôjdem na ultrazvuk, ale vyzerá to dobre, 2 tehu testy krásne pozitívne 🙂
@alchemilkazltozelena Inofolic si brala jeden alebo dva sacky denne ? Dakujem
baby,poradte...a aku alchemilku mam pit?
...necitala som to tu cele 😅
mam ju pit nejaku konkretnu dobu...od 1dc-do kedy?dakujem za rady
@terezka1947 ahoj, ja som pila obycajny sackovy caj z lekarne, od 1.DC do ovulky resp. do polovici cyklu...vela stastia
@alchemilkazltozelena ahoj, ty si v majovkach, pravda? ja som potratila a uz nie som v sukromke, len som chcela majovky pozdravit, zazelat kludny zaver tehotenstva a odkazat, ze sa nam hned po MA zadarilo a som zatial uspesna augustovka 😉
@bajana odovzdaaaam a velka gratulka 😎
@alchemilkazltozelena Dakujem ;).
@bajana dakujem 🙂
chcem sa spýtat ci ten estrozin je na predpis... dakujem
Ahojte mam otazku čitam tu rôzne komentare ako pit alch.caj prosim vas môžete mi napisat odpovedat dakujem
Ahojte mam otazku..mozem brat sucasne Inofolik a pit alchemilkovy caj?
Ahojte baby ..ja som rok po transplantacii oblicky a z manzelom sa snazime o babo ..myslite ze mi alchemilka k tomu dopomoze ? Uz pol roka sa snazime a stale nic
ahojte baby ako pijete alchemilkovy caj?
Ahojte ako tu citam s alchemilkou ste spokojne viacere 🙂 uvidime ci pomoze aj mne . Nechce sa mi tomu velmi verit ale bylinkami sa liecilo uz v staroveku , tak dufam sa zadari . Pokusame sa uz vyse roka a cajik pijem tyzden . O tyzden sa ma dostavit mrcha a ta nikdy nemeska mam ju pravidelne 25 alebo 26 den. Ale ak by sa nedostavila urcite napisem ;)
@ichim pila som ho cez pol roka pol litra denne od 1dc do 15Dc...pred tym som mala strasne cykly..dlhe aj 56dnove, vsetko anovulaky...zrazu zazracne 30_34dnove...zrazu ovu testy ukazali ovulaciu..stacilo ze som raz dva krat zabudla vypit a uz sa cyklus predlzil...potom som zacala brat inofolic.. Ked mas pravidelny cyklus tak by som neryskovala...vela babam inofolic aj alchemilkovy caj rozhodil cyklus lebo sa prestimulovali....ked mas pravidelne radsej kup chlapovy nieco...l carnitin...manner aktiv z dm...folandrol...nieco na podporu
@1234lubka hmm no uvidim ci dostanem MS na cas alebo mi to rozhadze cyklus no dufam je! Aj ked najredsej by som ju vobec nemusela dostat 🙂 tak manzel bral zinok ale u nas je to tak ze sa inic nemoze dobrat do konca bohuzial :( Le zbehnem do lekarne a kupim mu nieco na podporu a budem dohliadat aby to bral pravidelne. A mozem sa spytat ty mas deti?

@sara32 niekde som citala ze alchemilky vsetky druhy maju rovnake zlozenie 🙂