Poradíte ohľadom snažilkovania?
dobry den snažime sa s priatelom o babetko a stale nič..... aj ked priatel do mna vnikne, neudrží sa mi semeno. prosíme o radu, ako to udržať?aj davam hore na 😔 stenu nohy a nič. dakujem 😢
Presne tak ako píše luba28 stačí jedna jediná..a platí tu aj to že prežijú tie najsilnejšie..a nikdy tam nezostanú všetky..a treba sa hlavne snažit v plodnom období..mimo plodných dní dieta nesplodíte. Treba zistit kedy mas ovuláciu.
to je uplne normalne jak vtecie aj odtecie spermie vedia zostat v tele aj napriek vyteceniu nato maju pohyblive chvostiky aby isli tam kam maju ....a kde sa ma akoze to semeno vstrebat
nedávno sa to tu rozoberalo a teda nenapíšem nič nové - ale princíp sandálov v daždi - kade natečie tade vytečie... a ver mi, to nie je problém toho, prečo sa ti nedarí otehotnieť, z každej to vytieklo, aj z tých, čo deti majú... takže ak sa nedarí, treba navštíviť gynekológa, nech spraví potrebné vyšetrenia...
s tym by som sa netrapila ..ja sa snazim hned po sexe vsetko zo seba vytlacit lebo potom mi to leze na nery ked mi to kade tade steka a otehotnela som tak dva krat..
V tom problém nebude. Hlavne koľko sa snažíte?
Mi sme sa snažili na prvé rok, potom druhé to sme sa snažili päť mesiacov (to v 8tt samo odišlo) a to tretie po dvoch mesiacoch. Pokiaľ sa nesnažite aspoň rok tak väčšina doktorov nad tým mávne rukou.
súhlasím s kočkami, pravidelný menzes a pravidelná ovulácia sú podstatné veci k úspešnému otehotneniu... príroda si poradí aj s jednou kvapkou, nepotrebuje celé more, len musí byť ovulácia, aby bolo dozreté vajíčko tam kde má a čakalo na príchod spermie... a keď vieš kedy máš ovuláciu, to by si mala vnútorne cítiť, vtedy sa treba milovať, na nič nemyslieť a príde to... držím palce

je jasne,ze vsetko v tebe neostane,...staci len jedne jedina,aby ostala kde ma,...