icon

Poradíte ohľadom snažilkovania?

zuzanag1
2. mar 2014

dobry den snažime sa s priatelom o babetko a stale nič..... aj ked priatel do mna vnikne, neudrží sa mi semeno. prosíme o radu, ako to udržať?aj davam hore na 😔 stenu nohy a nič. dakujem 😢

luba28
2. mar 2014

je jasne,ze vsetko v tebe neostane,...staci len jedne jedina,aby ostala kde ma,...

karabashka
2. mar 2014

Presne tak ako píše luba28 stačí jedna jediná..a platí tu aj to že prežijú tie najsilnejšie..a nikdy tam nezostanú všetky..a treba sa hlavne snažit v plodnom období..mimo plodných dní dieta nesplodíte. Treba zistit kedy mas ovuláciu.

dada87
2. mar 2014

to je uplne normalne jak vtecie aj odtecie spermie vedia zostat v tele aj napriek vyteceniu nato maju pohyblive chvostiky aby isli tam kam maju ....a kde sa ma akoze to semeno vstrebat

sissy27
2. mar 2014

nedávno sa to tu rozoberalo a teda nenapíšem nič nové - ale princíp sandálov v daždi - kade natečie tade vytečie... a ver mi, to nie je problém toho, prečo sa ti nedarí otehotnieť, z každej to vytieklo, aj z tých, čo deti majú... takže ak sa nedarí, treba navštíviť gynekológa, nech spraví potrebné vyšetrenia...

maribell
2. mar 2014

s tym by som sa netrapila ..ja sa snazim hned po sexe vsetko zo seba vytlacit lebo potom mi to leze na nery ked mi to kade tade steka a otehotnela som tak dva krat..

ivetlo
2. mar 2014

V tom problém nebude. Hlavne koľko sa snažíte?
Mi sme sa snažili na prvé rok, potom druhé to sme sa snažili päť mesiacov (to v 8tt samo odišlo) a to tretie po dvoch mesiacoch. Pokiaľ sa nesnažite aspoň rok tak väčšina doktorov nad tým mávne rukou.

nina_ba
2. mar 2014

súhlasím s kočkami, pravidelný menzes a pravidelná ovulácia sú podstatné veci k úspešnému otehotneniu... príroda si poradí aj s jednou kvapkou, nepotrebuje celé more, len musí byť ovulácia, aby bolo dozreté vajíčko tam kde má a čakalo na príchod spermie... a keď vieš kedy máš ovuláciu, to by si mala vnútorne cítiť, vtedy sa treba milovať, na nič nemyslieť a príde to... držím palce