Poraďte niečo fakt účinné na otehotnenie
Poradte mam dve dety ktore som mala bez problemov tretie je uz z ivf hned prvy vklad vysiel ♥️♥️♥️ mali ma uz 2r a 6mesiacov a chcely by sme este jedno malinke na ivf sa necitim :( manzel spermie v poriadku no ja mam problem s menstruaciou niekedy meska inokedy vobec ani nepride ....beriem dufaston aby prisla viete mi prosim poradit ? Ci uz iba ivf ....a co inseminacia ta by mi pomohla ? Dakujem za kazdu skusenost a radu🙏🙏🙏♥️
@cyberk co tu vlastne rozoberate ????? Nechapem ! Rodim ako na pase ????? A nic nerobim ! Sudite ma iba koli chybe ? Ha ha ha ste mi na smiech !!!!! Take mudre ako ste vy jedinecne ajajajajaj v zivote sa chyby robia ...a ten kto urobi chybu tak ten je uz spodina ludstva ???? Podla vas zamyslite sa trozku nad sebou !!!!! A prestante tu rozoberat gramatiku ked ja som polozila otazku ineho charakteru a nie to co tu rozoberate kto je matka a kto nie .!!!!
@marinko1988 v prvom rade sa prosím naučte gramatiku a v 2rade porada s lekárom bude mať asi väčší úspech ako veštecké kryštálové gule na MK 👍👍👍👍
@kulumulu123 hm.....nie som jedina co neovlada gramatiku a prosim uz to nerieste! Nemuseli ste ani pisat keby som vedela ako vymazat tuto otazku hned to urobim ! Uz mam plne zuby mudrych ludi ktory 100% ovladaju gramatiku
@marinko1988 nevšimaj si ich... asi sa im nedarí v osobnom živote tak si to potrebuju niekde vybiť a pohladiť ego... ja sa tiež posmejem na gramatickych chybach ale sama pre seba, nemam potrebu ľudi opravovať a vykrikovať im hlúposti... a fakt netuším čo majú spoločné rozmnožovanie a nevedomosť gramatiky... osobne som tu videla oveľa horšie gramaticke chyby a nikto im nenapisal aby sa nerozmnožovali 🤦♀️ Chore rozumy...
Asi bude lepšie si ich nevšimať a normalne sa ďalej venovať otazke.. veď su tu aj ženy ktoré sa ti snažili poradiť... dr ti na tu ms stale dava iba duphaston? Mne to pride tak že si myslí že ti nič nechýba a iný problém nemáš ak sa ti podarilo 3x už otehotnieť... a v podstate má asi aj pravdu... ako dlho teraz skúšate?
@andie2810 dakujem pekne ....prve dve som mala normal ....no to tretie je uz z ivf neviem sama kde je problem a snazime sa uz 2r
@marinko1988 tak znova do centra či ku gynekológovi spraviť hormonalny profil, ak menzes chodí, nechodí..
@marinko1988 no veru, treba urobiť vyšetrenia znova, od posledneho ivf sa mohli veci aj napraviť ale aj zhoršiť (snáď nie)... pokial duphaston nepomaha tak pochybujem že by pomohli nejake vitaminky 🙄 ale som len laik takže nebudem ťa o ničom presviedčať... naozaj ak veľmi túžiš po babätku tak skús asi do centra ísť.. a držím palce 🍀
@andie2810 dakujem pekne asi zajdem do toho centra uvazovala som uz aj o inseminacii no uvidime dakujem vam vsetkym za rady ....aj za .....
@marinko1988 do inseminacie by som nesla je to tak 10% uspesnost oplodnenia...vyhodene peniaze..
Prve dietatko som potratila a po roku sme skusali opat a bezuspesne,chodila som aj na sledovanie ovulacie,podavany pregnil a po 3.davke nas chcel gynekolog poslal do reprodukcneho centra ze on mi uz nevie inak poradit...az raz som natrafila na sprej ktory som uzivala cca 3mesiace upravila sa mi menzes a otehotnela som a dnes mam krasneho chlapceka 🙂
@simciatko Je mi luto ten potrat a gratulujem k chlapceku aky sprej to bol prosim vas
@marinko1988 volalo sa to veratol ak som si spravne zapamatala nazov

@bambulienka25 škoda reči 🤦🏻♀️pekný večer ti ešte prajem