Posunutá ovulácia
Ahojte, mam babatko som po sekcii 6 mes, preto sa s mužom chranime, mala som ms dostať 6.6. a 5.6. sme sa nechránili, vravím si ved uz mam dávno po ovu. Baby myslíte že môže byť tak veľmi posunutá ovulácia? Pretože ms neprišla do dnes a poviem vám, mam aj strach si urobiť test. Viem ze je tu kopec žien, ktoré by zato dali všetko, ja nevravím ze by som sa netesila, len si to teraz neviem predstaviť a po tej sekcii mam aj strach.
Podľa mna posunutá až 2 týždne je teda mala pravdepodobnosť , a záleží zase čo je nechránený sex či iba že ste nemali kondom alebo sa aj spravil do teba ?
@00bubka00 spravil. Keď som bola tehotná tiež bolo bábätko tak 10 dni pozadu vždy hovorila doktorka ze som mala neskôr ovuláciu. Skúsim zajtra kúpiť test. Stále čakám ci nepríde ms ale nič
Bude 14.6 - to bude iba 9 dni , to radšej počkaj do aspoň štvrtka aby si mala istotu
@00bubka00 rozhodla som sa ze počkám do piatku a ak nič spravím test a ak ani ten nič objednam sa k dr

Ak si nemala odsledovanú ovuláciu v tom cykle, tak úplne kľudne mohla byť vtedy, aj ešte neskôr. Pôsobí stres, mala choroba, čokoľvek môže telo zablokovať v dozrievanie vajíčka a to dozrie až neskôr v danom cykle. Preto je kalendárna metóda nespoľahlivá aj pre ženy s pravidelným cyklom - spoľahlivé sú tie metódy, kde sa sledujú známky plodnosti (symptotermalna napríklad).