icon

Potrat a následná snaha otehotnieť

23. aug 2023

Ahojte baby
11.8.som podstupila UPT v 8tt
Menzes stále nedošiel k lekárovi idem az 5.9 a strašne túžime po dieťatku.. Nedokážem sa zmieriť z potratom, čím skôr chcem otehotniet.
Kamatky a známe ma ubezpečuju že po potrate je veľká šanca znovu otehotnieť..
Skúsenosti?

babulkomale
•
23. aug 2023

Málo adrenalínu niekto má takto ráno?
Ani by som k téme nereagovala, evidentne vymyslené na hádky.

danielittar
•
23. aug 2023

Nepomýlila si si UPT so spontánnym potratom?

anjelicek26
•
23. aug 2023

Predpokladam,ze si nebola na UPT, Ale na kyrete,kedze sa tehotenstvo nevyvijalo dobre. Pockat treba 6 tyzdnov, isli cez krcok,je to brana pre infekcie. Dovtedy ak sa da ziaden Sex,hlavne nie nechraneny. Mysli na svoje zdravie a srdce sa tiez potrebuje zotavit.

autor
•
23. aug 2023

@anjelicek26 píšem správne bola som na UPT zo zdravotných dôvodov :/ veľmi túžim po dieťatku a čím skôr chcem znovu otehotnieť aj keď viem, že moje telo sa potrebuje zotaviť a min.3 mesiace je dobre počkať až potom sa snažiť, ale ja proste som z toho tak dúfala, že neviem myslieť na nič iné ako čím skôr znovu otehotniet

jaskolka
•
23. aug 2023

Doktori tu radia dobre, telo sa musí zotaviť. Okrem toho, ak boli zdravotné dôvody na tvojej strane, nie je lepšie počkať a zotaviť sa?

autor
•
23. aug 2023

@jaskolka ale áno, určite by bolo správne počkať, no mam obavy aj z toho, že by sa mi už nepodarilo otehotniet

myari
•
24. aug 2023

moje skusenosti su, ze sme po samovolnom potrate necakali na nic a hned po prvej menstruacii som otehotnela zas. nedopadlo to dobre, ale nedopadlo to dobre znova aj po dalsich 4 mesiacoch.
toto vobec nemusi byt tvoj pripad.
podla mojich *informacii* z googlenia americkych for, lekari odporucaju aj cakat aj necakat, takze je to jedine a len na vas 🙂

nikkybob
•
28. aug 2023

@myari a prišli ste na príčinu tvojich strát?

79ashley
•
1. sep 2023

Viem co prezivas. Ja som isla tiez na UPT z dovodu vaznych zdravotnych problemov drobca v 14tt, podla prognozi lekarov by sa ani nedozilo porodu. Tiez cakame kedy budeme moct sa znovu zacat snazit. Ja uz mam prvy cyklus za sebou co trvalo kym dosiel 5 skoro 6 tyzdnov, chcem pockat este aspon do ukoncenia 3 cyklu a potom by sme chceli riesit, ak teda bude vsetko v poriadku. Ale tiez by som najradsej to riesila hned, no telo sa musi dat do poriadku predsa je to zasah, aj ked sa citim fit a aj podla lekarky je vsetko v poriadku. No naco riskovat zavcasu a potom zasa zbytocne riesit vsetko nanovo.

kwakina
•
1. sep 2023

Ja prezivam to iste co ty..😔 uz to bude rok co som bola na UPT zo zdravotnych dovodov. Ja som kyret nemala a zacali sme sa snazit hned po prvom cykle, zial do dnes neuspesne 😪😔

myari
•
7. sep 2023

@nikkybob zatiaľ nie.