Potrat a opätovné tehotenstvo po 19 dňoch
Dievcata rozlusknite moju zahadu.
Potvrdena diagnoza MA 7+6 . 18.7 podstupenie vyvolania porodu potratu. 19.7 maternica cista krvacanie spinenie vsetko ok dalsia kontrola nieje potrebna vysku hcg nemam sajnu.
No a 29.7 sa nam stala nehoda 🙄 veeelmi som trpla ale ovulaciu (potvrdenu hormonalnym profilom) davala som si mimo nehody robit testy rozne.. som mala 31.7 presne taky rozsah ako som uz 2x otehotnela (2 potrat)
Takze stres ze budem zas tehu. Dnes na den presne ako sa pokazde ukazali prve priznaky nastupili teploty, kovova chut v ustach unava proste to poznate.. robim si testy priebezne ci hcg klesalo.. mavala som uz aj slabsie ciarky a dnes poobede ze vyskusam aj ked bolo poobede a dost jasna ciarka. Mna vykotilo. Neverim ze mam zostatkove hcg tak silne.
Povedzte mi ze to je zly sen a ze to je zostatkove mna picne.
Zo svadobnej cesty ktoru som si ako tehotna ani neuzila sme museli koli potratu zacinajucemu odist.. a teraz za 3 tyzdne ideme zas na dovolenku na ktoru som sa ako netehotna tesila 🙄 ach jaj. Clovek mieni zivot meni ?
Stale v kutiku duse verim ze to je zostatok.
Jedine cim sa mozem riadit ze clear blue s indikatorom tyzdna som mala pred nehodou uz len 1-2. Tj ak casom stupne na 2-3 viem ze som tzv v riti. 😂😂 povedzte mi jaka som ja smoliarka. Kedykedy inokedy ano ano ale nie akurat tento mesiac jeden jediny 😀
Som sa vyrozpravala a som spoko.

@melissa_19 ono aj ja som to googlila a fakt každý doktor ma na to iný názor.. keď si to aj na nete pozrieš tak v každom článku sa píše niečo iné a teraz sa z toho vysomar 😂
@kitycat
Kondomy praskaju najma tym, co ich nevedia pouzivat. Vadne kusy sa v nich takmer nevyskytuju.
Podla mna zostatkove hcg
@7tinka7 ja som mala spontánny potrat, nemala som od Dr nariadené čakať dokonca, po potrate pokial nie sú zásahy do tela, je pravdepodobnejšie že žena rýchlejšie otehotnie, ja si nemyslím že by to bol problém, problém je, že po dvoch potratoch už by sa malo riešiť prečo sa to stalo (hematologia, genetika, štítna žľaza….)
@mimuska328 tak určite najlepšie vie ako sa žena sama cíti... Ale doktori by sa mali dohodnúť na nejakom termíne 🤣 lebo takto to je že výber si :D
@drahomirrra ako pises. Takmer.
Dievcata dostala som menzes. Bolo to zostatkove hcg. Testy mam negativne 🙂 uz stacilo hejtenia 😊 mier.
Dakujem kazdemu kto mi dal relevantne odpovede 😇
@melissa_19 presne tiež si myslím že by konečne mali dať jeden termín. A zas viem o jednej babe ktorej dokonca rok dali po potratoch takže ozaj to je veľmi individuálne.. a su aj ženy ktoré čakajú niekoľko rokov len bolesť na srdci, strach, rešpekt atď
@7tinka7 ok pardon, v pohode. Tak potom jedine nesulozit pokial nie je ten cas ked uz si pripravená otehotnieť. Pokial teda hak vylučujes a kondom ci davat si pozor nie je 100 percentna ochrana. Neviem co ine poradit. Jedine popriať vela stastia
@mimuska328 ja som absolvovala bohužiaľ tiež, ako mladá sprostá... Ľutujem to. Mne vtedy odporucili min 2mesiace bez ničoho a pol roka o snaženie.. nevyužila som ani jedno po tejto skúsenosti som si 3roky dala pokoj od všetkého až kým som si našla priateľa dokopy asi 3,5roka bez čo i len dotyku🤣
tiez si myslim ze je to zostatkove. ja som mala pozitivny test este 2 mesiace po potrate. viem to lebo som 6 tyzdnov po, som skoncila v nemocnici a tam mi urobili rutinny test a bol pozitivny. ono naozaj dlho trva kym je hcg na nule. kamaratka dostala po kyrete specialny test ktory bol menej citlivy ako co bezne kupis, aby sa po 2 tyzdnoch po zakroku otestovala
@jablkovastrudla dakujem 😊 ano pravda 1x mi hcg klesalo 3 mesiace teraz nastastie s prvym menzesom hcg kleslo uz som ok mozeme sa znovu snazit 😊
@7tinka7 prepac ja som sa dostala iba po druhu stranu, na tretej si pisala ze uz si dostala svojej dni. Inak ti drzim palce, ja som potratila vo Februari a dostala som dve ms a aktualne som v 14 tyzdni. Drzim palce🤞

@mimuska328 ahaaaa, nevedela som iba som odovzdala to čo viem 😅 ďakujem za informáciu, som o čo si múdrejšia