icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

lucik284
17. okt 2016

@matka295 tiež sme teraz druhý cyklus začali 🙂, len mi žiaľ pod dohľadom lekára ☹ v stredu sa chystám na kontrolu či dozrievajú vajíčka, tak dúfam, že áno lebo teda ma tie moje vaječníky nejako pobolievajú posledné dni.

matka295
17. okt 2016

@lucik284 tak ti držím palce a prečo pod dohľadom keď sa smiem opýtať?

lucik284
17. okt 2016

@matka295 pre moju nepravidelnú mrchu, anovulačné cykly a PCO. Je potrebné aby mi dr. vyvolala ovuláciu a hlavne skrátila cyklus.

matka295
17. okt 2016

@lucik284 držím ti veľmi palce aby si dlho nečakala. Ale myslíme pozitívne a ono to príde verím tomu 😊

lucik284
17. okt 2016

@matka295 ja to mu verím, viem že to môže trvať mesiac aj roky, ale beriem to tak, že to malé si vyberie ten najlepší čas, takže nejako moc na to netlačíme. Zatiaľ poslušne počúvame dr. tak snáď pomôže, k tomu aby to malé prišlo rýchlo 😀

matka295
17. okt 2016

@lucik284 určite pomôže 😊 my si to tiež skôr užívame a netlacime na to veď keď to má prísť tak príde 😃

crazy_girl1
18. okt 2016

Kočky, mám na predaj Inofolic - jedno balenie, 20 kusov. Cena 13,- Eur aj s poštovným. Dajte vedieť, ak by ste chceli. 😉

lucik284
18. okt 2016

@crazy_girl1 ja som zrovna dnes vyzdvihla v lekárni 60ks balenie, tak dúfam, že viac nebude treba :D btw.
máš navyše alebo ukončuješ užívanie? žeby predsa zabral a to čo prišlo o 4dni skôr nebola mrška mrškatá?

crazy_girl1
18. okt 2016

@lucik284 bola to mrška, a poriadne dlhá. Trvala až 7 dní... Končím užívanie, uprimne, zlakla som sa, ze mi to tak pomenilo cyklus a nepomohlo. Sice som brala len mesiac, chcem ten posledny balik predat.

lucik284
19. okt 2016

@crazy_girl1 aha tak to ma mrzi, ja ze uz dobra sprava 🙂

@misiatkooo takze aj dr potvrdila, ze spermio ok, ze ta jedna hodnota nevadi

sono dnes ukazalo, ze po clostile mam v pravo 2krasne 15mm folikuly, len nizucku sliznicu iba 4mm tak som dostala nejake tri tabletky co si mam zasunut hlboko do vnutra a zajtra zase sono, ze ci zabralo a podla dr v sobotu by mala byt ovu, tak asi polovicku nepustim cely den z postele 😂

majuska72
19. okt 2016

ahoj baby, chcem sa k vam pridat. uplynul nam rok manzelstva a rozhodli sme sa, ze by sme chceli babo. snazime sa nejake 3 mesiace ale zatial bezuspesne. oddnes beriem kyselinu listovu, uvidime, ci bude mat nejaky vplyv na to. drzim vam vsetkym palce <3

misiatkooo
19. okt 2016

@lucik284 jej super moja tak som rada ze spermiogram mate dobry 😊 tak budem drzat palceky aby sa vam to tento mesiac podarilo 😊myslim si ze tvojej polovicke to bude len a len vyhovovat 😂😂😂

lucik284
19. okt 2016

@misiatkooo no jeho jedina veta dnes ked sme odisli od dr bola "Takze to dnes zase nic nebude..." a inak uz mi hovori doma maminka a sebe tatinko 😂😂

misiatkooo
19. okt 2016

@lucik284 to je trdlo 😂😂😂 mu povedz ze si to potom o to viac uzijete 😂😂 jej to je ake krasne bodaj by sme uz boli naozaj tie maminky 😚

simona_letova_b
19. okt 2016

Ahojte baby, Tak veru,už mi to nedalo a šla som za mojím gynekologom, keby som bola prišla o týžden skor už ma rieši,
Ale bolo mi povedané prísť buduci mesiac na 10dni nato ako mi pride mrcha...No len neviem či to už chcem tak riešiť alebo ešte vydržíme, nakolko sme už vo svojom tak som v neskutočnom klude,citam sa po psychickej stranke o 350•lepšie, žial po fyzickej stranke som v kuse unavena,slaba a nvm prečo,možno to počasie možno niečo ine 🙂 Ale verím,,do Vianoc by sme to mohli dať,čo baby? Krásny darček pod stromček 🙂

lucik284
19. okt 2016

@misiatkooo tiež som na neho pozerala, že či nevydrží 😖 ja pevne verím, že teraz je ten správny čas a sme obaja v takej pohodičke, takže určite sa podarí a v lete už budem maminka 😀 zatiaľ sa bavím na tom, že kým ja premýšľam o tom ako telu trošku pomôcť on premýšľa o tom ak náš kocúr zareaguje na nášho syna 😀 😀 😀
@simona_letova_b tým, že tam pôjdeš a on skontroluje všetko potrebné nič nestratíš a ak aj Ti dá nejaké lieky alebo vitamíny ešte vždy sa môžeš rozhodnúť, že ich brať nebudeš a aspoň budeš mať istotu ako na tom si. a jasné do Vianoc to dáme 😉

ejuska2586
19. okt 2016

Ženy, ako funguje ten spermiogram? To ho musí poslať môj gynekológ? A je na to nejaká špecializovaná klinika, či v hociktorej nemocnici? Vopred ďakujem za odpovede...

dzanka72
19. okt 2016

Ahojte dievcata ☺chcela by som sa spytat, ci niektora z vas chodi do Martina do Heliosu?
Aky tam maju pristup k pacientkam?
Riesia/liecia vase "problemy" alebo si urobia co musia a dovi dopo?

lucik284
19. okt 2016

@majuska72 berieš čistú kyselinu alebo nejaký mix?

majuska72
19. okt 2016

@lucik284 cistu som si kupila. 100 tabl. za 3€ a vyrabaju to češi - MedPharma 🙂 ako nejak som to zatial neriesila, zobrala som najvyhodnejsie balenie ake mi lekarnicka ponukla.

lucik284
19. okt 2016

@ejuska2586 ahoj, kedže mi chodíme do centra tak nám robili tam, ale keď som bola minule u urológa tak som si všimla, že ho robí aj bez odporúčania od gynekológa. Skús obvolať nejakých urológov u Vás a opýtať sa či potrebujú žiadanku alebo nie.

lucik284
19. okt 2016

@majuska72 a ako dlho ju už berieš? Ja som sa dnes dokopala konečne začať piť inofolic, tak dúfam, že zaberie 😉

majuska72
19. okt 2016

@lucik284 dnes som len zacala. tiez som citala o infolicu tu na MK, ale som si povedala, ze zatial skusim nieco lacnejsie. mrchu mavam pravidelnu, tak neviem kde moze byt pes zakopany, ale este sa nesnazime nejak extra dlho, tak som si povedala, ze skusim aspon kyselinu listovu, nakolko som tu o nej citala hadam vsade :D tak drzim palce, aby zabral 🙂

ejuska2586
19. okt 2016

@lucik284 No, ešte počkám, či sa nám náhodou nezadarilo tento mesiac. Som 5DPO. Keď nie, tak to začneme riešiť.

lucik284
19. okt 2016

@majuska72 nj ono to chce čas, hlavne ak si predtým aj užívala HAK, tak je možné že sa telo ešte čistí. tiež som rozmýšľala nad, čistou ale na inofolic som čítala veľa pozitív tak som si povedala, že skúsim a ak nezaberie tak potom prejdem na čistú.
@ejuska2586 držím palčeky aby si to už riešiť nemusela. ale inak minule som narazila na nejaký domáci test na spermie 😀 😀 ale ako sa to "testuje" a akú to má vypovedaciu reálnu hodnotu to netuším

ejuska2586
19. okt 2016

@lucik284 Skúsim pogoogliť.

majuska72
19. okt 2016

@lucik284 praveze som nikdy HAK nebrala 🙂 ale nevadi , zatial nestresujem :D ale uz by sme velmi chceli babo 🙂

misiatkooo
19. okt 2016

@lucik284 boze ste teda parik 😂😂😂😂 radsej nech riesi kto bude v noci k malemu vstavat 😂😂😂boze hned potom pis a fot tehotensky testik...budem moc moc drzat palceky a pohoda je velmi podstatna a hlavne sa uvolnite tento mesiac bude vas 😊

misiatkooo
19. okt 2016

@dzanka72 Ahoj ja mam ist do Heliosu druhy krat a zatial som bola velmi spokojna 😊 pristup pana dr Bornaya bol super velmi ludsky a prijemny clovek. Mne robil vysetrenie ziadna bolest bolo to uplne v poriadku. Aj krv mi u nich brali na HP. O mesiac mame ist na spermiogram a potom sa budeme dohadovat na ivf 😊

misiatkooo
19. okt 2016

@ejuska2586 u nas sme nepotrebovali ani doporucenie. Isli sme na urologiu kde nam dali termin skumavku a vysvetlili nam co a ako. Akurat zato platis