Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
Pridavam sa aj ja o mesiac sa môžeme konečne snaží naplno..
@sevcikovaanna Ahoj🙂 preco az o mesiac?
@zuzu12345678 lebo bývalá gynekologická my zistila ze tam niečo ostalo po 2,5mesiacoch od potratu..teraz my hynekolog dal lieky aby sa to upravilo a mohla otehotniet
@sevcikovaanna jaaj tak to mi je luto ze si prisla o babatko 😔 Drzim ti palce nech sa ti to cim skor da do poriadku a aby si si cim skor nasla na teste // ciarky 😊👍
Ahojte baby, @zuzu12345678 nespustila sa mi veru :( áno alchemilkový čaj poznám aj mam doma zásoby tiež sa mi osvedčil akurát dnes som s ním aj začala lebo ževraj by sa v tehotenstve nemal piť tak vždy čakám pokiaľ bude relevantné si urobiť test či nie som náhodou tehu a až potom ho pijem . ale už sa teším ako sa budeme snažiť další mesiac 😉
@michaella17 tak co ten ruzovy vytok ptm?😳 Tu na koniku som sice citala ze to moze byt Aj uhniezdovanie..ale nwm no pri prvom tehu som to nemala Aj ked Pravda je ze kazda sme ina..test si nerobila? Ako dlho sa snazite?
@zuzu12345678 neviem Zuzi čo ten výtok, som z toho nervózna uvidím či príde do konca týždňa ked nie napíšem doktorovi., jedno šťastie, že je taký super a komunikujeme cez mail hocikedy mám nejakú otázku či problém 🙂 no robila som si test asi pred troma dňami a bola len /. Dva mesiace sa snažíme zatiaľ. Rozmýšľam, že si zajtra kúpim jeden test pred robotou lebo som sa dočítala, že jeden den ukázal žene že nie je tehotná a druhý den ráno už ukázal, že je. Už si prídem paranoidná a že si domýšľam, musím vypať a asi vôbec sa nad tým toľko nezamýšľať 🙂
@michaella17 no skus si kupit a uvidis..kolko si dpo? Je to mozne ze najprv ti ukaze / a ked urobis o 2 dni tak mozes mat // lebo ked testujes skoro tak hladina Hcg neni dostatocne vysoka a narasta kazde dva dni ci ako..a hej najlepsie je vraj robit rano ked je Hcg v moci najviac.. Ja som pri prvom robila az ked mi to meskalo nieco vyse tyzdna ci ako a robila som si poobede a hned som mala kolajnice ani som poriadne neocikala test 😄 Ale v 7tt sme o babatko prisli😔 Minuly mesiac som sa sledovala ako blba testovala o dusu minula kopu penazi na testy vyvolavala duchov a Aj tak s toho bola mrcha.. Tento mesiac som sa na to vybodla a uvidim ako bude..treba trosku vypnut lebo je to o drzku a to sa snazime este kratko.. Dnes mi prisli tehu testy a veru uz ma to pokusalo ale schovala som ich a skor ako buduci tyzden v pondelok netestujem ani keby mali traktory padat 😄
Ahoj @zuzu12345678, test som si ani kúpiť veru nemusela, lebo ráno sa mrcha spustila v plnom prúde :D ale nevadí ja sa teším i z toho lebo s omeškaním jeden dva dni na to vôbec nie som zvyknutá. a už nech je po nej a môžeme sa snažiť. Zuzi to mi je ľuto, že ste prišli o bábo, ale pozri sa nato pozitívne, si plodná a dokážeš otehotnieť 🙂 mám veľa známych čo rovnako prišli o bábo, dokonca moja teta prišla o 3 deti z toho raz dvojičky no dnes už má dvoch veľkých chlapcov. Takže čoskoro to isto príde. Ja som sa rozhodla, že si test nekúpim tento mesiac pokiaľ mi to nebude meškať aspoň 3 dni :D
@michaella17 no tak teda nech ti co najskor skonci a drzim ti palce na December 😊😉👍 Ja som vychytala mykozu ci keru pliagu uz treti den ma otravuje hnusoba jedna😡 A vcera vecer aj dnes rano ked som bola na wc tak som na toaletaku mala slabe spinenie takej oranzovoruzovej farby tak nwm ci to je tou mykozou alebo moje telo hapruje no do mrchy mam este daleko tak to by bolo skoro keby sa zacala pustat..😳 Hah no mi hovor daco o tych testoch😄 Vcera mi prisli a tak ako som ti pisala ze skor ako v pondelok nerobim tak dnes rano ma hned zacali prstiky palit a uz uz som chcela testovat este ze mi v tom volal manzel ze si zabudol penazenku tak sa testovanie nekonalo😂😂😂 Zachranil ma od sklamania a usetril mi jeden test😃😜
@zuzu12345678 Zuzi ja som mala tiez mykozu od antibiotik cca ten tYzden dozadu ked som zaregistrovala aj ja ten ruzovkavy vytok, inak k tym testikom su medzi nejake rozdiely? Lebo vsimam ze da sa kupit za dve eura ale aj za 5 eur.. Len vydrz skor ci neskor urcite budeme mat kolajnicky na nich 😉
Hmm..no tak to ptm bude suvisiet s tou pliagou😕 No s coho som ju mohla dostat to netusim🤔 Trz uz ale to spinenie nemam.. Podla mna sa cena testov lisi tym ze su rozne znacky alebo kazda lekaren ma ine ceny nwm ale rozdiel by v tom byt nemal lebo ak si tehotna tak by ti mal ukazat Aj test za 1 euro Aj test za 20 eur.. Mozno este podla toho to moze byt ze su testy 10tkove (tie su citlivejsie a odhalia tehu skor alebo by mali) a ptm su 25kove tusim a tie ti to ukazu neskor..na krabicke alebo letaku je vzdy napisane ze ake su..no Ja nezijem na slovensku tak nwm ake testy tam maju a ake ceny ale tu u nas stoja okolo $8 dvojbalenie a maju tu Len tie 25ky.. Tieto co mam trz som objednavala z Amazon 5ks za $4.50 tusim z anglicka mi to poslali ci s kade a tie su 10tky.. Verim tomu ze na Vianoce sa uz budeme tesit z poriadnych // 😊👍
@misiatkooo tak tomu neuveris... dnes pohotovost, koli vytoku a zaver - dva gestacne vacky, dve dutinky 😂😂 drahy este rozdychava
@lucik284 jéééééjo, dvojičky 😉 🙂 Úžasnééé, gratulácia dvojitá! 😀
@lucik284 to nemyslis vazne 😁 gratulujem zlatko toto musi byt iny sok 😃dobre zamiesil 😃
@crazy_girl1
@misiatkooo dakujem za gratulacie baby, no bol to riadny sok, aj ked sme vedeli, ze s tym mame ratat, akurat mi drahy vcera zo srandy hovori, ze keby si nevymyslala s pohotovostou este som mohol byt jednonasoby tatko chvilu 😂 a najlepsia bola mamina, su u brata v anglicku tak som jej len napisala, ze videla som Vase vnucata na sone a mamina, ze cooo? 😂😂
@lucik284 tak teda eštw raz dvojita gratulacia,opatrujte sa a nech je všstko dobré 🙂
Joj,jedina vec čoho som sa ja bala že by boli dve 🙂
Tak teda veľa síl,a manžel nech skoro rozdýcha 🙂
@lucik284 pecka, to musela byť mega prekvapčoooo, ale určite pozítivne. 🙂 😉 Budeš mať čo robiť, mamuša 😀
Kočky, stalo sa vám niekedy, že ovulačné testy a bazálna teplota spolu nesedeli? Myslím to tak, že ovu testy mi zatiaľ ovu neukázali, neboli rovnaké 2//, zato bazálnu som mala včera ráno 36.1 a dnes 36.4, je možné, že ovu ešte nebola a tá teplota nič neznamená, no neviem. Pre istotu sa pýtam 🙂
@lucik284 gratulujeeeem to je uzasna sprava !!!!
@simona_letova_b
@amoremio26
Ďakujem krásne baby
Ahojte vcera ma bolel strašne vajecnik a ,,prdela som" drzalo ma to tak 3hodiny a len tak som si prvý krát robila ovulacny test a bol tam duch....mohlo to byt s toho ms som mala 1.11 po potrate mam cyklus úplne na hlavu
@sevcikovaanna Duch na ovu teste znamena, ze je negativny. Pozitivny je, ked je testovacia ciarka rovnaka, prip. tmavsia, ako kontrolna. To nie je ako tehotensky test.
tak tak duch je negativny musi to byt kolajnica ze ti oci vypali aby bol poziotivny 🙂 ale niektorym dievcatam netmavne cele dni a potom odrazu buch a kolajnica 🙂 takze niekedy je to o trpezlivosti a nie je to lahke ale drzim palce 🙂
@lucik284 gratulujeem, také dvojnásobné štastíčko 🙂 dávajte si všetci traja na seba veľký pozor 🙂
@milos32nika21 Fuuha, natom prvom jednoznačne vidím sucha, no na druhom nie 🙂 Dufam ze je tp tehutest, ten duh je dost viditelny pri prvom tak gratulujem, ale skus este tak o dva dni, alebo rano let k dr.na krv 🙂 🙂Držim palce 🙂
@milos32nika21 tak rovnako ako @simona_letova_b vidím na prvom ducha na druhom nič, koľký si DPO? ja by som ešte počkala a skúsila testnúť o dva dni. Držím teda palčeky aby silnela, nech môžme gratulovať aj Tebe.

@michaella17 Ahoj tak ako spustila sa ci? A neskusala si alchemilkovy caj? Ja som kedysi mavala tak cca 3-4roky dozadu cyklus 45 dni a ako ju pijem tak sa mi to ustalilo na 29-31 akurat minuly mesiac som mala taky bujny ze mi to vyslo az na 42dni..Ono by sa to malo pit od 1dc az po ovulku ale Ja ju pijem od 1dc-4dc niekdy 5dc tri sacky denne ( niesom na svk tak si setrim lebo zijem Len zo zasob co mi nasi poslu 😄 )