Pozitívny ovulačný test a nemám výtok
Ahojte žienky prosím vás ja som mala pravdepodobne ovuláciu v strede cyklu , a dnes som 27DC , zajtra by som mala dostať MS . Ale som sa rozhodla že do konca cyklu budem robiť ovulacne testy, a dnes mi vyšiel pozitívny, ale nemám žiadny výtok ani tahavy hlien ako mám pri ovulácii. Stalo sa vám to už? Akurát mi posledné dva dni je trošku nevoľno a mám bolesť v podbrušku ale nie takú ako pri ovulácii alebo ako pred MS. Niekde som čítala že pozitívny ovulacny test na konci cyklu môže znamenať aj tehotenstvo alebo to je vylúčené? Nevyznám sa do toho preto sa pýtam. Pôjdem so dnes kúpiť aj tehotenský test zajtra ho spravím pre istotu.
Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

@dejna_ čo hovoríš pozitívny alebo negatívny 😆
@dejna_ ano
@zubrienkazabka skus potom ten tehotenský test 😁
@dejna_ dnes som 32DC to neviem či niečo ukáže a popravde sa aj bojím 😂ale potešila by som sa
@zubrienkazabka nevyskúšas nevieš
@zubrienkazabka no ako robila si aj tehotenský?
@summersunny94 ešte nie počkám lebo mne ešte nemeskaju len mam už 5 den pozitívny ovu test ale nezdá sa mi že to takto ukazuje tehotenstvo to by nemala byť slabšia ta kontrolná čiarka?
@dejna_ tak pozri ja som divný tvor 😂
@zubrienkazabka no veď práve preto si myslím že bude pozitívny tehotenský test keď takto dlho ti ukázuje ovulacny. Kedy ideš testovať?
@summersunny94 zajtra si kúpim a v utorok ráno si spravím
@summersunny94 teraz som sa bola sprchovat tak som si skontrolovala krcok je ľahko hmatatelny ale pri ovu ma byť hlien ako vaječný bielok no ja ho mám biely hustý takže už nechápem
@dejna_ takto vyzerajú moje testy od stredy podla mňa su rovnaké
@zubrienkazabka no šak práve sú stále rovnako silné tak dlho pri ovulacii nebývajú silné pravdepodobne ide o tehotenstvo ale pokiaľ si nespravis test sa tu môžme dlho dohadovať ..odpoveď je jediné test 😅 sprav si ho zajtra
@dejna_ rano pojdem odprevadit dcéru do školy po ceste si kúpim test a spravím ho...ale to je najlepšie z ranného ci bude to ok keď ho spravím až keď sa vrátim?neviem či vydržím s plným mechúra cestu tam aj späť 😂😂😂
@zubrienkazabka nemusí byť ranný aj keď je fajn aby si zbytočne pred tým nepila veľa a nechala chvíľu naplnit mechúr ..budem držať palce ❤️🍀🙏
@dejna_ keby že som tehotná neviem či sa moj muž neobesi 😂ale ako vianočný darček by to bolo pekné 😀myslím tehotenstvo nie že by sa obesil 🤣
@zubrienkazabka jasné chapem 🤣
@zubrienkazabka pro takýchto ovulacnych testoch ti určite ukáže v každú jednu hodinu počas dňa i noci , držím palceky , určite správ poobede test 🙂🙂🙂
@zubrienkazabka a neboj sa určite bude aj tvoj muž rád, že si po dlhšom čase (keďže píšeš že ideš dať dcérku do školy) chytí do náručia malé bábätko ktoré bude milovať tak ako tvoju dcérku , sa mu hneď vrátia spomienky pár rokov vzad, mali by ste ten najkrajší vianočný darček vôbec 🙂🙏🙂
@zubrienkazabka a príznaky nejaké máš?
@summersunny94 spravila som si a je úplne biely príznaky nemám žiadne skúsila som aj ovulacny hneď pridám foto tehu aj ovu test
@dejna_ tehotensky je snehobiely 🤷♀️
@zubrienkazabka ovulacny test už nie je pozitívny ta testovacia čiarka je o niečo svetlejšia ako kontrolna, pravdepodobne tehu nebudeš, neviem akú máš citlivosť toho ovulacne ho testu? Keď ti dlhšie takto ukazujú testy je dobre skúsiť aj menej citlivejší ovu test, bývajú rôzne citlivosti ako aj tehu testy
@sense tak ja neviem potom budú všetky negatívne
@zubrienkazabka no každopádne je to záhada 🤔
@dejna_ toto je terajší
@dejna_ tak aj tento je negatívny?akože kríže cítim aj podbrušku takú miernu bolesť ako by som mala dostať ale to je už od utorka pomaličky týždeň ja som asi pokazená 😂
@dejna_ takto vyzerali moje testy v novembri

@zubrienkazabka ovulacny?