Pozitívny ovulačný test a nemám výtok
Ahojte žienky prosím vás ja som mala pravdepodobne ovuláciu v strede cyklu , a dnes som 27DC , zajtra by som mala dostať MS . Ale som sa rozhodla že do konca cyklu budem robiť ovulacne testy, a dnes mi vyšiel pozitívny, ale nemám žiadny výtok ani tahavy hlien ako mám pri ovulácii. Stalo sa vám to už? Akurát mi posledné dva dni je trošku nevoľno a mám bolesť v podbrušku ale nie takú ako pri ovulácii alebo ako pred MS. Niekde som čítala že pozitívny ovulacny test na konci cyklu môže znamenať aj tehotenstvo alebo to je vylúčené? Nevyznám sa do toho preto sa pýtam. Pôjdem so dnes kúpiť aj tehotenský test zajtra ho spravím pre istotu.
Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

@zubrienkazabka aha, tak ja by som už pockala.... To sú len 2 dní. Hádam ti doktorka bude vedieť zistiť presnú príčinu. Držím palce
@sense ďakujem
@summersunny94 bola som u doktorky že vraj ovulacia este neprebehla že tam mám 2 vajíčka čo nepraskli ani neveda povedať kedy by to asi mohlo byť....a k tým testom že im neverí...takže tak
@zubrienkazabka no zaujímavé 🤔 takže tento mesiac budeš mať asi veľmi dlhý cyklus
@zubrienkazabka no to mi je ľúto, mozno ani neprasknu, budes mat asi dlhý cyklus
@dejna_ no som zvedavá sa ma pýtala že či som som spozorovala plodný hlien ale vôbec som taky nemala....ja mam taký počas menstruacie...na to mi povedala že ovu môžem mať počas menstruacie ale tak nechápem tým testom
@zubrienkazabka
Aj ja som mávala ten hlien počas ovulácie a keď som nasadila macu mi to pomohla a hneď prvý mesiac som otehotnela
@dejna_ tak to potom znamená že ovulaciu mam počas menstruacie?
@zubrienkazabka neviem ja som mala pozitívne ovulacne testy v strede cyklu ale hlien cez menzes
@dejna_ ja som na tom podobne
@dejna_ a ovulku si mala v strede cyklu alebo keď si mala ms?
@zubrienkazabka áno presne
@dejna_ takže keď si mala ms bola ovulacia
@zubrienkazabka to neviem mala som len ovulacny hlien ale pozitívny test v strede cyklu nie v strede menštruacie
@dejna_ to som pochopila ja som tiež mala tých 6 dní potom som už netestovala ale ovu som podla doktorky ešte nemala len bude tak si myslím ze bude počas MS keďže vtedy3mam ten hlien
@zubrienkazabka mam to brať akože je to pozitívny test 😲či je chybný alebo pokazený test?
@zubrienkazabka modrý je ovu 25 ružový 10 a tehotenský test
@zubrienkazabka tak predsa len 🤗 gratulujem.
@panda21 ale nedáva to zmysel ked doktorka hovorila že ovu este neprebehla že ešte len prebehne
@zubrienkazabka gratulujem vyzerá to na začínajúce tehu, skus o dva až štyri dni otestovať znova, mala by čiarka silnie. Co sa týka tej ovu ona adi aj prebehla a teda tie dva folikuly tam kľudne ešte mohli byť, cze ss ti nastimulovalo viac za cyklus, kludne mohli byť aj dvojičky 😊
@romea pane bože len to nie ja už mám 3 deti 🤦♀️
@zubrienkazabka gratulujem
@zubrienkazabka som ti hovorila že si tehotná 😅 gratulujem ..aj lekár sa môže mýliť
@summersunny94 ahoj ako si dopadla?
@summersunny94 ja som mala pozitívny ovulacny test a bola som tehotná, skúšala som ho robiť v deň ms

@zubrienkazabka tam kde máš aj tehu test keď sa ta fotka priblíži ta čiarka je o niečo menej silnejšia ako kontrolná ako to vyzerá v skutočnosti neviem keďže telefón to môže s kreslo at. Ja by som osobne zašla keď tak lekárovi, obzvlášť ak ti už ms mešká, lebo je to záhada mat takéto testy týždeň. Budeš vedieť nacom si. Pretože môžeš byť tehu len záhad že tehu test biely zvlášť ak je desiatkivy ale mohla by to byt aj hormonálna porucha.
Inak ja som v čase keď som i robila ovulacne testy robila, som jeden cyklus robila vždy 2 jeden citlivejší a jeden menej keďže mi mesiac predtým ukazovali pozitivitu tiež par dni. Dokonca jeden mesiac až 2x