icon

Pozitívny ovulačný test a nemám výtok

summersunny94
1. dec 2021

Ahojte žienky prosím vás ja som mala pravdepodobne ovuláciu v strede cyklu , a dnes som 27DC , zajtra by som mala dostať MS . Ale som sa rozhodla že do konca cyklu budem robiť ovulacne testy, a dnes mi vyšiel pozitívny, ale nemám žiadny výtok ani tahavy hlien ako mám pri ovulácii. Stalo sa vám to už? Akurát mi posledné dva dni je trošku nevoľno a mám bolesť v podbrušku ale nie takú ako pri ovulácii alebo ako pred MS. Niekde som čítala že pozitívny ovulacny test na konci cyklu môže znamenať aj tehotenstvo alebo to je vylúčené? Nevyznám sa do toho preto sa pýtam. Pôjdem so dnes kúpiť aj tehotenský test zajtra ho spravím pre istotu.
Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

Pozitívny ovulačný test a nemám výtok
Strana
z4
sense
13. dec 2021

@zubrienkazabka tam kde máš aj tehu test keď sa ta fotka priblíži ta čiarka je o niečo menej silnejšia ako kontrolná ako to vyzerá v skutočnosti neviem keďže telefón to môže s kreslo at. Ja by som osobne zašla keď tak lekárovi, obzvlášť ak ti už ms mešká, lebo je to záhada mat takéto testy týždeň. Budeš vedieť nacom si. Pretože môžeš byť tehu len záhad že tehu test biely zvlášť ak je desiatkivy ale mohla by to byt aj hormonálna porucha.
Inak ja som v čase keď som i robila ovulacne testy robila, som jeden cyklus robila vždy 2 jeden citlivejší a jeden menej keďže mi mesiac predtým ukazovali pozitivitu tiež par dni. Dokonca jeden mesiac až 2x

zubrienkazabka
13. dec 2021

@sense som objednaná na stredu a ešte mi nemeskaju mam nepravidelné cykly posledný bol až 42dnovy dnes som 33DC už si testy robiť nebudem počkám čo povie doktorka
@sense

sense
13. dec 2021

@zubrienkazabka aha, tak ja by som už pockala.... To sú len 2 dní. Hádam ti doktorka bude vedieť zistiť presnú príčinu. Držím palce

zubrienkazabka
13. dec 2021

@sense ďakujem

zubrienkazabka
15. dec 2021

@summersunny94 bola som u doktorky že vraj ovulacia este neprebehla že tam mám 2 vajíčka čo nepraskli ani neveda povedať kedy by to asi mohlo byť....a k tým testom že im neverí...takže tak

dejna_
15. dec 2021

@zubrienkazabka no zaujímavé 🤔 takže tento mesiac budeš mať asi veľmi dlhý cyklus

romea
15. dec 2021

@zubrienkazabka no to mi je ľúto, mozno ani neprasknu, budes mat asi dlhý cyklus

zubrienkazabka
15. dec 2021

@dejna_ no som zvedavá sa ma pýtala že či som som spozorovala plodný hlien ale vôbec som taky nemala....ja mam taký počas menstruacie...na to mi povedala že ovu môžem mať počas menstruacie ale tak nechápem tým testom

dejna_
15. dec 2021

@zubrienkazabka
Aj ja som mávala ten hlien počas ovulácie a keď som nasadila macu mi to pomohla a hneď prvý mesiac som otehotnela

zubrienkazabka
15. dec 2021

@dejna_ tak to potom znamená že ovulaciu mam počas menstruacie?

dejna_
16. dec 2021

@zubrienkazabka neviem ja som mala pozitívne ovulacne testy v strede cyklu ale hlien cez menzes

zubrienkazabka
16. dec 2021

@dejna_ ja som na tom podobne

zubrienkazabka
16. dec 2021

@dejna_ a ovulku si mala v strede cyklu alebo keď si mala ms?

dejna_
16. dec 2021

@zubrienkazabka áno presne

zubrienkazabka
16. dec 2021

@dejna_ takže keď si mala ms bola ovulacia

dejna_
16. dec 2021

@zubrienkazabka to neviem mala som len ovulacny hlien ale pozitívny test v strede cyklu nie v strede menštruacie

zubrienkazabka
16. dec 2021

@dejna_ to som pochopila ja som tiež mala tých 6 dní potom som už netestovala ale ovu som podla doktorky ešte nemala len bude tak si myslím ze bude počas MS keďže vtedy3mam ten hlien

zubrienkazabka
20. dec 2021

@zubrienkazabka mam to brať akože je to pozitívny test 😲či je chybný alebo pokazený test?

zubrienkazabka
20. dec 2021

@zubrienkazabka modrý je ovu 25 ružový 10 a tehotenský test

panda21
20. dec 2021

@zubrienkazabka tak predsa len 🤗 gratulujem.

zubrienkazabka
20. dec 2021

@panda21 ale nedáva to zmysel ked doktorka hovorila že ovu este neprebehla že ešte len prebehne

romea
20. dec 2021

@zubrienkazabka gratulujem vyzerá to na začínajúce tehu, skus o dva až štyri dni otestovať znova, mala by čiarka silnie. Co sa týka tej ovu ona adi aj prebehla a teda tie dva folikuly tam kľudne ešte mohli byť, cze ss ti nastimulovalo viac za cyklus, kludne mohli byť aj dvojičky 😊

zubrienkazabka
20. dec 2021

@romea pane bože len to nie ja už mám 3 deti 🤦‍♀️

zubrienkazabka
20. dec 2021
sense
20. dec 2021

@zubrienkazabka gratulujem

dejna_
20. dec 2021

@zubrienkazabka som ti hovorila že si tehotná 😅 gratulujem ..aj lekár sa môže mýliť

zubrienkazabka
20. dec 2021

@summersunny94 ahoj ako si dopadla?

beyonce11
17. feb 2022

@summersunny94 ja som mala pozitívny ovulacny test a bola som tehotná, skúšala som ho robiť v deň ms

Strana
z4