icon

Pozitívny ovulačný test na 9. deň cyklu

karpatyovakija
Dnes o 12:16

Ahojte. Tak ja už neviem. Som 9DC a akosi mi nejde dobhiavy ako je možné že mám test vyhodnotený za pozitívny. Čo si o tom myslite?

Pozitívny ovulačný test na 9. deň cyklu
anjelicek26
Dnes o 12:17

Ved je uplne slaby, mas ho odfoteny naopak... zamenenu kontrolnu a testovaciu.... otoc to...

karpatyovakija
autor
Dnes o 12:20
@anjelicek26

Ved je uplne slaby, mas ho odfoteny naopak... zamenenu kontrolnu a testovaciu.... otoc to...

karpatyovakija
autor
Dnes o 12:20
@anjelicek26

@anjelicek26 zle foto som vložila lebo som opačne odfotila.

anjelicek26
Dnes o 12:21

Pozitivny ovulacny je takyto... testovacia omnoho silnejsia ako kontrolna..

karpatyovakija
autor
Dnes o 12:24
@anjelicek26

Pozitivny ovulacny je takyto... testovacia omnoho silnejsia ako kontrolna..

@anjelicek26 ďakujem. Robím to prvý raz. Pre mňa je toto premiéra

patriciaa_
Dnes o 13:11
@karpatyovakija

@anjelicek26 ďakujem. Robím to prvý raz. Pre mňa je toto premiéra

@karpatyovakija pozitívny test je ak sú obe čiarky rovnaké alebo tá prvá viditeľné silnejšia ako druhá 🙂 (dočítame od časti kde sa to dáva do vzorky) ja keď som chcel vystihnúť peak tak som testovala aj dva krát do dňa. Akú máte apku?

babushkaem
Dnes o 13:53

divna appka, lebo vsetko je to negativne

anonym_3e1cf2
Dnes o 18:26

@karpatyovakija je odfoteny naopak. Inak sa smejem na tom, prepac, lebo som si pre zaujimavost robila uz tehotna ovu test a testovacia ciarka bola taka silna, ze oci vybije a stale mi tu baby tvrdili, ze je negativny 🤣. A chatGPT mi tiez vyhodnotil zle, ked som mu napisala, ze test ma otoceny naopak a nech mi vysvetli svoj omyl, tak mi napisal, ze sa ospravedlnuje a zle to vyhodnotil, ze pravdu mam ja a je pozitivny 🙃😅🤣.
Tamze Ty musis vediet, ktora ciarka je ktora, testovacia je ta blizsie k ocikanej casti, a kontrolna ta dalej od ocikanej casti.
A test je teda negativny.

anonym_3e1cf2
Dnes o 18:27

@karpatyovakija no musis ho odfotit spravne, ta appka si ho neotoci a teda povazuje tu silnejsiu ciarku za testovaciu, preto to mas takto zle vyhodnotene. Ved sa spolahni na svoje oci a usudok podla navodu.