Pozitívny ovulačný test na 9. deň cyklu
Ved je uplne slaby, mas ho odfoteny naopak... zamenenu kontrolnu a testovaciu.... otoc to...
Ved je uplne slaby, mas ho odfoteny naopak... zamenenu kontrolnu a testovaciu.... otoc to...
@anjelicek26 zle foto som vložila lebo som opačne odfotila.
Pozitivny ovulacny je takyto... testovacia omnoho silnejsia ako kontrolna..
@anjelicek26 ďakujem. Robím to prvý raz. Pre mňa je toto premiéra
@anjelicek26 ďakujem. Robím to prvý raz. Pre mňa je toto premiéra
@karpatyovakija pozitívny test je ak sú obe čiarky rovnaké alebo tá prvá viditeľné silnejšia ako druhá 🙂 (dočítame od časti kde sa to dáva do vzorky) ja keď som chcel vystihnúť peak tak som testovala aj dva krát do dňa. Akú máte apku?
divna appka, lebo vsetko je to negativne
@karpatyovakija je odfoteny naopak. Inak sa smejem na tom, prepac, lebo som si pre zaujimavost robila uz tehotna ovu test a testovacia ciarka bola taka silna, ze oci vybije a stale mi tu baby tvrdili, ze je negativny 🤣. A chatGPT mi tiez vyhodnotil zle, ked som mu napisala, ze test ma otoceny naopak a nech mi vysvetli svoj omyl, tak mi napisal, ze sa ospravedlnuje a zle to vyhodnotil, ze pravdu mam ja a je pozitivny 🙃😅🤣.
Tamze Ty musis vediet, ktora ciarka je ktora, testovacia je ta blizsie k ocikanej casti, a kontrolna ta dalej od ocikanej casti.
A test je teda negativny.
@karpatyovakija no musis ho odfotit spravne, ta appka si ho neotoci a teda povazuje tu silnejsiu ciarku za testovaciu, preto to mas takto zle vyhodnotene. Ved sa spolahni na svoje oci a usudok podla navodu.