icon

Pracujú vaječníky správne alebo nie?

bababibi
9. nov 2023

Ženy prosím vás, máte niektorá, alebo mali ste podobný problém ako ja, lebo nechápem tomu. Včera som mala pozit. ovulačné 13 a 14 DC (dig. Aj prúžkove) dnes som bola na sone, no v žiadnom nic nevidel, prišla som domov s tým ze zrejme už vajicko odišlo, ako mi tvrdil. Nedalo mi to a znova som sa otestovala a nanovo pozitívne.
Co sa deje? Nepracujú vaječníky ako majú? Mali ste rovnaký problém? Moc krát ďakujem

Strana
z2
bababibi
autor
11. nov 2023

@ailiba @gejb, žienky ďakujem vám za odpovede až trz čítam, no bolesti v podbrušku pokračujú vystreluju až do krížov a nôh akoby keď začína menzes. Uz ozaj začínam "veriť" ze sa tam niečo udialo 🙈. No nič neviem uvidíme ako toto dopadne. Stále si to premietam. Nevidel nič dvakrát pozeral pripadá mi do úvahy, keďže nevidel že už bolo dávno preč z vaječníkov a ten test co som mala pozit znaci, ze uz len čakalo? Ved toto je nová biologická štúdia 😃 ved predchvilu som čítala ze aj keď už žene odíde vajicko tak vidí ze ovulovala ze sú tam nejaké stopy. Kokos o co tu ide 🤣

mariska1989
11. nov 2023

@bababibi ťažko povedať treba však brať do úvahy že je to fakt niečo úplne maličké čo ide .stačí že má ináč záber atď a už neukáže .i keď teda mňa dr kontrolovala zo spodu ešte mi povedala z ktorej strany šlo vajíčko.

bababibi
autor
12. nov 2023

@mariska1989 ajoj, môže byť aj to ako píšeš, len Uz ma boli tretí ten v podbrušku... Uplne ako pred menzes 🤗

mariska1989
12. nov 2023

@bababibi a tehu test si si neskúšala?

bababibi
autor
13. nov 2023

@mariska1989 no skúšala ale ešte je dosť skoro. Nič neukázalo možno koncom týždňa. Lenže ja som aj zistila, ze mne sa posunul cyklus nie 28 ale 26,cize..... Mohlo sa stat

mariska1989
13. nov 2023

@bababibi a obu test už ukazuje že nemáš plodné? . No mne teraz tiež ciklus dosť zahaproval jeden mesiac mi meškala 9 dní a ďalší ciklus došla o týždeň skôr 🙈

bababibi
autor
13. nov 2023

@mariska1989 ano ovu ze uz nemám.. Slabá čiarka bledsia. No katastrofa. Bolesti stále... Možno aa zas vajecniky ozývajú. Raz som mala taky zapal ze som škrabala stenu

mariska1989
13. nov 2023

@bababibi toto urobilo aj mne že mi ovuvtest urobil 3 dní pozitív ale ja som brala na úpravu tabletky že od 15 dňa ale tam je to aby ovuvpresla a mne neprešla tak ju tak zdržalo či ako mi baby vtedy písali už neviem

bababibi
autor
13. nov 2023

@mariska1989 a ptm si otehotnela, ci to nemalo s tým nič spoločné?
Kokos jake problémy my ženy mame.. 😏

mariska1989
14. nov 2023

@bababibi vieš čo aj vlastné áno ale tam to bolo kvôli duphastonu

bababibi
autor
14. nov 2023

@mariska1989 tak to je super ❤️ mozno budem mat ten istý problém.

mariska1989
14. nov 2023

@bababibi držím palce aby sa to podarilo 🙏❤️

mariska1989
17. nov 2023

@bababibi ahoj no čo skúsila si test ?

bababibi
autor
17. nov 2023

@mariska1989 ajooj dnes som skúsila ale nie z ranného, som zabudla nato. Ale nevidím tam nič takého. Do menzes mam 4, 5 dní. Zatiaľ žiadne náznaky menzesu tak uvidíme. Ktovie ako ma byt kŕčok v takomto čase. Uz som rozmýšľala ze pozrem 😅

mariska1989
17. nov 2023

@bababibi myslím že vyššie a tvrdší keď ide ms či plodné dni malo by byť mäkší

bababibi
autor
17. nov 2023

@mariska1989 čiže este teraz ma byt stále tvrdý? A vyššie? Tých 4,5 dní pred menzesom?

mariska1989
17. nov 2023

@bababibi viac menej áno . Keď prichádza ms tak je mäkší, nižší a vlastne mala by si nahmatať otvor krčku na špičku palca

Strana
z2