Pracujú vaječníky správne alebo nie?
Ženy prosím vás, máte niektorá, alebo mali ste podobný problém ako ja, lebo nechápem tomu. Včera som mala pozit. ovulačné 13 a 14 DC (dig. Aj prúžkove) dnes som bola na sone, no v žiadnom nic nevidel, prišla som domov s tým ze zrejme už vajicko odišlo, ako mi tvrdil. Nedalo mi to a znova som sa otestovala a nanovo pozitívne.
Co sa deje? Nepracujú vaječníky ako majú? Mali ste rovnaký problém? Moc krát ďakujem
Dnes ráno u gyn, keď som mu to spomenula, urobil sono a nič nevidel. Prídem domov urobím, znova to isté. Volala som mu, už mi nebrali tel
@bababibi mne sa tiez stalo, ze som bola na folikulometrii. Jeden den 14cm folikul o dva dni kontrola a zmizol, proste ziadny folikul... uz ma stresovali, ze nie je nieco v poriadku... Nasledne kontrola o 3 dni a zrazu tam bol 21cm folikul. Pravdepodobne ho vtedy lekár nevidel... Inak si to neviem vysvetlit. Mozno to bude aj tvoj pripad.
@ailiba no vieš co neuveriteľné. Keď som pozerala na ultrazvuk spolu snim, tak ja som tam vídela niečo zväčšené, proste som tam videla útvar v tvare vajicka ale také veľké jedno a ostatné malé strasne veľa 🤗 no on sa k tomu nevyjadril stále tvrdil ze nie je tam nič a ze nechápe ako som mohla mať pozit.
Nie som lekár a netvrdím ze viem viac ako on 🙄 ale teda vidieť som to videla. No jeho verdikt bol jasný. "nič tam nevidím"
@ailiba ja som mala toto isté ja dnes ...pred dvoma dňami som mala 14mm folikul a dnes kontrola a žiadny tam nebol 🤦 len samé malé ... Tak mám ísť ešte v pondelok na kontrolu ale neverím žeby sa niečo zmenilo ja mám pcos ...
@henrietka12 co sa toto robí... Zvláštne zmeny ženy začínajú mať... Co si všímam aj u viacerých
Ahojte, idem trosku otravovať ešte možno blbosť no skúsim, už keď si tu radíme a predávame skúsenosti.
Dnes už iba testy vykazujú neg výsledok, čiže digitalny prázdny krúžok a paličkovy jemnejšia palička.
Zhrniem to teda :
5.11. Styk 🤚
8.11.testy silno pozit (+lekár nevidel nič na sone)
9.11.testy silno pozit
10.11.dnes testy neg plus silné bolesti v podbrušku,
Otázka teda je, co to znamená, ci predzvesť toho, ze mi končia plodne, alebo aj toho, ze ovu som mala o niečo skôr (preto nič nevidel?) a prišlo k splynutiu?
Baby mate aj takúto skúsenosť? Ďakujem vám všetkým 🤗
Keď ovu test ukáže že je ovulácia tak ovulácia prebieha cca až za 72 hodín takže asi tak noo ..ďalší ciklus by som skúsila bazalnu teplotu tá ti ukáže že prebiehala ovulácia .
@gejb posnazit sme sa práve nechceli, len chranene 😃 nechceme ďalšie babato, mame s manželom už 4 detičky. Vysadila som po dlhej dobe hák, trz "dávame pozor" a snažíme sa vychytať neplodne dni. No ak sa stane, s láskou ho samozrejme prijímame.. Ja by som prijala hneď mam silnú túžbu mat ďalšie dieťa, no nechávame to tak, ze sa chránime, ale ako píšem ak sa stane stane berieme ho médzi nás ved je z nás. 😍
@mariska1989 ďakujem
@mariska1989 len to mi nesedí prečo to nevidel teda lekár na sone... @gejb
@henrietka12 no, vsetko je mozne... Ale ten moj zmiznuty folikul sa za par dni nasiel... Nie je mozne, ze mi iny narastol za par dni tak rychlo... Ved uvidis... Na dalsej kontrole.
@bababibi to je cudne... Skor by som chapala opak... Folikul videl, ale test nic neukazal. Vraj tie ovu testy nue su spolahlive. Ale zas ked ti ukaze ciarku... Tak by tam nieco malo byt. Ak sa snazite, tak skuste v tomto obdobi... Mozno tam naozaj nieco prehliadol. Lekar tiez nie je neomylny...

@bababibi nemáš foto toho testu?