Pracujú vaječníky správne alebo nie?
Ženy prosím vás, máte niektorá, alebo mali ste podobný problém ako ja, lebo nechápem tomu. Včera som mala pozit. ovulačné 13 a 14 DC (dig. Aj prúžkove) dnes som bola na sone, no v žiadnom nic nevidel, prišla som domov s tým ze zrejme už vajicko odišlo, ako mi tvrdil. Nedalo mi to a znova som sa otestovala a nanovo pozitívne.
Co sa deje? Nepracujú vaječníky ako majú? Mali ste rovnaký problém? Moc krát ďakujem
@bababibi ťažko povedať treba však brať do úvahy že je to fakt niečo úplne maličké čo ide .stačí že má ináč záber atď a už neukáže .i keď teda mňa dr kontrolovala zo spodu ešte mi povedala z ktorej strany šlo vajíčko.
@mariska1989 ajoj, môže byť aj to ako píšeš, len Uz ma boli tretí ten v podbrušku... Uplne ako pred menzes 🤗
@bababibi a tehu test si si neskúšala?
@mariska1989 no skúšala ale ešte je dosť skoro. Nič neukázalo možno koncom týždňa. Lenže ja som aj zistila, ze mne sa posunul cyklus nie 28 ale 26,cize..... Mohlo sa stat
@bababibi a obu test už ukazuje že nemáš plodné? . No mne teraz tiež ciklus dosť zahaproval jeden mesiac mi meškala 9 dní a ďalší ciklus došla o týždeň skôr 🙈
@mariska1989 ano ovu ze uz nemám.. Slabá čiarka bledsia. No katastrofa. Bolesti stále... Možno aa zas vajecniky ozývajú. Raz som mala taky zapal ze som škrabala stenu
@bababibi toto urobilo aj mne že mi ovuvtest urobil 3 dní pozitív ale ja som brala na úpravu tabletky že od 15 dňa ale tam je to aby ovuvpresla a mne neprešla tak ju tak zdržalo či ako mi baby vtedy písali už neviem
@mariska1989 a ptm si otehotnela, ci to nemalo s tým nič spoločné?
Kokos jake problémy my ženy mame.. 😏
@bababibi vieš čo aj vlastné áno ale tam to bolo kvôli duphastonu
@mariska1989 tak to je super ❤️ mozno budem mat ten istý problém.
@bababibi držím palce aby sa to podarilo 🙏❤️
@bababibi ahoj no čo skúsila si test ?
@mariska1989 ajooj dnes som skúsila ale nie z ranného, som zabudla nato. Ale nevidím tam nič takého. Do menzes mam 4, 5 dní. Zatiaľ žiadne náznaky menzesu tak uvidíme. Ktovie ako ma byt kŕčok v takomto čase. Uz som rozmýšľala ze pozrem 😅
@bababibi myslím že vyššie a tvrdší keď ide ms či plodné dni malo by byť mäkší
@mariska1989 čiže este teraz ma byt stále tvrdý? A vyššie? Tých 4,5 dní pred menzesom?
@bababibi viac menej áno . Keď prichádza ms tak je mäkší, nižší a vlastne mala by si nahmatať otvor krčku na špičku palca

@ailiba @gejb, žienky ďakujem vám za odpovede až trz čítam, no bolesti v podbrušku pokračujú vystreluju až do krížov a nôh akoby keď začína menzes. Uz ozaj začínam "veriť" ze sa tam niečo udialo 🙈. No nič neviem uvidíme ako toto dopadne. Stále si to premietam. Nevidel nič dvakrát pozeral pripadá mi do úvahy, keďže nevidel že už bolo dávno preč z vaječníkov a ten test co som mala pozit znaci, ze uz len čakalo? Ved toto je nová biologická štúdia 😃 ved predchvilu som čítala ze aj keď už žene odíde vajicko tak vidí ze ovulovala ze sú tam nejaké stopy. Kokos o co tu ide 🤣