icon

Pravda o cikaní hneď po styku

barborizzy
2. jún 2021

Dobrý deň ženy mám na vás takú otázočku robí to veľa žien je pravda že keď sa ide vycikať žena hneď po styku tak nemusí byť tehotná vycika to ?

Strana
z2
nafka0483
2. jún 2021

@barborizzy Ale biologiu vas ucili. Ze je rozdiel maternica a posva a mocovy mechur a mocova trubica, vsak? A ze to nie je nijak prepojene.

Mimochodom, nadavat ta asi v cirkevnej skole tiez neucili a ako ti to ide.

ella_price
2. jún 2021

@barborizzy A cirkevná škola vám na biológii cenzúrovala obrázky a učivá ohladom ludského tela a pohlavného ústrojenstva?

sirka9
2. jún 2021

@barborizzy to ale nie je o sexuálnej výchove. biológiu ste určite mali aj na cirkevnej škole

surama
2. jún 2021

Toto je lepsie, ako Novy cas pre zeny :D Prepac, ale si mi urobila den :D Ale vazne, tak ako ti uz baby pisali...Zeny chodia cikat po sexe jednak kvoli hygiene a jednak sa ti chce, kedze pri sexe to trochu tlaci aj na mocovy mechur. Ale proti otehotneniu ti pomoze len ochrana (HAK, kondom, atd...). Aj keby si sa po sexe brutalne vysprchovala tam dole, tak nemas zaruku, ze jedna potvorka tam neostala 🙂 A v pripade plodnych dni uz vajicko na spermiu doslova caka vo vajickovode (alebo spermia caka na vajicko, kedze v zene dokaze prezit cca 3-5 dni). Takze radsej sa treba chranit 🙂

ankusik
2. jún 2021

@ella_price presne to mi napadlo :D

ja nerozumiem, ako niekto, kto nevie, ze nemoci z vaginy, moze chciet vychovavat dieta... toto mi rozum neberie

mattyna38
Autor odpoveď zmazal
tatisna
2. jún 2021

@barborizzy nie nevycikas ae odporúčam to robiť kvôli vyplaveniu prípadných baktérií alebo iných potvor, pre istotu.

damadama
2. jún 2021

@derdia tak v škole učia aj nevedomí učitelia. Vravia, čo sa traduje. Aj ja som počula o "vycikaní" ejakulátu mužského. To cikanie po sexe je EJAKULÁT ŽENSKÝ, ktorý sa vytvoril v bode G=ženská predstojná žľaza/ženská prostata. Ejakulát sa vstrebáva a putuje do močového mechúra, preto môže spôsobovať časté zápaly.
Toľko najnovšie výskumy z veľmi dobrej knihy o ženskej ejakulácii. A ktorá neverí, nech si to vyskúša: nejaký čas pred plánovaným stykom nepiť, vycikať sa. Po styku (cca po hodinke) kde by sa bolo vzalo toľko moču? Alebo nebodaj ten nutkavý pocit na močenie počas sexu...? To nie je moč, ale plná prostata. A ktorá sa nepozná, tak tomu neuverí...
Inak, pociťujú to viac ženy po 30tke. Fenomenálna ženská ejakulácia. A cikaním to nemá nič, akurát to ide jedným potrubím 😉

lenkakravcova
2. jún 2021

@damadama Aj keď nebudeš celý deň piť, tak stále budeš vylučovať moč. Moc vzniká filtráciou vody a mocoviny z krvi - cez obličky.
Nie tým, že sa na piješ a hneď bežíš...

denden77
2. jún 2021

len ja som si podla nazvu myslela, ze tato tema bude o zapaloch mocovych ciest? 🤔🤣🤣🤣

bagre
2. jún 2021

@barborizzy a tie čo to nevedeli majú teraz doma deti

sticker
kitycat
2. jún 2021

A teraz ten ako je kojenie zarucena antikoncepcia 🤣🤣🤣

nafka0483
2. jún 2021

@kitycat A este:
- pri prvom styku sa neda otehotniet
- prvy, aj dalsi styk ma bolel, takze stale som panna
- mali sme styk uz x-krat ale mam este stale blanu, takze som panna
- cez menstruaciu sa neda otehotniet
- alebo autorkine oblubene_ viac ako rok mavam analny styk, ale inak so stale panna

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
chouette0157
2. jún 2021
jankapepe
3. jún 2021

@barborizzy fuuu základy anatómie zo základnej školy. Odporuc kamarátkam doštudovať. Aj ty sa kukni kde máš mocovu rúru a kde vagínu.

hiro
3. jún 2021

Sa cudujete?
https://www.iflscience.com/health-and-medicine/...
"Takmer polovica britských žien nevie, koľko „dier“ tam dole majú, zisťuje prieskum" :D

kulumulu123
3. jún 2021

@jaruska_12 alebo niekedy môže aj vygrcat 🤮🤢🤣🤣🤣🤣

Strana
z2