Pravdy a výmysly čo sa týka rád ako otehotnieť
Vsetky ktore sa snazime o babo uz dlhsie vieme ze to nieje jednoduche najprv ked som len zacinala tuzit po dietati som nevedela nic o ovulacii plodnych a neplodnych dni atd ...
casom som o tom zacala citat kedze sa uz nedarilo dlhsie a mne sa zdalo ze nieco robime zle 😁 teraz by sa dalo povedat ze ten zaklad poznam viem kedy mam ovulaciu pouzivam ovu testy a meriam si bazalnu teplotu vsimam si svoje telo o cosi viac kedy aky mam hlien a bolesti brucha a podobne ale uz dlhsie rozmyslam nad tym ze to co sa pise po internete ci je pravda alebo nie napriklad po sexe dvihnut nohy alebo polohy ze niektore niesu vhodne alebo ze by sa nemalo sprchovat aspon 24h po sexe
Dat si vankus pod zadok pri sexe a po sexe nemat sex kazdy den alebo je zle ak nemate sex dlhsie
My sa snazime kazdy 2 den nohy do vzduchu nedviham sprchujem sa hned na druhy den rano vecer sa mi uz nechce pred spanim ...
Polohy mame vselijake len nie po stojacky tak teda robim nieco zle ? Ak ovulacia je a mame sex pomerne casto spermiogram ma manzel dobry potom preco sa nedari preco to nejde ?
Mozno by som mala zmenit nieco v sexe ?
Niesom ten typ ktori sa bavy na verejnosti o sexe
Ale nedalo mi to uz zaujimalo by ma ... ako ste sa dopracovali k babu vy alebo popripade overene triky v posteli co robit a co zasa Nie co pomohlo vam alebo vasim priatelom
@siska1313
Mas pravdu ze psychika robi vela
Zasa netlacim na Pilu silou mocou
Len proste .. ma to stve ze to nejde
V hlave to mam skoro stale bezohladu na to co robime a kde sme
Maximalne na to viem na chvilu
Prestat mysliet ...
Skor ide o ten strach ci sa to vobec raz podari
Niesom zasa cele dni zavreta v dome a neplacem ze niesom Tehotna ale ...trapi ma to su dni kedy ... som saba na seba hrda ze nato nemyslim a ako nahle si poviem vykaslem sa na to necham to na osud
Hned si zacnem
Nahovarat ze aaa teraz
som sa na to vykaslala a teraz to vyjde 🤦♀️😂😂
Takze som zase tam kde som Bola samu seba neoklamem 😁😁
nepises kolko sa snazite - aspon som to nepostrehla - poviem ti mam 6r. syna a chcela som velmi surodenca. prvy rok po porode to bolo take ze este nie, druhy rok ze no mozno by to bolo uz fajn, treti rok uz by sa fakt mohlo zadarit, stvrty rok poplach co sa deje ako je to mozne co robim zle a piaty rok som sa vybrala konecne na endokrinologiu a hned bolo jasne kde ten problem bol. Teraz mame polrocneho synceka a nemozem byt stastnejsia. Urcite psychika robi vela jasne..ale za mna - prvotne vysetrenie u endokrinologa...po mesiaci uzivania tabletiek som si nasla //.....
Je tazko ti na toto odpovedat, ano tych babskych rad je kopec, ale niekedy to ozaj len tak lahko nejde. A nikto nevie preco. Mam kamosku ktora ani nevie ako ostala tehu a uz 13 rokov sa snazia o druhe. Jednoducho nikto nevie preco im to nejde. A pritom uz jedno dieta maju. Drzim ti velmi palce, mozno v lete ak pojdete na dofcu, ze sa to podari, vala parom sa to podarilo.
Tak do mňa doktor už od 20tky hustil, že budem mať problém otehu, v 22ke sme sa s ex začali snažiť, ale pre mňa to po čase bolo iba trápenie, potom sme zistili, že on ma zlý spermiogram a mne hlava už iba po tom behala.. S tým, že on dokonca nechcel ani len prestať fajčiť(2 krabičky denne) po 4 rokoch som sa zbalila a odišla.. Proste psychika nepusti a veci treba riešiť.. Nasla som si chlapa, s tým, že budem mať problém otehu sme si nedávali pozor od začiatku.. Podarilo sa na prvý šup.. Pol roka po pôrode mi rali aj druhý vajecnik skoro cely kvôli cyste.. Hneď sme si nedali pozor a šup.. Mame 2he dieťa.. Pokiaľ má dobrý spermiogram, tak je to na deväťdesiat percent v hlave.. Teda ak ani ty nemáš problém.. Milovanie si treba užiť naplno.. Spravte si pekne večery, dajte večeru, vínko, užívajte si jeden druhého a ono to príde..
No ono si myslim, ze nerobis nic zle. Ak mas vsak v tele zapal, ten moze robit problem. Skus pozriet serrapeptazu, ktora sa pred otehotnenim moze (v tehu uz nie). Potom este skus tu endokr. A nakoniec, obcas je pricinou chrbtica. Tak ak este pridas cvicenie, napr. Mojzisovej cviky (alebo cviky na chrbticu Trencianske Teplice) a tu serrapeptazu preventivne, tak ti to moze len pomoct.
Pricin je samozrejme vela a toto je minimum, co mozes urobit.
@ruzicccka ak budeš mať byť tehotná tak budeš, nehľadiac na to, či to budete robiť v sprche, posteli, postojačky, poležiačky atď.. .či sa umyješ hneď alebo sa aj 2 dní neumyješ....
My sme z tohto čo si popísala vyskúšali už všetko, dospelí sme do fázy " robenia dieťaťa" a nestalo to za nič.. ..teraz sme sa dali do kludu a kašleme na to...bud to bude alebo nie

Ahoj, podľa mňa v prvom rade zvoľni. Strašne je to o psychike. O prvé bábätko sme sa pokúšali rok, viem, nie dlhá doba, ale tiež sme už začali byť nervózni. Boli sme aj v Martine na klinike, manžel mal mimoriadne životaschopné spermie, ja som bola tiež v poriadku, a napriek tomu sa nedarilo. Potom sme si povedali, že kašleme na to, postupne prestali na to myslieť. Manžel sa venoval práci, ja som sa dala na vodičák, a myslím, že tým, že sme sa na to prestali sústreďovať, sa zadarilo. Skúšky v autoškole som robila už tehotná. Ale tiež sme skúšali všeličo, nohy hore, vankúš pod zadok. Hlavne pokoj, prestať sa sústreďovať výlučne na toto, aj keď je to strašne ťažké. Skúste dovolenku, ale nie za účelom otehotnenia, proste zmeňte prostredie, skúste nové koníčky, niečo, čo vás myšlienkami od bábätka odpúta. Držím palce🙂