Práve som si urobila test. Je pozitívny?
Ahoj žienky test prave urobeny co si onom myslíte
@noemikatka myslím že áno ja som mala také ale slabšie a už mám skoro ročnú bambulu gratulujem
Ze treba skúsiť ďalší o dva dni.. Ako ja fakt nepochopím načo sú v kuse dobre tieto fóra.. Stačí to pridať na nástenku..
@vikinkamarkusko mam 5ty den menzes🤔
Aby si sa hlavne ukľudnila. Tiež som mala podobné a letela som ku gynekologovi. Ani mi neveril. Ale bolo to tak. Držím palce. A --- mala som už 42 rokov....
Čiarka není úplná.. Chybný test. Sprav ešte jeden
@vikinkamarkusko len som si všimla ze nebol rovnaký ako zvyčajne raz hnede potom červené potom nic a takto dokola to šlo dnes ešte ide slabo červené 5DC
@hennyinnsbruck 😭😭😭 myslíte ze náznak cierky a predca farebná a nemusím byt😭
@noemikatka na takéto podivné testy sa netreba spoliehať a predčasne tešiť. Urob zajtra rovnaku značku testu a budeš to mat 100%
@hennyinnsbruck skúsim 😥
@noemikatka držím palce ✊
Mala to už niektorá tak ze jej vyšla čiarka do polí?
Je to chybný test.
@noemikatka ja som pri dcére posledny menzes tiež mala tak že jeden deň troska červené na druhý deň hnedé a zase tak isto 2dni nevedela som čo je až nakoniec som bola v tom ked som urobila test skús zajtra pozajtra urobiť a uvidíš držím palce nech sa podari 😊
Tiež by som skúsila iný, tento divne vyzerá, skôr ako premoceny veľmi, neverila by som výsledku
Nechápem ja už ničomu myslím len ze farba skôr stiekla do druhej čiarky ja uz neviem ak by som aj nebola ako test zachytí a hneď druhu čiarku keby som v moci tehotenstvo nemala 😭
Fuuu asi ajo ale kedze ta ciarka nie je cela tak by som sa vobec na to nespoliehala a spravila by som novy.Toto vyzera ako chybny test aj keby bol pozitivny.
@noemikatka Boze kup si kvalitnejsi test aspon za 10 eur
Preco robis piaty den menzesu test? Test je vadny kazdopadne musis dalsi.
@anjelicek26 myslíš ze mam robiť az ked skončí
@noemikatka počas menzesu tiež nevidim význam robiť test. Načo?Keby meskal, tak ok, ale normálne krvacas a test? Máš nejaké priznaky, alebo?
Ja som robila až keď mi vyše týždňa meškali, nakoľko mi chodili takmer presne. Vtedy mi vyšla koľajnica ako hrom. Z ranného moču silnejšieho sprav a uvidíš. Mala som aj medzi tým pochybnosti, ale vždy som robila ráno.
ja ked som bola tehotna, tak som normalne dostala menzes presne na cas, ale bol slaby, netrval ani tak dlho ako zvycajne. Ja som si myslela, ze to je zo stresu, na dieta som ani nepomyslela. Len sa mi snivalo, ze som si robila test a bol pozitivny. Vtedy mi to docvaklo, tak som zobrala 1test co som mala doma, 2roky po zaruke 😝 a hned bum 2ciarky. Bolo to hniezdenie vajicka v maternici a nie menzes. Takze kludne mozes byt tehotna, len skus iny test.
Baby robila som si ďalší je nájom niečo slabé ale nieje e to vidno na foto
@jaskolka menzes normálne prišiel ale nezdal sa mi je iný ako obvykle a bolesť podbrušku mam celých 5dni už a občas picha v lavom boku dole čítala som ze zeny niektoré majú normálne svoje dni a tehotné su tak ci tak preto som dnes skúsila
@jaskolka nekrvacam normálne jeden den hnedé otom červené potom nicc potom kvapky potom zase nič potom hnedé nikdy som taký Ms nemala preto som si urobila test 🤦♀️
Dúfam že si si dala tampón keď si si robila test
@misa11111 práve Menštruácia nejde dnes vôbec sem tam velmi slabe ked sa utriem inak nič
@noemikatka nic tam není
@noemikatka nič na tom poslednom nieje

Druhá vyšla len do polí 🤔🙄