Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀
Laxity, tak to jsi mi udělala radost, že to bylo jen z přežrání 😀
čaute, konečne som sa dostala k netu, dnes mal Maťo v robote deň otvorených dverí, tak sme vzali Lindu. Bolo tam plno atrakcií - aké len vojaci môžu spraviť - robot, čo odmínováva polia podával deťom cukríky, bral im šiltovky, no super. Nakoniec sa Linda na ňom povozila. Bola aj ukážka bojov so streľbou. No, pochodila všetku vystavenú techniku, nakoniec dostala diplom s balíčkom. Fakt bolo super a jej sa to páčilo. Teraz mi umývajú poháre, ideme robiť džem.
Adu, tak vidím, že sa počas dovolenky nenudíš 🙂
Lax, ja viem, že je to jednoduché.. no už nemám dosť dovolenky, takže ak, tak to musím riešiť cez PN a PN-ka bez príčiny, to by mi asi neprešlo 😝 🙂 .. no už to nebudem riešiť, veď to bude až o mesiac... 😝 ... a ktovie, čo sa ešte dovtedy zmelie..
Jaj, a to najdôležitejšie som zabudla.. píšem tu o sebe, jak taká ťapa... Lax, som veľmi rada, že je všetko OK.. a bacha na to ovocie... odporúčala by som Ti ho v tekutom stave, no ale to teraz tiež nemôžeš... 😉 😀 😀... že aká smola... či????? 😀
ahojte kuriatka moje zlate....tak som len nakukla, včerajsia party, že doooobre.....teraz ked mi doerie pracka tak za 3/4 hdinu...odchádzam pripravovat tu dnesnu!!! hihihihihih.......
vsetkych Vas pozdravuje Viliam s Ladkou, aj ja som im pozdravy odovzdala......
sincer, zlatko....tak ten blesk donesiem pravdepodobne až na to vinobranie, vcera sme sa dohodli, že pojdeme, a tak idem rezervovat izby v Rozálke.....my už v stredu odchádzame do tej Ljublany a už by som radsej neposielala, lebo Ferko ma nakope do zadnice..!!!
Adulik, tebe vcera odisiel list a s cuňcicikom vo vnutri 😀 😀 😀 😀
ostatne si krasne užite vikendik.......mám vas rada!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀
orsul, ďakujem za dzindzíček, dúfam, že dôjde OK. Inak, prajem vám všetkým pekný a ničím nerušený víkendík 😵
ahojte babule 😉
orsul... ok, ak ti to nerobi problemy. A nech ta ferko nikam nekope, ved ten blesk by za to vobec nestal!
prajem vsetkym krasnu nedelu 😀
dobre ranko....este dva dni a dovolenkaaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂
party dopadli velmi dobre.....sobota bola u mna co sa hrusky tyka, dost podobna nasej "chvojnickej" sobote 🙂)))) ale kamoska sa dost opila a tak som pri nek musela byt, nakolko si to "vyžadovala"...a tak som rýchlo vytriezvela 🙂)))))
co vy???? praca?????, adulik.... ako na dovolenke?????????
lax....dufam, že to neprehánas s tym ovocim a nemás problemy......
Dobré ránko 🙂
Ja som bola v sobotu na narodeninovej oslave, ale čo sa hrušky týka, dopadla som lepšie ako minulý týždeň na chate 😉 😅 ... no nedá sa to povedať o mojej milovanej polovičke 😝 😨
Orsul, závidím Ti tú dovolenku.. ja jej mám už tak málo... práve ráno som rozmýšľala, ako budem riešiť stimulku, keď mám tak málo dovolenky.. no a manžel má ešte menej a ja do BA sama autom neodvážim, takže to bude ťažký oriešok, ale nejako ho hádam rozlúskeme.. TA NE? 😀
Orsul a ten koncert v Lubljane teda nebude?
vynechala som "sa"... píšem jak maďar 😕 .. tak si to tam domyslite 🙂
ahojte dievcence 😉
nel.... 😀
my sme chvalabohu tento vikend nechlastali, este som sa spamatavala z minuleho 😅
orsul.... tak to si bola dobra, ked ako minuly tyzden, ved ty si snad ani nepila 😅
co sa tyka toho blesku, ok, tak sa tam na tom vinobrani snad vidime 😀
nelia...ahoj zlatko 🙂)))) koncert je zruseny.....a tak isto aj v Budapesti 22.8. lebo este sme rozmyslali, že pojdeme tam.....aj tak dobre, lebo madari mali neskutocne drahe listky!!!!!!!!!!!
tak nakoniec sme sa vcera dohodli, že ostaneme v Ljublane len do piatku, a vyrazime k moru, aby sme tam boli tak dlho ako sa bude dat......este dnes a zajtra nejake nakupy, balenie...a frčiiime 🙂)))))
tak ja mám este jeden den starej dovolenky!!! hihihihihihih...a potom celu novu....takže celkom v pohode 🙂))))
no to je žaťsie s tou stimulkou, lebo ked človek zas prinesie papier s peciatkou zo sanatoria, tak sa to može roztrubiť že čo sa deje, a pokial to nechcete roztrubovat, tak potom je to ozaj ťažko.....ale verim, že to vyriešite nejako......šak musi sa..... 😉
Ahoj Sincer.. ako sestra? Už sa má lepšie?
Orsul, ale vám bude hej... jáááááááááj, ja by som išla k moru zas.. už som totálne vybledla.. včera sme síce grilovali a boli sme takmer celý deň na slnku.. lebo však moja polovička si po minulom víkende musela kúpiť petang 😀 , tak sme v piatok kvôli tomu museli do Blavy 😝
nelia...hahahahaa 😀 😀 😀 😀
sincer....čaf.....este, že si mi pripomenula....šak musim volat do toho penzionu, nech nam rezervuju izby!!!!!!! cez vik mi to nikto nebral.......bude prieser, ak nebude nic volne...no uvidime......
nel... sa mu to nejak zapacilo ten petang 😀
Sestra sa ma uz dobre, prisnejsie si strazi jedalnicek teraz, kupila som jej caj nech popija, tak snad sa to uz nezopakuje, zbytocne sa potom stresuje a boji co sa deje....
tak my sme sa rozhodli, ze niekedy v oktobri by sme isli aspon na predlzeny vikend niekde na chatu s tym mojim... tak pojdem nieco pozriet, snad najdem najaku peknu chatu pre dvoch 😀
sincer..... 😀 😀 😀 😀 😀 chata pre dvoch......... najlepsie s plnou penziou, nie?????? 😉 😉 😉
orsul... co sa smejes.... ved furt tak chodime 😅
dobré ránko, no, zisťujem, že na dovolenke mám menej času venovať sa koníkovi ako keď som v robote 😀 . Neviem, čím to je. O chvíľu vyrážame do mesta, tak tu zasa nebudem, ale musím vás pozdravovať od Maťa, kládol mi to na srdce, aby som určite nezabudla. 😵
Adu, tak aj ty ho od nás pozrdavuj.. mohol by nám poštou poslať nejaké parené buchty 😉 😀 😀
jeee adu pozdrav ho aj ty!
pozdravujem TN!!! aj ja.....tak som v pracovnom švungu......fuuuuuuuj!!!!! este som aj na danovy urad musela utekat.....hladna som že ani nevidim, a tak idem asi niečo natlacit do seba.......
sincer....mne sa to len pacilo, že chata pre dvoch....no my ked nieco hladame tak to je furt nad 10 osob 🙂)) tak to len preto...
informujem, že mam rezervovany noclah na to vinobranie...takže 19.9. dofrcime do Pezinku......a prinesieme ten blesk.....takže sa bližsie dohodneme, ked pridem po dovci....lebo sak cas este mame 🙂)))
orsul, cicík došiel, zatiaľ sme ho nenainštalovali, uvidíme neskôr. Ďakujem za lístoček, aj ja prajem pekný dník. A prajem ho vám všetkým. 😵
no babule, sak ja by som spala 😅
orsul... ok, ved sa dohodneme kde by sme si ho podali 😀
Ja som akurát po obede a tiež by som spala 😲 😲 ... no musím makať, lebo zastupujem ak kolegyňu 😒
jak tak napodobne ako vy....... 😝 😝 😝 a to ani nikoho nezastupujem a robim...a robim....... 😝 😝 😝
ani chuť na kavu nemam......aspon zatial......
kde mame Ivkaj dnes??????????????? nevideli ste ju ??? 😀
a mňa kde máte dnes????? nevideli ste ma??? 😀 😀 😀
nazdar babulky 😀
no nazdarek............... labu...a ty sa kde flakas??????? 😉 😉 😉
tak ja som uz po obede, a je to este horsie 😅
ahoj labu... ako?
nejak nas tu zanedbavaju babizne jedny 😀

ahojte babulky
ja len hlásim, práve som sa zobudila, noc bola hrozná, ako písala sincer, zistila som, že to bolo zo sliviek a z hrozna, jedla som to neskôr večer. Ale šli sme na pohotovosť, tam sa na mne vybúril taký kretén doktor, že som ho zobudila a že s takými chujovinami chodím..... 🙄 🙄 🙄 , ale vyšetril ma, povedal, že to budem mať celé tehotenstvo /ale to určite nie, pretože tieto kŕče boli neskutočné/. Tak musím obmedziť to ovocie a bude dobre, lebo ja to žerem jak tehotná 😀 😀 , vo veľkom množstve 🙂
orsulka..ty si uži chatu
nelia...nikomu nič roztrubovať nemusím, ak to máš v práci jednoduche, nahlásila by som si voľno a hotovo 😉
ivkaj...ďakujem, oddychujem a poctivo som spinkala,nebola som vôbec za pc....mám toho v práci dosť
pekný víkend prajem 🙂