icon

Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.

orsulka
31. mar 2009

....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.

vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀

ivkaj
22. aug 2009

Ahojte, lovím nás z třetí stránky:-/
Doufám, že si všechny pěkně užíváte víkend ;o)

adulik76
23. aug 2009

dobré ránko, škoda len, že upršané

adulik76
24. aug 2009

dobré ránko, čo som tu stále sama? 😕

ivkaj
24. aug 2009

Ahojte, já jsem tu taky;o)

U nás je krásně slunečno o to víc se mi nechce makat 😅

adulik76
24. aug 2009

aj tu svieti slniečko, našťastie mám dovolenkuuuuuu 😵

labutienka
24. aug 2009

ahojte babulky 😅
je mi ešte trochu posmutno, ale čo narobím, život ide ďalej... 😒
chcú mi robiť kyret, ale ja nechcem... neviem, či by som to zvládla psychicky... 😖
ale ak sa to spontánne nespustí, tak asi budú musieť... 😒
adulik napíšem ti IP, chcem sa niečo spýtať, ale nechcem to tu rozpisovať....

nelia
24. aug 2009

Ahojte kočky 🙂
Labu, ani si nevieš predstaviť, ako veľmi je mi to ľúto ☹ ☹ Je to fakt veľká rana, ale ako píšeš, život ide ďalej. Proste nemôžeme prestať bojovať a raz do toho vytúženého cieľa dobehneme (alebo sa doplazíme 😝 ).. Posielam veľa pozitívnej energie, aby Ťa smútok čím skôr opustil a zase vyšlo slnko 😅

No ja som sa práve vrátila z CAR-u. Vyfasovala som celú igelitku liekov a injekcií a ráno som si ešte myslela, že zajtra začínam pichať, lebo sa spustila mrcha. Aj Dr. ma pozeral len cez brucho. No ráno jeden hnedý fliačik a odvtedy nič ☹ ☹ Tak vôbec neviem, či zajtra začnem s pichancami.. veľmi rada by som, lebo prvá kontrola by mi vyšla na nedeľu, čo mi vyhovuje kvôli robote.. no uvidíme... aj slepý povedal, však? 😝 😎

ivkaj
24. aug 2009

Nelia, co jsi všechno vyfásla za léky a píchat budeš co?

Labu, přeji hodně sil a kdyby cokoliv tak piš. Víš, že se tu dokážeme úžasně povzbudit navájem!! 😵

nelia
24. aug 2009

Ivka, Merional a Certoide (či ako sa to píše) na stimuláciu.. potom pregnyl a nakoniec utrogestan.
Mrcha sa ešte stále nespustila... začína ma štvať 😠 😠

ivkaj
24. aug 2009

Takže si budeš doma píchat sama nebo budeš někam jezdit?
To víš, jsem zvědavá. Mě čeká nějaká akce nejdřív za měsíc 😕

nelia
24. aug 2009

Tu v meste, kde pracujem, som sa dohodla so známou sestričkou (inak vrchná sestra na gynekologicko-pôrodníckom oddelení), že sa u nej každé ráno pred robotou stavím a ona mi pichne injekciu. No bavila som sa s polovičkou, že cez víkend by mi pichol on, aby sme zbytočne nemuseli niekam chodiť. Tá sestrička mi vybaví aj predoperačné, aj EKG spraví, tak som veľmi rada... veľmi je zlatá 🙂

adulik76
24. aug 2009

takže si sa do toho, neli, už aj pustila 🙂

ja som dostala mrchu 20.8 - uvidíme, koľko budem krvácať, dúfam, že tento cyklus prebehne lepšie ako minulý, lebo chcem ísť na KET v 100% stave. Už nenechám nič na náhodu a budem si potom mojich dvoch bubáčikov v brušku pekne opatrovať, aby mi nevyviedli to, čo tí dvaja predtým.

adulik76
25. aug 2009

dobré ránko, kde sa všetky túlate?

ivkaj
25. aug 2009

Ahoj přeji dobré ránko;o)

Nevím kde jsou ostatní:-/ Laxity, Sincer, Lili kde se touláte ?

adulik76
25. aug 2009

A ešte neli?????

ivkaj
25. aug 2009

Neli asi maká :-/

nelia
25. aug 2009

Dobré ránko 🙂
Ja som si bola dnes pre prvý pichanec 🙂 ... večer som sa našťastie "rozkrvácala", tak som dnes začala so stimulkou a prvú dávku mám v sebe 😔 ... tak mi držte palce kočky.. v nedeľu idem na prvú kontrolu.
Aj krv mi zobrali na predoperačné vyšetrenie. Ešte zajtra pôjdem na EKG, potom vybaviť internistu a bude všetko prichystané 🙂
Adu a ty kedy máš začať brať tie lieky? A sú to injekcie alebo tabletky?

ivkaj
25. aug 2009

A pak že děti nenosí čáp ;o)
http://izismile.com/2009/06/11/partly_cloudy_th...

Nelia, tak super. Nezapomeň, že nejdůelžitější je pohoda a o něco víc pít (aspoň se to teda říká) no a já si k tomu přidala ještě kontryhelový čaj (na podporu růstu sliznice).

nelia
25. aug 2009

Ivka, pekné 🙂 🙂
My sme s polovičkou minulý týždeň na výlete videli bociana, tak nám hádam prinesie šťastie 😎
Idem sa teda nalievať vodou.. čaj som už mala 🙂

ivkaj
25. aug 2009

Nelia, já už čápy za to naše sanžení viděla tolikrát 😅 Ale třeba zrovna u vás to zabere.
Tak s tím nalíváním opatrně 😎

nelia
25. aug 2009

Ivi, neboj, je to len čistá voda 😎
Na ktorý deň stimulky Ti robili ET? Spýtala by som sa aj ostatných báb, ale akosi nás tu zanedbávajú ☹ .. rátam, ako to bude vychádzať, či treba PN alebo nie.. viem, že sa to vyrátať nedá, ale aspoň cca.

sincerity
25. aug 2009

ahojte babule.....
nejako vobec nemam cas 😒
vcera som bola na skuske, vecer som makala a ucila sa. A dnes odrana makam tiez, nech to dobehnem

Nel... gratulujem k prvemu pichancu. Mne robili ET na 13den, niekde som to tu uz rozpisovala.... kontroly boli na 6, 9,11 - OPU, a 13- ET.

Inac bocianov uz neratam tiez... mohla by som si otvorit zoo s nimi 😅

adu.... vy teda zacinate dalsi cyklus?

ivkaj vy ako?

nelia
25. aug 2009

Ahoj Sincer 🙂 .. viem, že si to tu už písala, len sa mi to nechcelo hľadať 😝 A to si mala tú predĺženú kultiváciu? To netrvá nejakých 5 dní? Inak teraz ma napadlo, že o tom sme sa s dokim ešte nebavili.
Adulik ide tuším tento cyklus na KET.. v preklade to znamená, že budeme tehuľky spolu 😅 😅

sincerity
25. aug 2009

no my sme nemali predlzenu, lebo sme mali len dve vajka a dobrej kvality. PK sa dava ked je vela vajok a chcu vybrat tie najschopnejsie....
Asi to doktor uvidi az neskor, a potom sa dohodnete....

nelia
25. aug 2009

Asi.. tak teraz si ešte plánovať nemôžem.. nevadí, som rada, že aspoň na 1. kontrolu ideme cez víkend... o to menej si budem musieť v robote vymýšľať 🤐
A ty ešte máš nejaké skúšky? O chvíľku vám začína ďaľší semester, čo?

sincerity
25. aug 2009

no este mam skusku vo stvrtok... velice sa tesim.... 😠
no ved cez vikend budete mudrejsi.... uz by mohlo byt vidno co sa tam tisne 😀

labutienka
25. aug 2009

nazadar babule 😅
takto sa snažím usmievať 😅 ale ešte potrvá, kým sa budem takto 😀

nelia, ja som mala prvýkrát na 15.deň ET a druhýkrát na 16. takže to je rôzne. záleží ako budeš reagovať na hormóny. buď rýchlo a dobre, alebo horšie a pomaly. ja som ten druhý prípad 😕
stráááááááášne ti držím palce 😉 aby si to tu trochu nakopla 😉

nelia
25. aug 2009

Labu, mám to v pláne, ver mi 😉 🙂 ... som veľmi rada, že sa snažíš usmievať, určite je to veľmi ťažké.. ale sme silné ženy a len tak sa nedáme!!!!
Sincer, veru už som zvedavá na nedeľu... či bude sa bude rysovať nejaká úroda... 😕

sincerity
25. aug 2009

nel... jasne ze bude... a snad dobra.... neboj

ahoj labu.... urcite to potrva, ale pride aj na taky usmev neboj.... priroda to tak zariadila, asi to tak malo byt....

labutienka
25. aug 2009

sincer - asi máš pravdu, ale aj tak je to šok a pre ženu niečo strašné. to je pocit, ako keď ti niekto umrie, niekto blízky... 😢