Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀
Nezaložíme si novú tému s názvom "skazené snažilky"? Možno by nám priniesla šťastie 😕 😀
No idem sa trocha rozvaliť na gauč, lebo ma už nebaví sedieť pri PC... bolí ma z toho chrbtica.. a od budúceho týždňa budem v kuse pri PC, tak si to ešte užijem 😒
a aku inu paličku ste mali na mysli?????? akožae fakt nejaku čarodejniiicku????? 😕 😕 😕
😀 😀 😀 😀 😀 😀
neli...neryp dievča!!!!!!!! 😉 😉 😉
ja????????? no to nie.......dávam to Tebe za úlohu ... 😀 😀 😀 aby si zistila, vyzistila a prezistila...... čo to je za paličku.....a potom nám tu podala spravu 😀 😀 😀 😀
PS: a potom aj ci sa dá požiačiavať!!!!!! 😉 😉
požičiavať sa nedá, je pripevnená napevno, tak s ňou môžem manipulovať len ja 😀
ivkaj..... to nič mojko.....ty si len pekne pockaj na zajtra na svojich bobacikov.....čo tam po sexe!!!! 😀
No baby, to ja mám pôst už vyše 2 mesiace... takže ja už vôbec netuším, čo to slovo znamená 😝 😒
dobre ranko .-))))) dnes je "zdravotne" ovela lepsie ako vcera.....dnes som dokonca spala až do 04,00 hod..... 😉 😉
inak ja postim tiež už druhy den dneskaj 😀 😀 😀
tak keď ja to rátam, mrcha prišla v nedeľu, tak dnes to bude tretí deň. Aspoň si nebudeme závidieť 😅
adulik....hihihihih........takže nám to celkom rovnako šlape 🙂)))))))
dnes musim ist na danovy urad.....a taaaaaaaaaaaaaaak sami nechce......nejak sa budem musiet prekonat....a to len papiere zaniest a potvrdit....... 😝
prave som sa dozvedela, že tu dnes budem sama.......sef asi nedorazi vobec...a riaditel s ekonomkoz ideu do Považskej a do Trencina zaniest papiere na konkurz..........xi xi xi xi xi
už??????? tak to mna caka len na začiatku dalsieho mesiaca.......možem až po ukonceni vsetkych preprav....
ale ten danovy mi tymto padom dnes nehrozi ....
a amožno zajtra vezmem dovcu......a trosku doma upracem pred tou malovkou......este uvidim....
no jo......ale viem, že aj niektore banky to robia tek, že ku koncu mesiaca maju pracovnici peniaze už na učtoch..... 🙂 🙂
som zvedava ako dnes Ivka........asi sa ozvu, až ked sa vratia...... 😉
inak IVI.....mám pozdravovoať od Ferka......aj Pavla.....že tiež drži......palce!!! 🙂 🙂
Ahojte 🙂
Mňa už od včera večera bolí bruško ☹ .. hádam to je kvôli tomu, že sa maternica hojí..
Baby, normálne vás ľutujem, až taký dlhý pôst, že 3 dni????!!!! Ako to môžete vôbec vydržať?? 😀
Ivka, myslíme na Teba... nech sa bambuľky pekne udomácnia 😉 😅
moja, ja mám tiež za sebou dlhý pôst, dlhší ako tieto tri dni, takže viem, ako to je.

Noo, podle toho jak se Orsul 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mě taky nějaká "palička" napadla 😉 ale myslím, že Adu měla na mysli, asi něco slušnějšího 😎