icon

Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.

orsulka
31. mar 2009

....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.

vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀

orsulka
autor
22. dec 2009

adulik..... 😀 😀 😀 dievčatko si nedá pokoj .-))))))))

adulik76
22. dec 2009

nedám, treba ma riadne vycápať po prdeli 😀

orsulka
autor
22. dec 2009

hihihi...ja som daleko.....možeš si capnut sama???? 😀 😀 😀 alebo popros Mata, že....miesto mňa 🙂)))))

adulik76
23. dec 2009

dobré ránko,

orsul, ten by ma najradšej inak "vycápal" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nelia
23. dec 2009

Dobré ránko 🙂
Adu, čo, už má deficit? 😀 😀

nelia
23. dec 2009

A test teda bol?

adulik76
23. dec 2009

veru, má deficit a riadny...... 😀 😀 😀 😀

hej, bol, a pripojím aj fotečku, keď sa mi nabijú baterky do foťáka

ivkaj
23. dec 2009

Ahojte, tak kdo ještě dneska maká?

Já jsem v práci za naše oddělení sama, i šéfka dorazí až tak za hodinu.

Adu, co ty baterky?!? Jsem zěvdavá jak opička ;o)

adulik76
23. dec 2009

Už som to tam šupla

nelia
23. dec 2009

Adu, parádna čiarka 😵 😵 😵 😵
Ivi, ja som ešte tiež v robote... no už len pol hodinku a potom zdrhám... my sme tu boli v celkom hojnom počte (5 z 12 🙂 ).
Keby som sa tu už neukázala (čo je dosť pravdepodobné), želám všetkým krásne Vianoce plné pokoja a lásky v kruhu svojich blízkych. Hlavne si všetky oddýchnite od hektického života a načerpajte energiu do nového roka 😅 😅 a do ďaľšieho snaženia 😉.

orsulka
autor
23. dec 2009

adu...pekna fotka....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krásna...... 😉 😉

my sme si dnes uživali spoločne doma s Ferkom....už je aj šalatik hotovy a zas sa mu podaril urobiť vynikajuci.....

Ivi...tak dufam, že zajtra už nepracujes!!!!!! a nelinka...nápodobne!!! 😀 😀 😀 😀

adulik76
24. dec 2009

Dobré ránko, prajem. Čo by to boli za Vianoce bez môjho tradičného ranného želania, však?

S maťom sme už vstali a už začíname variť. Máme aj nejaké pochôdzky, takže musíme makať od rána, ja budem "makať" len v rámci možností. 🙂

Babulky moje, prajeme Vám, spolu s mojou drahou polovičkou, krásne prežitie Vianoc, všetko len to najlepšie do Nového roka 2010 a hlavne, aby sme v roku 2010 rozmnožili našu partičku 😉 😉 😉

laxity
24. dec 2009

Ahojte babule

Maličký anjelik v okne stál a krásne Vianoce všetkým ľudom prial. Aby v Novom Roku zdravie, šťastie, lásku mali a stále sa na seba pekne usmievali. A vy viete čo vám ešte všetkým zo srdca prajem 😉

papa

sincerity
24. dec 2009

babulky moje.... prepacte, ze som sa neozyvala... no totalny blazninec.

Zo srdca Vam vsetkym ako aj Vasim polovickam prajem pokojne a laskyplne Vianoce.

Na jedličke sviečky svietia, v jasliach leží Božie dieťa.
Nech vás jeho láska hreje, žiari i v tmách beznádeje,
do sŕdc, duší vašich vloží radosť, šťastie, pokoj boží.

Krásne sviatky Vám prajú Mirka a Marek

sisidani
24. dec 2009

Milé snažilky přeju vám hodně úspěchů v dalším snažilkování, držím vám pěstičky, aby další rok byl plný příspěvků o těhulkování.
No a těhulkám přeju aby v klídečku a pohodičce odpočívaly a čerpaly síly na malého drobečka, kterého poprvé sevřou v náručí a potom se o něj budou den co den starat.

Holky krásné vánoční svátečky a hodně zdravíčka.

My máme už 11 zoubků a lozíme v sedě po zadečku, chodit se malé zatím nechce. Je to naše malé sluníčko a tento den zvládla v pohodě a byla nadšená z dárečku od babičky a děděčka, dostala od nich zpívajícího čmeláka.
Od nás sáňky jen nevím jestli je použijeme, když nám sníh slezl.
Mějte se moc faj a Adulik držím silně pěstičky tfuj tfuj aby srdíčko bylo vidět co nevidět.

adulik76
25. dec 2009

ďakujem, sisi.

Asi som tento rok fakt poslúchala, lebo nádielka od Ježiška bola bohatá. 🙂

marmite
26. dec 2009

Ahojte baby... 🙂

I ked takto dodatocne, ale predsa, i ja vam vsetkym zelam krasne prezitie tychto vianocnych sviatkov a vsetko len to naj naj do roku 2010!!!!!

Adulik - potichucku Ti gratulujem ku krasnym dvom kolajnickam... 🙂

adulik76
27. dec 2009

dobré ránko, konečne sa tu niekto aj ukázal 🙂

sincerity
27. dec 2009

ahojte babule.... tak ako sviatkujete?

adu..... kraaaaaaaasne fotecky 😉

nelia
27. dec 2009

Ahojte 🙂
Tak ako sviatkujete? My sme strávili sviatky u našich a u svokrovcov (keďže bývajú proti sebe, behali sme hore-dole 😝 ). Dnes sme už doma a čakáme poobede návštevu.

nelia
27. dec 2009

Ahoj Sincer... tak ako? Konečne trocha oddychuješ?

adulik76
27. dec 2009

sincer, ďakujem za kompliment - sama som ten papier ocikala 😀 . Dúfam a pevne verím, že to pôjde tým správnym smerom. My sa akurát chystáme k bratovi na návštevu, pozvali nás na obed. Ako keby sme nemali napratanú chladničku a nemá to kto jesť 😝 .

nelia
27. dec 2009

Adu, až teraz som si všimla, že máš nové fotečky... fakt nádhera 😉 😅 😅

sincerity
27. dec 2009

nel..... veru konecne oddychujem.... teda ak sa da tak nazvat chodenie po navstevach a navstevy u nas... ale urcite je to lepsie ako byt v robote 😅 ... inac zajtra uz idem, ale len do firmy, v druhej robote mam dovolenku, takze to bude veget....

adu... jasne ze to pojde tym spravnym smerom, musi to proste vyjst....

adulik76
27. dec 2009

už sme sa vrátili z návštevy, opäť sme jedli 😝 . Teraz si dám na večeru len ovocný tanier, čo mi ide maťo robiť, na to si aj celkom chutím 🙂 🙂 🙂

nelia
27. dec 2009

To ja pre zmenu jem aj teraz... robila som vynikajúcu rybaciu nátierku... "a la Chvojnica" 😀 ... no a nedaj si 😝 😀
Od nás teraz odišla návšteva, tak som poupratala byt a teraz vegetím ... zas 😝

ivkaj
27. dec 2009

Čaute, konečně i já mám na chviku čas se zastavit a dodatečně popřát hezké svátky a hlavně pohodový, úspěšný a plodný rok!

Adu, a ty se drž, ať máme koho následovat ;o)

orsulka
autor
28. dec 2009

dobre ranko hviezdicky....tak ja sa hlasim až tteraz z prace, ale sledujem, že ste mali podobne sviatky ako aj my .-)))) napodiv aj my sme tento rok posluchali a bolo vela darčekov .-))))) zvysok sviatkov sme stravili s rodicmi na horehroni u tetusky na hoteli, hrali sme vsetci bowling, ping pong, aj žolika, bola Štefanska zabava ......a stále sa jedlo.....ale stale !!! 😀 😀 😀 včera este dosli znamy nas pozriet, kym zas odcestuju do Ljublany....este aj od nich sme dostali malu pozornost 😀 😀

tak a teraz idem na tie papiere, co sa tu nazbierali na stole za tych pra dni co som tu nebola.....a základ je sa v nich zorientovat!!!! potom to už pojde....... 😉

adulik76
28. dec 2009

orsul, ty naša pilná včielka 🙂, ja som teraz ešte len vstala

orsulka
autor
28. dec 2009

adulka....milacik.....to jev setko v poriadku.......nevadi, mohla si kludne ešte spinkat...🙂)))))
tá posledna spolocna fotka......jupiiiiiiiiiiiii.......pekná 😵 😵