Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀
cítim sa celkom fajn, stále spím, bolia ma kozy, ale nejaké väčšie ťažkosti nemám. A k dr. idem 15
AHOJ Adulik......odkažem...zajtra s nimi budem .-)))))))
tak sa mi zdá adi, že sa ti dari aj dlhsie pospinkat 😉 😉 😉
moja, v sobotu som zaspala o 20,00 do nedele do 8,30 a potom som si ešte v nedeľu schrupla 2 hodinky 😀
Čaute, hlásím se též z práce aby ste nemakaly samy ;o)
Adu, já ti to volno zak závidím ;o)
Orsul, jak se mají Chvojničáci?
Nelia, už jste začli s tou očtistnou kůrou?
Bubli, i tobě potichounkou gratuluju 😉
ivik...ahoj bambulka pracovita 🙂 🙂
Chvojničaci sa tiež s vervou tento rok chystaju na babo....teda resp. už od min. roku kedy bol Viliam na operacii krčovej žily vo vajičku......a Ladka bola v decembri na HSG....zistili jej jeden vajcovod menej priechodny, ale zpriechodnili ho pod tlakom....a este je tam vysoka praavdepodobnost endometriozy.....dievča im tam od bolesti odpadlo - chudatko.....ale s tou jej postavou..... a teraz v januari ide na laparku, a budu jej odstranovat polip na maternici, plus odstranenie tej endometriozy a asi aj zrastov.....
no a potom sa uvidi čo dalej.....s Ladou sme na Silvestra boli neopitelne!!!!! hihihih....pili sme co bolo a nie a nie sa poriadne opit a ist spat....tak sme zalomili ako posledne o siestej rano 😀 😀 😀 😀
Ivka, tak vitaj v práci aj ty 🙂
My sme s tou očitstnou kúrou začali práve dnes... zatiaľ to zvláda aj polovička... dokonca bez frfľania.. tak dúfam, že mu to vydrží 🙂.. a vy beriete tie bylinky?
Chúďa Ladka... tiež to teda nemá ľahké... ale držím im palce, nech sa im napriek tomu čoskoro zadarí.
Ja som teda opitelná bola a preto som zaľahla niečo pred 3 😝 .. no o pol 5 som sa zobudila, lebo mi išlo hlavu rozdrapiť.. dala som si preto ibáča a ráno som sa zobudila ako rybička 😀
Adu....a to už preco si nepila?????? .... 😀 😀 😀 😀 😀
tak ja cez to vsetko co sme popili......že nič mi nebolo, ani žaludok, ani hlava ..... len som bola nevyspata....za 48 hod. som spala 6 hod.!!!! ale po ranajkach sme si šťúrili za jeden....vyrovnali sme stav krvi v alkohole a bolo dobre dalsich 21 hodin.... 😀 😀 😀 😀
ja tak popíjam čajíček, mliečko, citrusovú šťavu a tak.... to sú teraz nápoje, čo majú fakt grády 😀
adu...hihihih.....hlavne je, že aj taketo chutia......a možno aj viac ako nejake alko nápoje .-)))))))
však chutia ako chutia, na vianoce som robila vaječný koňak a nemá ho kto piť. A ja by som si tak dalaaaaa 😝
mne priniesla moja mamina...tak som vcera robila - Angeliku kavicku, aj so slahackou.....aj s vaj, konakom...že mnam .-)))))))))
adu......a mas na kavu aj chut??????? a preco vlastne nemožes kavu?????? či len tak pre istotu?????
na kávu nemám vôbec chuť - ale čítala som aj na nete, že káva odvodňuje a v tehotenstve sa moc neodporúča. Tak nechcem zbytočne riskovať.
adulik.....dik za vysvetlenie.....
to viem, že odvodnuje......ale vela kočiek mi povedalo, že pilo kavu v tehu, ale oni otehotneli normalne.....a ja uplne chápem, že v nasom a teraz hlavne v tvojom pripade netreba nič riskovat......
a je fajn, že na nu ani nemas chut 😉
robím pre to všetko, tak kvôli nejakej káve si to nenechám pokaziť, nie?
weronika, ja sa tiež nechystám, ja som po KET
adu...veď presne tak.....
a ja tento rok, že vobec neviem čo sa ide diať.......vobec....ani paru nemám....ani neviem čo chcem robit, co sa pustiť, čo čoho nie....taká som volajaká nijaka..... 😝 😝 😝 😝 stale mi chodi rozum po tej adopcii....
musim doma hodiť reč
adu...toto keby som ja vedelaaaaaaaaaaaaaaa 😔 😔 😔 ani neviem co mám robit......asi najhoršie na tom je, že ani nemám žiadne pocity, alebo niečo.......

Adulik, ako sa cítiš/cítite? Kedy ideš k Dr.?