Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😃 😃 😃
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😃 😃 😃

•
24. mar 2010a začinam mať pocit že tá hysteroskopi tento mesiac nevyjde........iba ak by ma lekar zobral na operaciu hned v utorok.....ale tomu budem este len v pondelok poobede volat, ak budem mat vysledky z krvi na HIV, a z interneho......vo stvrtok nemožem ist na operaciu, lebo tam nema kto so mnou ist, kedže Ferko je zas objednany do B.B na vysetrenie na reflux a žaludok.....a ten dalsi tyžden už by som mala dostať menzes..... ]-( ]-( ]-( no asi to nejdem riešiť a uvidim ako to cele pojde nejako samo.....tak neviem, potom už snad dva týždne hooore-dooole..... 😉
0
Ahojte, jak pak se máte?
Adu, a nebudeš dávat pupík do alba? Ať se můžeme podívat 😉
Nelia, co ty, vezme tě Dr. na kontrolu?
Orsul, tak to tom léku jsem nic neslyšela, ale vygůglila jsem tohel http://www.lekarna.cz/bravelle-75-iu-30x75ut-so...
Adu, a nebudeš dávat pupík do alba? Ať se můžeme podívat 😉
Nelia, co ty, vezme tě Dr. na kontrolu?
Orsul, tak to tom léku jsem nic neslyšela, ale vygůglila jsem tohel http://www.lekarna.cz/bravelle-75-iu-30x75ut-so...
Noo, teď když mám spoustu volného času mě už čekání nestresuje;o) Posledně nás třeba objednali na 8.30 a při tom byl Dr. na sále ještě v 9h.
Jak dál jsme se vlastně dohodli posledně - spermio se o moc nezlepšilo (takže na IUI to není). Pokud nám bude osud přát, tak si jdu pro rozpis stimulky ;o) Tak nějak mě to jarní počasí nabíjí energií a obrovským optimismem. Jen doufám, že si zase nenabiju :-p
Jak dál jsme se vlastně dohodli posledně - spermio se o moc nezlepšilo (takže na IUI to není). Pokud nám bude osud přát, tak si jdu pro rozpis stimulky ;o) Tak nějak mě to jarní počasí nabíjí energií a obrovským optimismem. Jen doufám, že si zase nenabiju :-p
Ivka......tak aj podla štatistik je to vraj tak.....že jak sa vsetko prebudza a nabija, tak aj IVF v tomto čase su velmi uspešne.... 😉 ...... 😉 .. 😉 ....tak hold také su štatistiky.....
P. bude este pokracovat v tych bylinkých, alebo ho to po kontrole totalne odpisalo ????????
P. bude este pokracovat v tych bylinkých, alebo ho to po kontrole totalne odpisalo ????????
tak asi som už jednina v praci......a tak idem aj ja .....
krasny den vsetkym......
ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
krasny den vsetkym......
ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Bambuľky moje.... zase je koniec 😞 😞 😞 srdiečko nám vraj už nejaké 2 týždne nebije... zajtra ráno idem na príjem, ešte raz mi urobia ultrazvuk, ale na 99% podstúpim zajtra opäť kyretáž 😞 😞 😞 ... myslite na mňa |-|
Tehuľky, prosím, nedajte sa tým odradiť a nech vás nenapadajú negatívne myšlienky |-| ... vy to musíte úspešne dobojovať!!!
Tehuľky, prosím, nedajte sa tým odradiť a nech vás nenapadajú negatívne myšlienky |-| ... vy to musíte úspešne dobojovať!!!
Moje nervy neli - to mi je velmi luto... 😞 |-| 😢 Ked si raz napisala, ako si udrela bruskom do susaka v kupelke, mna az pot oblial a zmocnila sa ma zla predstava, ako jednoduche je prist k zbytocnym uderom a este si aj napisala, ze si sa rano zobudila a uz ti ani zle nie je, no mne nebolo vsetko jedno. Ja som presvedcena, ze ja som takto naposledy prisla o babo. Mala Lucka ked sme sedeli na gauci mi znenazdajky skocila celou vahou na brusko, ked som sa len na sekundu otocila od nej a vtedy ma prepadla cierna myslienka, ze toto nevyzera dobre. Lebo na toho drobceka vplyvaju vsetky takeho negativne vplyvy... A tiez som sa na druhy den citila az podozrivo dobre... Mozno to nie je dovod preco sa drobcek prestal vyvijat, ale chcem len povedat, ze nevesaj v ziadnom pripade hlavu, tak ako sa Ti podarilo zazracne otehotniet teraz, tak sa to podari coskoro znovu a ver mi, ze tentokrat to dotiahne drobcek do uspesneho konca. Jednoducho to tentokrat nemalo vyjst. Drzim Ti palce na zajtra... Bud silna...
Začni písať odpoveď...

Odošli