Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀
Orsul, to jsem fááááááááákt zvědavá jak ty, takové akční třeštidlo, se bude šetřit ;o)
Ahojte pekné ránko všetkým 🙂
Orsulka ty si ale ranostaj 🙂 dúfam že sa dobre cítiš. ja sa už psychicky pripravujem na zajtra.
dobre ranko, aj ked u nas uz uprsane.... 😒
to zas budu vykony v praci, uz teraz sa mi chce spat...
Orsul, aj ja mam od vcera supernu naladu, furt sa z toho teskujem. 🙂
iVKA.......budem, ja to viem a po tom vsetkom a po tej dobe, mi naozaj asi nič nestoji za to, aby sa to nedotiahlo do uspešného konca.... 😉 😉 a že akcné treštidlo!!! hahahahahahahaha
ja verim, nakolko mám super sefa, cloveka s velkym srdcom, že aj pracovne sa dohodneme tak, aby bolo dobre pre obe strany.....on vie, že budem pracovat tak aby bolo vsetko Ok....a on zas, ked ja potrebujem a potrebovala som volno, vždy mi ho umožnil.....tak si myslím, že to v pohode pojde...... 😉 😉
Minka...zajtra budem na teba mysliet....a tfujkať cely den 😀 😀 😀 pojdes si pre bobákov maličkych.....a nezabudni pekne pokracovat v už začatom!!!...a toto ber tak trosku ako rozkaz! 😀 😀 😀 😀
Nelik...prosim ťa a co sa ty vlastne učis, ked más pocitat a ratať priklady??????
noe...caf...aj u nas je pod mrakom.....no a vsak to takto bude až do konca tyzdna !!!!!!!
inak budeš v praci robit aj nejaku rozlučku ?????????? 😕
Ivik...kedy ty ides na dalsiu kontrolu ???????? to mi nejak vypadlo......
noooooooooooooooooooooooooooooooo.........
už aj hrmi.....
F. je dnes v Nitre na veltrhu strojárenskom.......neviem ako sa im bude behat pomedzi tie pavilony..... 😝
U nás bylo včera nádherně, teda až odpolko když jsem vegetila za zahrádnce. Ale dneska je tu od rána zataženo 😝
Já jdu na kontrolu až 7.6. (chtěli už 3.6., ale nechci hned první dny chybět v práci) u nás v CARu objednávají až cca 10dní po pozitivním testu.. Počítám, že tou dobou už by mělo být vidět srdíčko 😕
Orsul, medzinárodné účtovné štandardy... a najlepšie sa to učí na príkladoch ..
U nás je to počasie tiež všelijaké... ráno krásne svietilo slniečko a teraz je už zase tma jak v diere... no a mne sa v kuse zíva 😠
Minka, budeme Ti zajtra držať palce 😉
nelik...tak to fakt držim place......ja nemám rada učtovnictvo....ja tomu vobec nerozumiem !!!!!! takže máš moj obdiv !!!!!
ja som nevedela ani tie logicke priklady vypocitat.....nie to este uctovne pripady !!!! 😀 😀
Minka........jasne, že budeme s tebou.... 😵 😵
Tak ja mám svoju prácu celkom rada, lebo účtovníctvo ma baví 🙂
Zajtra ideš k svojmu dokimu alebo do Brna? Či tam už nemusíš chodiť na kontrolu?
nelik.....to je fajn, ked ťa to bavi......mna zas tak tá personalistika 😉 😉 😉
zajtra idem k svojmu...podla vysledkov poslem do Brna mlademu mail, tak potom uvidim co mi napise..... 😉
tak ja teda účtovníctvo nemusím , lebo ho ani neviem mne stačia celkom mzdy čo robím 🙂 ta to som vyštudovala chémiu 🙂
minka.... 🙂 presne......ja mám dopravnú školu .-)))) asi preto som ale rada, že som zakotvila v doprave 🙂))))))ň
orsulka moj mladší syn chodí na dopravnú priemyslovku.. 🙂 zatial ho to baví a najlepší je v ADK. Teraz ho mám doma 2 týždne lebo majú vraj prax ale on si z toho spravil prázdniny.. Akože praxuje u sestry Tí majú špedičnú firmu.. No vynašiel sa chlapec 😀 😀
minka...a kam chodi na skolu??????
tak my sme praxovali na ČSAD , a potom aj v LIAZ, kde som pracantom na pase rozdavala sroby....a posledna prax bola na 2 týdne v automobilke v Mladej Boleslavi .-))))) tam bolo super 😉
orsulka Chodí do Trnavy. ja som oddtial. Starší zas tam chodí na VS sv. Cyrila a metoda na masmediálnu kumunikáciu a merketing. Včera mal 2 skúšky a spravil. A to bol chudák po nočnej lebo robí na Atomke v Mochovciach.
Nelia tak to sa nestratí 😀 😀 😀 nemám strach.. len chce na brigádu na mesiac cez prázniny a zatial sme nič nenašli. Robil aj tu nas vo firme vlani, ale teraz bohužial je kríza a neberieme brigádnikov aj keby sa teda zišli.. ale to nieje v mojej moci. 😖
ahojte babule,
ja som sa do teraz zapodievala s kolegynou s poist.udalostami, a a a zrazu kukam, ze je obed, jak to letiiiii.
Minka, drzim palce zajtra, vsetko dobre dopadne !!
Noe, už si odrátavaš hodiny???? 😉 ... ty by si sa už podľa mňa nemala ničím zapodiavať, len sedieť s vyloženými nohami a popíjať čajíček 😉
hm.... Nel, aj sa tak snazim , ze nic nerobit, len zas ked nic nerobim, tak ten cas tu v robote plynie straaasne strasne pomaly. tak este rypem do nejakych tych papierov, hi hi
zmizla som do Všeobecnej - musím odhlásiť útvar k 30.9.2000, nejak na to nikto za 10 rokov nemal čas 😠
adu...no tak to je celkom sila........ podla mna sa aj zabudlo, že to bolo niekedy treba........nie že ani čas nebol.....
😉
no, to už je jedno, čo a kto zabudol, len behám okolo toho už tri dni a zajtra idem zasa do poisťovne 😝
Ahojte baby... 🙂
Tak ja par dni nenakuknem a tu sa deju same zaujimavosti... 😵
Orsulka - z celeho srdiecka sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim s Tebou... 😵 😵 😵 No krasne sa tu s Ivkou rozrastate... Aj Tebe Ivka tfuj tfuj tfuj pre stastie, aby ste si najblizsich 9 mesiacov neuveritelne uzivali... Velmi vam to zelam... Byt matkou je ta najkrajsia vec na svete... 😵
Neli, Sincer - verim a viem, ze sa ani nenazdate a onedlho budete hladkat bruska aj vy... 😵 A potom tuto temicku uzavrieme a budeme musiet vymysliet novy nazov, lebo nas stary nebude aktualny... 😀
Minka - na zajtra drzim velmi silno palceky, aby vsetko prebehlo tak ako ma... 😵
Adulik, Noe - pozdravujem bruska a posielame s Luckou bosteky... 🙂
Lax - tesime sa, ze je vsetko v poriadku a prajeme aby nevyskocili z injekcii teploty...
No nasej Lucke do rana vyskocila teplota, zatial sa to do obeda drzalo na 38 a pevne dufam, ze to dalej nepojde..a bude klesat... Presiel totizto mesiac, co bola chora a asi sa ohlasila nasa stara znama angina!!!!!!!! Tak som dnes rano mala hlavu v smutku, ale potom to preslo a bojujeme... Mrzi ma to, ze nie je zdrava ako ostatne deti a v takomto malinkom veku uz ma za sebou tolko atb, ale nepomozem si... Mozno to tentokrat k atb nebude viest, tak v to budem verit... Majte sa zatial krasne a hlavne sa vsetky opatrujte a davajte si na seba pozor... cmuk 😉
Bubli, verím, že tá liečba na posilnenie imunity zaberie a tentokrát jej to prejde oveľa rýchlejšie.

adu....dakujem...budem posluchat...a budem si davaať velkyyyy pozor .-))) 🙂 😵