icon

Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.

orsulka
31. mar 2009

....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.

vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀

nelia
20. okt 2011

Kde sa všetky túlate v takomto upršanom počasí?? 😨
Ja sa dnes asi vyberiem k jednej bylinkárke, je tu aj téma o nej, tak som zvedavá, čo mi "naordinuje" 🙂 Len dúfam, že tam nebude moc veľa ľudí... držte mi palce 😉

adulik76
20. okt 2011

@nelia k tej anne kopáčovej? tak nejak sa volá, čo som tu občas zahliadla, vraj je dobrá

nelia
20. okt 2011

@adulik76 ano, k nej.. ja bylinky uznávam, aj ich pijem, ale ona o nich vie predsa viac, tak uvidíme, možno mi poradí niečo dobré 🙂

sincerity
20. okt 2011

@bublinkaa2 bubli, je mi to velmi luto.... a verim, ze raz k Lucinke pribudne surodenec... silno na vas myslim.

ostatne babulky, sak ja vobec nemam cas....

@nelia no to som zvedava, co ti povie a naordinuje

noemarta
20. okt 2011

@nelia ja som u nej tiez bola, je velmi mila, je pravda ze ked som tie bylinky brala tak som v tom roku otehotnela, ale ci to zabralo alebo zhoda nahod...kazdopadne drzim palce!!!

@sincerity nic nove, ze nemas total cas.... 😀

nelia
20. okt 2011

@noemarta tak určite zabralo to a zaberie to aj u mňa 😵 😵 .. pozitívne sa naladiť je základ.. ta ne??? 😀

noemarta
20. okt 2011

@nelia jasneeee pozitivne mysli, to je zaklad 🙂 🙂 🙂 🙂

lada_dee
20. okt 2011

uz len 5krat sa vyspin a ideme na dalsiu kontrolu... 🙂

veru pozitivne myslenie.... 🙂 ... @orsulka velmi velmi dakujem.... za jej pozitivne slova, za vsetko proste.... ona vie... 🙂 .. ten strach sa zjavi znenazdajky, prikradne sa a... je tu... ale verit verit verit... 🙂
Som si s nimi teraz uzila krasne dva dni... 🙂 Adamko a Šarlotka su zlate deticky... 🙂

noemarta
20. okt 2011

@lada_dee krasne si to napisala 😉 sa tesakujes na dalsiu kontrolu cooo 🙂 🙂 🙂

lada_dee
21. okt 2011

Takze... smer chalupa..... zajtra brigada, bude asi zimisko, ale nebude prsat... 🙂
Posledny gulasik (sice nebude kotlikovy) a posledna grilovacka... 🙂

Kocky... krasny vikendik prajem vsetkym... 🙂

ivkaj
21. okt 2011

@lada_dee jenom záááávidím. Můj program na sobotu = návštěva u tchýně 😅

Krásný víkend všem ;o)

orsulka
autor
24. okt 2011

@laxity tak som to myslela, že sa mi na teba podobá....... 🙂 🙂 🙂

orsulka
autor
24. okt 2011

tak ja som v jednom kole.....takže taktiež nestíhačky, no a večer som fakt rada, že zapnem TV a zrelasujem, aspon tak trochen 😉 😉

sobotná brigáda na Chvojke dopadla vynikajúco...bolo pekne počasko, deti sa super vyspinkali na čerstvom vzduchu, guláš bol vynikajúci, a grilavné masko taktiež .-)))) dokonca jedna kočka upiekla aj taku tortičku, takže bolo všetko čo malo byť 😀 😀 😀

Ladka teraz brigáduje u mna....a pomaha s detičkami...samozrejme, že ju šetrim a nechcem nič aby vláčila, ale je zlatá a deturence ju maju velmi radi.....už pozná ich stavy a ich srandy, takže si sedia super 😀 😀 😀

my máme zajtra dalsiu kontrolu, tak som fakt zvedava na miery, váhu a výšku 😀 😀 😀

@ivkaj tak jak dopadla návšety u svokry?????????????
@nelia tak bolo u Aničky??? čo naordinovala, a čo povedala????? šak daj info...rýchlo rýchlo 🙂)))

@sincerity tak ty si este popracuj, a makaj makaj makaj, lebo o chvilku si budu musieť všetci zvyknúť, že sa budeš venovať len svojej rodinke 😉 😉 😉 ja fakt neviem, ako to bez teba vydržia.... a zvládnu...... 😀 😀

adulik76
25. okt 2011

dobré ránko, ja som bola v sobotu v službe, tak som nedeľu len dospávala, včera bol zas maťo v službe, tak sa ani nestíhame pohádať 😀 😀 😀

@nelia veru, ako si dopadla???
@orsulka zachvíľu oslavujete rôčik - ale to strašne rýchlo letí 🙂. Pozdravuj laďku a nech sa šetrí, dnes má tú kontrolu, tak nám sem šupne nejaké tie centimetre 😵 , aj fotečku by som rada videla

lada_dee
25. okt 2011

Kocky, kontrola sa prelozila na stvrtok... 🙂 ...zmena dokiho, alebo navrat k staremu... 🙂 ... on sa o mna staral od zaciatku, ale kedze sa strieda s pani dokinou, nejako som sa s ich harmohogramom nezosuladila a zadarilo sa mi chodit k nej na tie prve. 🙂
Takze este musim chvilinku dlhsie pockat... 🙂

Akoze brigada super... cely tyzden som prosila o krasne pocko a vyslo, nedela uz bola zamracena a sychrava, nastastie uz bolo po.
Nove miesto na dalsie vcielky vykopane a splanyrovane.... jablcka vo vacsine pozbierane a stavicky vylisovana... mame co pit na cely rok a to sme demizonik dali Monike a ta sikula este v sobotu vecer sterilizovala 21 sedemdecoviek.... wou... super... My sme asi okolo sesdesiat.. a dalsi demizonik si odniesol dalsi kamos... no akoze jablk tento rok pozehnane.

A moja brigada u Moniky, uzivam si to... je to super ... Adamko a Sarlotka... ukazkove deticky, aj ja take chcem... 🙂 ...fakt parada.... 🙂 uz sme si fakt sadli.

Krasny uspesny den... 🙂

nelia
25. okt 2011

@lada_dee držím teda palce na štvrtok, určite bude všetko v poriadku!!! 😉 V sobotu bolo fakt ukážkové počasie, ako stvorené na takú brigádu... ja som ho síce moc nevyužila, lebo som doma upratovala, keďže sme čakali návštevu, ale aj tak bolo super 🙂
No naša návšteva u pani Anky dopadla dobre, čakali sme síce niečo vyše hodiny, ale nevadí... budem si robiť zábal z materinej dúšky, 2x týždenne sa budem zdola naparovať a mám piť Gynastan a papať vitamíny... aj polovička má papať vit.E a zinok a k tomu veľa zeleru 😵 ... no šokla ma tým, že akonáhle zistím, že som tehu, PC má byť pre mňa tabu... čo znamená okamžitú PN a absenciu na MK... tak si ma ešte užite pokiaľ môžete 😀 , lebo sa ozaj chcem riadiť jej radami, za pokus to stojí!!

noemarta
25. okt 2011

@nelia neli aj mne zakazala pc, ze to vyzaruje nejake skodlive vlny ci co...ale tak ja som pracovala.... 😕
@orsulka @lada_dee jej to je pekne ked si chodite takto pomahat a mon uz som davno nevidela nejake to nove foto tvojich ratolesti 😉
Nela je od piatku kasle, ale nastastie nic viac, a uz sa jej to aj trha, takze prvu prechladnutie mame za sebou....
pekny den aj ked uprsany...

nelia
25. okt 2011

@noemarta len vieš, keď už mám 3 missed aborty za sebou, tak to musím skúsiť 😒 .. aj ja by som radšej pracovala až do konca, ale........ no čo, budem doma štrikovať 😀 😀

noemarta
25. okt 2011

@nelia ved jasneeee !!!!

noemarta
25. okt 2011

@nelia a vy teraz skusate, ci este nemozete ???

nelia
25. okt 2011

@noemarta no dúfam, že tento mesiac sa nám už podarí aspoň skúšať... lebo minule ma práve trápili tie kvasinky, tak ani šanca nebola 😠

noemarta
25. okt 2011

@nelia tak drzim palce !!!! 🙂

lada_dee
25. okt 2011

@nelia moje... myslime na vas a drzkame palceky.... 🙂

ivkaj
25. okt 2011

@nelia zní to celkem rozumně, ty bylinky. No a PC, to je věc názoru, ale hlášení za tebe může podávat Laci 😎
Každopádně držím palce na snažení. Co ten lék na srážlivost, bereš?
A na pletení a háčkování bych měla spoustu tipů, takže se hlásím jako odběratel😉
Joo a jestli si dobře pamatuju, tak pro chlapy je dobrá kombinace selen+zinek+ vit. E. Pomáhá to blokovatg volné radikály.
@lada_dee však do čtvrtku už se jen dvakrát vyspíš😉 To je fajn, že máte tolik brigádníků;o)
Mě čeká ostříhat maliník, ale nemám moc odvahu:-/ A rybiz jsi říkala, že až na jaře, že?;o)
@noemarta tak ať je malá co nejdřív fit.
@orsulka no návštěva celkem fajn, jen mrňous u nich nechce nějak spinkat, takže místo poobědového odpočinku byl pláč:-/
@orsulka @lada_dee tak můžete ve volných chvílích naplánovat svatbu 😎
@adulik76 pěkně si budete doma vzácní;o) Co Lenuška, střídáte se u ní doma nebo nakonec chodí do jesliček?

lada_dee
25. okt 2011

@ivkaj 🙂 ano ostrihavam ho na jar...

@orsulka... co ty na to?... ze aky dobry napad @ivkaj 😀

nelia
25. okt 2011

@ivkaj ten nápad so svadbou schvaľujem 😉 😀 ... no tie lieky momentálne neberiem... som si povedala, že ich budem brať až po ovulke, načo si zbytočne zaťažovať žalúdok... 😝
... tak asi sa ani malý necíti u svokry dobre... ale chodiť tam raz za čas asi musíte, tak neostáva nič iné, iba vydržať 😒

ivkaj
25. okt 2011

@lada_dee škoda že jsem tak daleko, hned bych s přípravami pomohla;o)

@nelia no on spíš mrňous neměl svoji postýlku s mantinely, takže mu různě propadávaly nožky, ručky. K tomu koukal kde je a pak byl tak unavený, že neusnul. Zabral hned jak sme sedli do auta a ještě ani nebyli na konci vesnice;o)
Nebude lepší brát ten lék pár dnů před ovulkou, ať stihne naředit krev než se bude embryo uhnízďovat. Já už se tak těším až budeš hlásit pozitivní zprávy 😵

Tak a tohle všechno píšu podruhé, když mrňous spí. Jinak totiž řádí jako černá ruka a momentálně je u něj hitem všechno co bliká nebo svítí (modem u PC, kontrolka na TV, satelitu, vytáhnout šnůru z chůvičky a tak) A to se jen plazí, i když na lezení už trénuje. Akorát se u toho začne smát a rozpleskne se;o)

adulik76
25. okt 2011

@ivkaj lenka je s maťom doma a keď je v službe, tak na dva dni chodí k nám moja mamina. Do tých jaslí som ju nakoniec nedala, hoci mi ich pridelili. Pokým to bude možné, tak ju dám až do škôlky.

adulik76
27. okt 2011

kde ste?? 😕

nelia
27. okt 2011

ja sem-tam nakuknem, ale keďže tu nikto nie je, tak nepíšem 🙂