icon

Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.

orsulka
31. mar 2009

....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.

vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀

ivkaj
29. okt 2011

@lada_dee do pr...e práce, to mě tak mrzí. Posílám moc sil.

lada_dee
29. okt 2011

Ďakujem vám všetkým 🙂 musím nájsť v sebe silu ísť ďalej 🙂 uvidíme čo povie doki

nelia
31. okt 2011

@lada_dee toto snáď nie je pravda 😢 😢 .. je mi to tak strašne ľúto ☹ .. ale ako píšeš, hlavne treba nájsť silu ísť ďalej a nevzdávať sa!!! Moc moc držím palce, aby si to zvládla v pohode. My ženy sme veľmi silné 😉

lada_dee
31. okt 2011

@nelia 🙂 no musíme bojovať ďalej. Uvidíme aké budú výsledky a aké testy nás čakajú.

adulik76
31. okt 2011

@lada_dee nabudúce to vyjde, verím tomu.

nelia
31. okt 2011

@lada_dee a mrazáčikovia vám neostali?

sincerity
31. okt 2011

ladinka .... 😔

@nelia vy ako.... boli ste v tej prahe? ci to som poplietla?

ostatni ako?

adulik76
31. okt 2011

dnes som spucovala svoju podriadenú......fúúúú, ale dostala aj lajstro odo mňa, to už bolo fakt moc, čo urobila. 😠 😠

sincerity
31. okt 2011

@adulik76 prepana, takto zostra hned v pondelok rano.... co vyviedla, ak to nieje tajne?

nelia
31. okt 2011

@adulik76 ako vidím, ty sa v práci nenudíš 😝 😀 čo také vyviedla?

@sincerity boli, boli a Ivkini boli veeeeeeeľmi zlatí a pekne sa o nás postarali... a Kryštof je proste na spapanie 😵 😵 ... ujo liečiteľ nám naordinoval bylinky na prečistenie a výplachy nosa si poctivo pravidelne robím, tak uvidíme, aký bude výsledok 🙂

sincerity
31. okt 2011

@nelia no to vam zavidim, ze ste sa stretli. Tak verim, ze bylinky pomozu a vsetko pojde tak ako ma 😉

adulik76
31. okt 2011

@nelia
@sincerity ááále, vyniesla mi von z útvaru doklady, ja som sa k nim nemohla dostať a nadriadený ich chcel a vyzerala som ako blbec, že si neviem dať do poriadku oddelenie 😠 😠

lada_dee
31. okt 2011

@nelia máme jedného. Tak počkáme koľko bude treba a skúsime. Najhoršie pre mňa je to čakanie. 😖

@adulik76 vidím,že si rázna žienka 🙂 verím,že to nebolo nič príjemné,keď si ty pred nadriadeným bola za blba ☹ v práci si treba urobiť poriadok.

sincerity
31. okt 2011

@adulik76 no teda.... ale sak ked treba niekoho spucovat, tak treba... poriadok musi byt... by som ta chcela vidiet 😀

@lada_dee cakanie je tak nejak udel nas vsetkych, musime sa nejak obrnit a zvladnut to.... ale ty si silna babizna, to zvladnes.

adulik76
31. okt 2011

@sincerity ja som po nej nehučala, ale bola som dosť nepríjemná

lada_dee
31. okt 2011

@sincerity písal mi doki z Brna, po dvoch cykloch sa mám ozvať na KET
Vidím to tak na február. 🙂

ivkaj
31. okt 2011

@sincerity však taky můžete dorazit na návštěvu ;o)
@adulik76 hmm, pěkný začátek týdne 😝
@lada_dee však příští rok už pomalu klepe na dveře😉

sincerity
31. okt 2011

@adulik76 aj tak dobre 😀 mate to tam pestre 😀

@lada_dee no vidis, tak to v podstate este stihame porod v roku 2012...
@ivkaj dakujeme za pozvanie.... len neviem neviem kedy ho vyuzijeme 😀

lada_dee
31. okt 2011

@sincerity 🙂 tak možno aj hej
Tfuj tfuj 😉 držíme si palce.

adulik76
31. okt 2011

@lada_dee aj lenuška je nanučik a je celkom v pohode 😀 , ketko určite vyjde

lada_dee
31. okt 2011

@adulik76 😉 pusa Lenuške 🙂
Musíme veriť,že bude všetko ako má byť.
U mňa je asi najhoršie to, že v práci je to zlé, doma som už dosť dlho. Musím sa rozhodnúť,ako tie 3 mesiace 'prežiť'. Bojím,že keď prídem do práce tak si šéfka bude hľadať kadečo a ešte aby mi padaka nedala ☹
Veď uvidíme 🙂

ivkaj
31. okt 2011

@lada_dee s prací je to napytel. Já v ní trčela v naději, že odejdu na rizikáč. Ale ten stres a všechno kolem tomu jaksi nepřál. Nakonec mi "pomohlo" to, že jsem se dohodli na mém odchodu (já už ani neměla odvahu a sílu tu výpověď dát sama). Odpočinula jsem si, zkusili jsme další pokus a nastoupila jsem do práce, kde vládla pohoda a klid (ikdyž to byl jen zástup za mateřskou). No a výsledek toho všeho teď chrupe v postýlce 😵
Každopádně ty jsi šikovná, chytrá a pohledná mladá dáma k tomu máš suprového chlapa, takže to v pohodě všechno zvládneš 😉

ivkaj
1. nov 2011

Úplně jsem se zapomněla pochlubit, že Kryštof se už zkouší sám posadit. Jen z toho má takovou radost, že se za chvilku zase svalí ;o)

lada_dee
1. nov 2011

@ivkaj ja aj zvažujem,že zmena by nebola zlá,problém je, niet kama ☹ v tomto okrese zdochol pes, teda celá smečka :-/
A môže sa stať,že moja šéfka ma vyrazí ☹ jeden nikdy v nej nevie.

Čítam,že drobec zas pokročil 😉 gratulácia super :-*

ivkaj
1. nov 2011

@lada_dee ani nevíš jak tě chápu. Když jsem ještě v práci byla, byla spousta zajímavých míst. Ale jak jse začla hledat, tak nikde nic. Nakonec mi vyšlo místo díky P.
Každopádně přeju pevné nervy a hodně sil.

adulik76
2. nov 2011

dobré ránko, dúfam, že dnešný deň rýchlo ubehne, štvrtok-piatok mám voľno, v sobotu služba, pondelok voľno, jupíííí

nelia
2. nov 2011

@adulik76 parádne vyhliadky 🙂... ja sa už neviem dočkať, kedy bude piatok... v poslednej dobe mám strašnú nechuť pracovať 😒

adulik76
2. nov 2011

@nelia aj ja mám také dni, našťastie som v robote len do 12,30, tak mi tie dni rýchlo ubiehajú. Včera lenuška potiahla krásne, spinkala od 11,45 - 15,15 😀 . Ja som v pohodičke stíhala navariť, úplná idylka vládla doma.

nelia
2. nov 2011

@adulik76 len problém je, že v poslednej dobe mám väčšinou len "také" dni 😠 ... tak Ti závidím ten odchod o 12,30 😝

ivkaj
2. nov 2011

@adulik76 Už si skoro na cestě domů, co? ;o) Jak vlastně dopadl Maťo s nohou?
@nelia to bude tím počasím, ani mě se nic nechce, jak je pošmourno.